KESÄKAUDEN PÄÄTTYMISTÄ JUHLITTIIN SYYSKUUN CRUISINGEISSA

Sekalaiset törmäilyt galleriassa koko vuoden sekoilut pikakelauksella. Mukana mm. miten vauhdikas kesä saatiin kunniakkaasti päätökseen Stadin Cruising Nightissa, lava-auton metsästystä Turussa jne...

Sekalaiset törmäilyt

(C) WT Entertainment

 
 

TEKEMISTÄ TALVEKSI: WT NEUVOO MITEN TUUNAAT WARRESI LÄHES SÄHKÖAUTOKSI !

Jos haluat saattaa rakkaan Helmesi tälle vuosituhannelle ja samalla heittää hyvästit kärjille... niin nyt seuraa hyviä uutisia: WT:n huippumekaanikot ovat laatineet ällistyttävät kuvalliset ohjeet miten asennat mobiiliin kärjettömän sytytyksen.

HUOM: Muutossarjan osat ovat tilattavissa Pöljän Varaosakeskuksesta (Tuote: 1202, Hinta 120€ kpl + postitus)

 
 

SUOMENKIELINEN WARTBURG 353W KORJAAMOKÄSIKIRJA - VIIMEINKIN DIGITAALISENA !

WT:n koulutusohjelman uusimpana bestsellerinä Wartburg 353W korjaamokäsikirja vuodelta 1977. Tämä teos on ns. totaalinen ruumiinavaus 353W:n sielunelämästä = 196 sivua ja 853 kuvaa, eli se sisältää kaikki ne yksittäistapaukset joita ei tapahdu tämän auton kanssa juuri koskaan...

Avaa käsikirja tästä (16MB PDF-tiedosto)

(C) VEB Automobilwerk Eisenach 1977

 
 

MUISTOJA KESÄLTÄ: DDR-AJONEUVOT KOKOONTUIVAT MIKKELIN VISULAHDESSA 12.7.2016

Kolmatta kertaa järjestetty DDR-ajoneuvotapahtuma ei ollut säiden jumalten suosiossa tänäkään vuonna, mutta paikalle saapui siitä huolimatta 29 ylivertaista DDR:n kulkuneuvoa. Tapahtuman yhtenä kohokohtana oli kiertoajelu Mikkelin Mobilistien kerhotiloihin ja tutustuminen heidän toimintaan. Suuren kilpailun palkintojen uutuutena oli mm. itä-saksalaista paskapaperia!

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus kiittää kaikkia paikalla olleita - nähdään samoissa mukavissa merkeissä vuonna 2017!

Galleria tapahtumasta


 
 

KAIPAAKO HELMESI UUTTA PALIKKAA??

Pöljän Varaosakeskus tarjoaa maamme kattavimman Wartburg-varaosavalikoiman: listoillamme on yli 800 uutta artikkelia 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9-malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Neuvomme myös miten löydät oikeat osat autoosi, joten pidetään Helmet liikenteessä!

Pöljän Varaosakeskus

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua. Kaikki osat eivät myöskään ole esillä - aina kannattaa siis kysyä!

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Olemme päivittäneet foorumille lisää Trabantin esitteitä ja ne kattavat nyt vuodet 1958 - 1979 Tulemme lisäämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki (luit oikein) esitteet mitä Trabantista on tehty! Katso Trabin esitteet täältä

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Wartburg 353W Omistajan käsikirja, IFA F8:n esittely Moottori-lehdestä vuodelta 2016 ja Trabant 601 Korjaamokäsikirja vuodelta 1965 !

 
 

WARTBURG -FOORUMIN KUUKAUDEN KUUMIMMAT

Foorumilla lisää häpeilemättömiä kuvia helmistä ja pesästä! Pokat, nämä nyt on vaan pakko käydä tsekkaa.

Oot liian kuuma...

 
 
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE