NELJÄ ROHKEAA UNKARILAISTA JA KAKSI TRABANTIA VIERAILULLA HELSINGISSÄ

Warre-Teamin edustus oli paikalla toivottamassa unkarilaiset Trabanteineen tervetulleiksi Suomeen. Unkarilaiset ajavat Pohjois-Euroopan ympäri ja heidän tarkka sijaintinsa on seurattavissa trackerista, joka on heidän verkkosivustollaan Trabanttal Scandináviába.

Unkarilaisia ja heidän Trabantejaan voi seurata myös sosiaalisessa mediassa: Facebook, Instagram, Youtube.FOUR BRAVE HUNGARIANS AND TWO TRABANTS ON TOUR AROUND NORTHERN EUROPE


Warre-Team delegation welcomed the Hungarians when they arrived in Helsinki. The Hungarians drive around Northern Europe and their exact location can be seen in the tracker on their website Trabanttal Scandináviába.

They can also be followed on social media: Facebook, Instagram, Youtube.

(C) WT Entertainment - 14.8.2018

 
 
DDR-AJONEUVOT KOKOONTUIVAT VAUHDIKKAIN MENOIN TUURIN KYLÄKAUPALLA !

Viidettä kertaa järjestetty DDR-ajoneuvokokoontuminen sujui Tuurin kyläkaupan piha-alueella loistavasti ja välitämme kiitokset koko kyläkaupan väelle yhteistyöstä. Itse kauppias pidätettiin ja kuljettiin tapahtuma-aluelle sireenien ulvoessa. Vapautimme hänet kuitenkin yhteiskunnan edun nimissä ja päästimme tutustumaan DDR-menopelien hämmentävään maailmaan.

Katso Galleria tapahtumasta

(C) WT Entertainment - 2.8.2018

 
 
SEKALAISET TÖRMÄILYT 2018

Sekalaiset törmäilyt Galleria päivittyy tasaiseen tahtiin! Mukana on mm. Pirelli-kalenterin kuvaukset, Trabantin lähtö rallimuseoon, Warren katsastusta jne!

Sekalaiset törmäilyt


(C) WT Entertainment
- 2.8.2018


 
 
TRABANT CLASSIC T-PAITA


Myynnissä rajattu erä klassikko Trabant T-paitoja! Mustan paidan rintaa koristaa 26cm leveä ja 26cm korkea kaksiväripainatus, WT:n omalla värityksellä.

Paitana käytämme edelleen Fruit Of The Loomin parasta laatua, eli ns. saumattonta bändipaitaa jonka paino on 205gm/m².

Hinta 22€/kpl + postitus

Katso tilausohjeet ja WT-paitojen tarkemmat tiedot täältä

(C) WT Entertainment - 8.6.2018

Warre-Teamin univormut ovat pukeneet kansalaisia jo vuodesta 1998

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman!?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. Ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi!

Trabantin esitteet ovat koottu WT:n foorumille ja ne kattavat nyt kaikki vuodet = 1958 - 1991. Katso Trabin esitteet täältä.

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Esittelyssä Toveri Sladimirin Barkas B1000, Wartburg 311 suomenkielinen käyttöohjekirja vuodelta 1960, IFA F9:n suomenkielinen käyttöohjekirja vuodelta 1955, Trabantin räjäytyskuvat, Trabantin lehtileikkeet. Foorumilla löydät myös suositut DDR:n postimerkit!

(C) WT History - 2.8.2018

Database -tietokantamme sisältää yli 200 erilaista artikkelia ja on sivujen yksi suosituimmista osa-alueista

 
 

JÄRKYTTÄVIÄ KERTOMUKSIA TRABANTIEN KOHTELUSTA !

Me Naiset-lehden lahjomaton avautuminen kertoo miten sinkut käsittelevät Trabeja...ei kun siis naisia: ”Mies käsitteli minua kuin itäsaksalaista Trabantia. Hän hankasi ja runnoi. Yhdyntä oli kivuliasta, koska en pystynyt kiihottumaan. Siitä huolimatta toinen runnoi menemään. Yök!”

Lue artikkleli tästä

(C) Me Naiset - 21.7.2018

 
 

OLD NEWS: SAHK:N RETKEILYAJOT 2018

SAHK:n valtakunnalllinen retkeilyajo toi Virroille ison joukon museoikäisiä ajoneuvoja. Reitin varrella osanottajat vastasivat tietokilpailukysymyksiin sekä tunnistivat reitin varrelta otettuja kuvia, ja vastauksista jaettiin kilpailupisteitä. WT:n edustus oli jälleen myös mukana tavoittelemassa palkintosijoitusta... ja miten kävikään?

Avaa Galleria

(C) WT Entertainment - 19.6.2018

SAHK:n valtakunnallinen retkeiluajo järjestettiin nyt 59. kerran
 
 

PÖLJÄN VARAOSAKESKUS VIISI VUOTTA !

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warrekuskin luottopakki. Valikoimissamme on yli tuhat artikkelia 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Valikoimiimme tulee tasaisin väliajoin uusia tuotteita - pysy kuulolla!

Siirry Pöljän Varaosakeskuksen sivuille
.

.

(C) WT & Pöljän Varaosakeskus - 2.8.2018

Pöljän Varaosakeskus esiteltiin Klassikot-lehden numerossa 7/2016
 
 
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE