WARTBURG 353: POLTTONESTEJÄRJESTELMÄ

Alkuperäinen Itä-Saksassa kuvattu ja suomeksi dubattu koulutusvideo Wartburg 353:n polttoneste-järjestelmästä ja sen huollosta. Tämä huippusalainen DDR-dokumentti on digitalisoitu suoraan kaitafilmeiltä ja kuvanlaatu on sen mukainen!

Pituus: 13.35 min - video avautuu WT:n Youtube- kavavalla

 

WARTBURG 353:
SYTYTYSJÄRJESTELMÄ

Alkuperäinen Itä-Saksassa kuvattu ja suomeksi dubattu koulutusvideo Wartburg 353:n sytytysjärjestelmästä, useimmista vikatilanteista ja huollosta. Katso ja ihmettele miten pojat saavat laitteet toimimaan.

(C) VEB AUTOMOBILWERK EISENACH - DDR

Pituus: 12.27 min - video avautuu WT:n Youtube- kavavalla

 

WARTBURG 353: SUURI PLUSSA

Alkuperäinen Itä-Saksassa kuvattu ja suomeksi dubattu koulutusvideo Wartburg 353:n huoltoverkostosta, varaosista ja mekaanikkojen koulutuksesta. Materiaali sisältää tuotesijoittelua, asioiden suurentelua ja totuuden väärentelyä = WT suositelee videota estoitta!

Pituus: 15.01min - video avautuu WT:n Youtube- kavavalla

 

ATV AUTOVISIO KOEAJAA:
WARTBURG 353W TOURIST

ATV:n Kaarle Kimpulainen esittelee maamme rakastetuimman ja Helsingin vihatuimman pesä- magneetin, eli WT:n ensimmäisen Wartburg 353W Touristin. Esitetty ATV:llä vuonna 2001 - We´ll be missing you.

(C) ATV & WT Entertainment 2001

Pituus: 6.08 min - video avautuu WT:n Youtube- kavavalla

 

WERNER JÄGERR ESITTELEE
WARTBURG 353W TOURISTIN

Kymmenen vuoden odotuksen jälkeen ATV:n Autovisionin legendaarinen Wartburg esittely saa jatkoa! Pro-Sieben kanavan sensuroimaton TV-persoona Werner Jägerr esittelee Warre-Teamin uusimman Helmen. Mukana tekstitys.

(C) WT Entertainment 2011

Pituus: 10.28 min - video avautuu WT:n Youtube- kavavalla