DDR-AJONEUVOT KOKOONTUIVAT MIKKELIN VISULAHDESSA 13.7.2016 !

Kolmatta kertaa järjestetty DDR-ajoneuvotapahtuma ei ollut säiden jumalten suosiossa tänäkään vuonna, mutta paikalle saapui siitä huolimatta 29 ylivertaista DDR:n kulkuneuvoa. Tapahtuman yhtenä kohokohtana oli kiertoajelu Mikkelin Mobilistien kerhotiloihin ja tutustuminen heidän toimintaan. Suuren kilpailun palkintojen uutuutena oli mm. itä-saksalaista paskapaperia!

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus kiittää kaikkia paikalla olleita - nähdään samoissa mukavissa merkeissä vuonna 2017!

Galleria tapahtumasta


 
 

WARTBURG 353W OMISTAJAN KÄSIKIRJA - NYT DIGITAALISENA !

WT:n tietokannan uusimpana bestsellerinä Wartburg 353W omistajan käsikirjan vuodelta 1977. Tämä kattava teos sisältää 52 sivua jossa mm. käyttö- huolto ja hoito-ohjeita, sekä 'ensiapu' omin voimin.

HUOM: Käsikirja on päivitetty vastaamaan das digitechnishe -vaatimuksia: voit siirtyä sisällysluottelossa (sivulla 6) suoraan haluamaasi kohtaan klikkaamalla hiirellä sitä otsikkoa.

Avaa käsikirja tästä


 
 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2016

Sekalaiset törmäilyt galleriassa kaikkea tuubaa! Mukana mm. saksalainen betoniporsas, heinäkuun Cruising Night ja visulahdesta tippuneet kuvat...

(C) WT Entertainment

 
 

PÖLJÄN VARAOSAKESKUS KOLME VUOTTA

Pöljän Varaosakeskus täytti kolme vuotta ja juhlan kunniaksi nettikaupamme ulkoasu päivitettiin - Tervetuloa tutustumaan maan laajimpaan Wartburg-varaosakauppaan!

Valikoimassamme on lähes 800 artikkelia 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9-malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Neuvomme myös miten löydät oikeat osat autoosi, joten pidetään Helmet liikenteessä!

Pöljän Varaosakeskus

UUTISET KERTOVAT VIIMEISIMMÄT TIEDOTTEET SUORAAN ETUSIVULTA

Klikkamalla Uutiset-otsikkoa näet helposti listoille tulleet uusimmat tuotteemme, yksittäiskappaleet ja muut Varaosakeskuksen kuulumiset. IFA-merkin ystäville tiedoksi: valikoimamme on kasvanut mm. pölykapseleilla.

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua. Kaikki osat eivät myöskään ole esillä - aina kannattaa siis kysyä!

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Olemme päivittäneet foorumille lisää Trabantin esitteitä ja ne kattavat nyt vuodet 1958 - 1979 Tulemme lisäämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki (luit oikein) esitteet mitä Trabantista on tehty! Katso Trabin esitteet täältä

Muista myös nämä uutuudet: IFA F8:n esittely Moottori-lehdestä vuodelta 2016, Wartburg 311 korjaamokäsikirja vuodelta 1959, Trabant 601 Korjaamokäsikirja vuodelta 1965 !

 
 

WARTBURG -FOORUMIN KUUKAUDEN KUUMIMMAT

Foorumilla lisää häpeilemättömiä kuvia helmistä ja pesästä! Pokat, nämä on pakko käydä katsoo...

Oot liian kuuma...

 
 

OLD NEWS: WARRE-TEAM @ LAHTI CLASSIC MOTORSHOW 2016 !

Warre-Teamin kolmas perättäinen esiintyminen Lahden Classic Motorshowssa oli jälleen kerran menestys! Osastomme oli rakennettu kokonaan uusiksi ja repertuaarimme käsitti tänä vuonna Wartburg 1.3:n, Wartburg 353W:n ja Warren 115hv:n kisamoottorin ympärille rakennetun rajun Wabant Sprint-kilpurin.

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus haluaa kiittää hienosta viikonlopusta kaikkia ponnistukseen osallistuneita tahoja! Kiitos myös messuvieraille, kymmenistä ja kymmenistä Warretarinoista joita saimme teiltä kuulla!

Galleriat messuilta: päivä 1, päivä 2, päivä 3

HUOM! Suunnittelemme jo vuoden 2017 tapahtumaa. Jos sinulla on jokin eksoottinen DDR:n menopeli tallissa ja haluat kultasi Warre-Teamin osaston tähdeksi = ota yhteyttä osoitteeseen postmaster@warreteam.com ja laitetaan rattaat pyörimään!


 
 
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE