PYHIINVAELLUSMATKA WARREN SYNTYSIJOILLE

Warre-Teamin tiedusteluryhmä suoritti syksyllä tutustumismatkan keskittyen vain oleelliseen. Vaatekaupat ja oopperat jäivät väliin, mutta viiden päivän ja 1500 kilometrin aikana kameraan tarttui kuvia, jotka paljastavat ehkä asioita, jotka ovat jääneet näkemättä!

Kuvakooste päivittyy viikottain ja sisältää jo yli 100 kuvaa

(C) WT Entertainment - 16.2.2019

Wartburg-auto on saanut nimensä Wartburgin linnasta, joka kohoaa Eisenachin kaupungin vieressä olevalta vuorelta

 
 
SEKALAISET TÖRMÄILYT 2018

Sekalaiset törmäilyt kasaa yhteen WT:n meiningit sieltä sun täältä! Galleriassa mukana mm. Ylen kuvausten kolmas ja viimeinen päivä, WT:n pikkujoulut, vanhanajan "postia" auton ikkunassa jne...

Katso Galleria tästä


(C) WT Entertainment
- 16.2.2019

 
 
GROßOLBERSDORFIN REKISTERIKILPIMUSEO

WT tutustui joulukuussa Kansainvälisen rekisterikilpien, liikenteen ja rekisteröinnin historian museoon (Internationales Museum für Nummernschilder, Verkehrs- und Zulassungsgeschichte). Museo esittelee rekisterikilpiä, liikennemerkkejä ja ajoneuvojen rekisteröintiä koskevaa historiaa sekä autokoulujen ja ajo-opetuksen kehitystä lukuisien esineiden ja asiakirjojen kautta.

Galleria museolta

(C) WT Entertainment - 16.2.2019

Großolbersdorfin rekisterikilpimuseo avattiin vuonna 2001 ja se sijaitsee itäisessä Saksassa

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman!?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. Ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi!

Trabantin esitteet ovat koottu WT:n foorumille ja ne kattavat nyt kaikki vuodet = 1958 - 1995. Katso Trabin esitteet täältä.

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Mobilisti-lehden esittelyssä Toverin Sladimirin 353W, Automobiili-lehden esittelyssä WarreKarin 353W Cabriolet, Wartburg - Raha ja hyöty tasapainossa vuodelta 1976, Trabantin räjäytyskuvat, Trabantin lehtileikkeet. Foorumilla löydät myös suositut DDR:n postimerkit!

(C) WT History - 16.2.2019

Database -tietokantamme sisältää yli 200 erilaista artikkelia ja on sivujen yksi suosituimmista osa-alueista

 
 
TRABANT. THE FINAL DAYS OF PRODUCTION (1990-1991)

Hollantilainen Martin Roemers teki 90-luvun alussa kolme kuvausmatkaa, loppuaan kohti kulkevalle Trabantin tehtaalle. Mustavalkoisiin kuviin on saatu taltioitumaan tunnelma, joka on käsinkosketeltavan surullinen. Samalla ne ovat epätodellisen irrallaan ajasta, ollakseen otettu kuitenkin 1990-luvulla. Viimeinen matka tehtaille tapahtui vuonna 1992, jolloin Zwickaun tehdas suolsi kiireisenä IV-korin Golffeja maailmalle, samalla tuhoten takapihallaan Trabanttien viimeisiä jäänteitä.

Katso projektin kaikki 40 kuvaa täältä

(C) Martin Roemers 1992

Trabant sai 1990-luvun lopussa kuuluisuutta läpäisemällä ”hirvitestin” hyvin tuloksin

 
 
KAIPAAKO HELMESI UUTTA PALIKKAA?

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warrekuskin luottopakki. Valikoimissamme on yli tuhat artikkelia 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Valikoimiimme tulee tasaisin väliajoin uusia tuotteita - uusin päivitys on tehty helmikuussa!

Siirry Pöljän Varaosakeskuksen sivuille tästä

(C) Pöljän Varaosakeskus & WT Shop - 16.2.2019

Pöljän Varaosakeskus esiteltiin Klassikot-lehden numerossa 7/2016

 
 
OLD NEWS : DDR-AJONEUVOT KOKOONTUIVAT VAUHDIKKAIN MENOIN TUURIN KYLÄKAUPALLA !

Viidettä kertaa järjestetty DDR-ajoneuvokokoontuminen sujui Tuurin kyläkaupan piha-alueella loistavasti ja välitämme kiitokset koko kyläkaupan väelle yhteistyöstä. Itse kauppias pidätettiin ja kuljettiin tapahtuma-aluelle sireenien ulvoessa. Vapautimme hänet kuitenkin yhteiskunnan edun nimissä ja päästimme tutustumaan DDR-menopelien hämmentävään maailmaan.

Katso Galleria tapahtumasta

(C) WT Entertainment - 2.8.2018

 
 
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE