YLEN KUVAUKSET: BEHIND THE SCENES

Vuonna 2019 ilmestyvän YLE-dokumentin yhtenä päätähtenä tullaan näkemään WT:n Helmi. Mobiilia on kuvattu lähes kaikista suunnista ja kuvauslokaatioina ovat toimineet mm. YLEn studiot Pasilassa, Sipoon maalaismaisemat ja Helsingin ruuhkaiset kadut. Dokkari tulee sisältämään kolme jaksoa ja Wartburgin muotoilu analysoidaan varmasti uudessa valossa!

Katso miten kuvaukset sujuivat studiolla, sekä myöhemmin Sipoossa

(C) WT Entertainment - 29.10.2018

Warre-Team vieraili Ylen kanavilla ensimmäisen kerran vuonna 2001, TV1:n Lauantaivekkari -ohjelmassa

 
 
LAHTI CLASSIC MOTORSHOW 2018

20-vuotisjuhlavuotemme on sisältännyt niin paljon tapahtumia, ettemme ole kerenneet edes julkaisemaan kaikkia galleroita ajallaan. Kyllä, vierailimme tänäkin vuonna Lahden Classic Motorshow -messuilla ja osastollemme raahatut itäsaksalaiset miliisit pamputtivat messuvieraita pienistäkin rikkeistä. Osastomme muut vetonaulat olivat Zwickau P70, Wartburg 353W ja uutta vastaava Wartburg 311 -mallin alusta.

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus haluaa kiittää hienosta viikonlopusta kaikkia ponnistukseen osallistuneita tahoja! Kiitos myös messuvieraille, kymmenistä ja kymmenistä warre-tarinoista joita saimme teiltä jälleen kuulla.

Galleriat messuilta: päivä 1, päivät 2 & 3

(C) WT Entertainment - 29.10.2018

 
 
SEKALAISET TÖRMÄILYT 2018

Sekalaiset törmäilyt Galleria päivittyy tasaiseen tahtiin. Mukana on mm. Syyskuun Cruising Night, Pirelli-kalenterin kuvaukset, Helmi pajalla, tuttuja autoja vieraassa kirjassa jne!

Sekalaiset törmäilyt


(C) WT Entertainment
- 29.10.2018


 
 
VUODEN 2018 UUTUUS: TRABANT CLASSIC T-PAITA


Myynnissä rajattu erä klassikko Trabant T-paitoja! Mustan paidan rintaa koristaa 26cm leveä ja 26cm korkea kaksiväripainatus, WT:n omalla värityksellä.

Paitana käytämme edelleen Fruit Of The Loomin parasta laatua, eli ns. saumattonta bändipaitaa jonka paino on 205gm/m².

Hinta 22€/kpl + postitus

Katso tilausohjeet ja WT-paitojen tarkemmat tiedot täältä

(C) WT Entertainment - 8.6.2018

Warre-Teamin univormut ovat pukeneet kansalaisia jo vuodesta 1998

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman!?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. Ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi!

Trabantin esitteet ovat koottu WT:n foorumille ja ne kattavat nyt kaikki vuodet = 1958 - 1991. Katso Trabin esitteet täältä.

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Esittelyssä Toveri Sladimirin 313 -projekti, esittelyssä WarreKarin 353W Cabriolet, Wartburg - Raha ja hyöty tasapainossa vuodelta 1976, Trabantin räjäytyskuvat, Trabantin lehtileikkeet. Foorumilla löydät myös suositut DDR:n postimerkit!

(C) WT History - 29.10.2018

Database -tietokantamme sisältää yli 200 erilaista artikkelia ja on sivujen yksi suosituimmista osa-alueista

 
 
OLD NEWS: DDR-AJONEUVOT KOKOONTUIVAT VAUHDIKKAIN MENOIN TUURIN KYLÄKAUPALLA !

Viidettä kertaa järjestetty DDR-ajoneuvokokoontuminen sujui Tuurin kyläkaupan piha-alueella loistavasti ja välitämme kiitokset koko kyläkaupan väelle yhteistyöstä. Itse kauppias pidätettiin ja kuljettiin tapahtuma-aluelle sireenien ulvoessa. Vapautimme hänet kuitenkin yhteiskunnan edun nimissä ja päästimme tutustumaan DDR-menopelien hämmentävään maailmaan.

Katso Galleria tapahtumasta

(C) WT Entertainment - 2.8.2018

 
 

PÖLJÄN VARAOSAKESKUS VIISI VUOTTA !

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warrekuskin luottopakki. Valikoimissamme on yli tuhat artikkelia 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Valikoimiimme tulee tasaisin väliajoin uusia tuotteita - pysy kuulolla!

Siirry Pöljän Varaosakeskuksen sivuille
.

.

(C) WT & Pöljän Varaosakeskus - 2.8.2018

Pöljän Varaosakeskus esiteltiin Klassikot-lehden numerossa 7/2016
 
 
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE