SUOMEN ENITEN SAVUTTAVA TAPAHTUMA - KAIKKI MUKAAN !!

Tervetuloa DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtumaan! Kyseessä on maamme ainoa ja nyt kolmatta kertaa järjestettävä DDR-ajoneuvotapahtuma. Olet siis tervetullut, millä tahansa DDR:ssä valmistetulla kulkupelillä Mikkelin Visulahteen keskiviikkona 13.7.2016 klo 11:00 alkaen. Osallistuminen on maksutonta, etkä tarvitse passia tai viisumia mukaan - nähdään siis Visulahdessa!

Ohjelma:

11:00 Tapahtuman aloitus
11:30 Alkaen mahdollisuus ruokailuun
13:00 Kiertoajelu ja tutustumiskäynti Mikkelin Mobilisteille Otavaan
15:00 Suuri tietokilpailu
16:00 Vapaata kahvittelua ja kalustoon tutustumista
17:00 Kilpailun tulokset ja palkintojen jako


Lisätietoja DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtumasta antavat myös:

Pöljän Varaosakeskus / Riku Kukkonen p. 0400-142568
Warre-Team, sähköpostilla: postmaster@warreteam.com

HUOM: Voit myös osallistua tapahtuman suunnitteluun keskustelufoorumillamme – kansaa kuunnellaan ja toivomuksia voidaan jopa toteuttaa vastoin entisen Itä-Saksan toimintatapaa!

Haluatko jäädä yöksi Visulahteen? Warre-Team on neuvotellut tapahtumaan osallistuville erikoishintoja, jotka lueteltu alla.

Visulahden majoitushinnat tapahtumaan osallistuville:

4 hlö leirintämökki, terassilla 60€/vrk tai
2 hlö lomatalo 90€/vrk
4 hlö lomatalo 125€/vrk
4 hlö lomatalo saunalla 145€/vrk
6 hlö lomatalo saunalla 165€/vrk

Runsas ja monipuolinen lounasbuffet ravintola Kulkurissa: 12€/aikuinen ja 8€/alle 12-vuotiaat.

Alennetut hinnat käytössänne viitteellä DDR 13.7.2016


 
 

WARRE-TEAM @ LAHTI CLASSIC MOTORSHOW 2016 !

Warre-Teamin kolmas perättäinen esiintyminen Lahden Classic Motorshowssa oli jälleen kerran menestys! Osastomme oli rakennettu kokonaan uusiksi ja repertuaarimme käsitti tänä vuonna Wartburg 1.3:n, Wartburg 353W:n ja Warren 115hv:n kisamoottorin ympärille rakennetun rajun Wabant Sprint-kilpurin.

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus haluaa kiittää hienosta viikonlopusta kaikkia ponnistukseen osallistuneita tahoja! Kiitos myös messuvieraille, kymmenistä ja kymmenistä Warretarinoista joita saimme teiltä kuulla!

Galleriat messuilta: päivä 1, päivä 2, päivä 3

HUOM! Suunnittelemme jo vuoden 2017 tapahtumaa. Jos sinulla on jokin eksoottinen DDR:n menopeli tallissa ja haluat kultasi Warre-Teamin osaston tähdeksi = ota yhteyttä osoitteeseen postmaster@warreteam.com ja laitetaan rattaat pyörimään!


 
 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2016

Sekalaiset törmäilyt galleria päivittyy niinku daily! Kuvissa mukana mm. Kesäkuun Cruising night, WT:n tsygämallisto, Warren päästöt jne!

(C) WT Entertainment

 
 

PÖLJÄN VARAOSAKESKUS TÄYTTI KOLME VUOTTA !

Pöljän Varaosakeskus täytti kolme vuotta ja juhlan kunniaksi nettikaupamme ulkoasu on päivitetty - Tervetuloa tutustumaan maan laajimpaan Wartburg-varaosakauppaan!

Valikoimassamme on lähes 800 artikkelia 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Neuvomme myös miten löydät oikeat osat autoosi, joten pidetään Helmet liikenteessä!

Pöljän Varaosakeskus

HUOMAA YLÄPALKIN UUSI ALUE: UUTISET

Uutiset kertovat sinulle helposti listoille tulleet uusimmat tuotteemme, yksittäiskappaleet ja muut Varaosakeskuksen kuulumiset. 311-mallin ystäville tiedoksi: valikoimamme on kasvanut mm. pakoputkilla.

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua. Kaikki osat eivät myöskään ole esillä - aina kannattaa siis kysyä.

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Olemme päivittäneet foorumille lisää Trabantin esitteitä ja ne kattavat nyt vuodet 1958 - 1977 Tulemme lisäämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki (luit oikein) esitteet mitä Trabantista on tehty! Katso Trabin esitteet täältä

Muista myös nämä uutuudet: Wartburg 353 Touristin esite vuodelta 1968, Viisi vähiten kallista TM:n vertailussa vuodelta 1976, Wartburg 311 korjaamokäsikirja vuodelta 1959, Trabant 601 Korjaamokäsikirja vuodelta 1965 !

 
 

SIIS KUKA?? KATSO KAIKKI WT:N VAIKUTTAJAT MATKAMME WARRELTA

Sivumme ovat olleet linjoilla käsittämättömät 18 vuotta (onko internet ollut olemassa edes niin kauaa!??) ja jotkut saittimme osa-alueet tuppaavat tässä ajassa jäämään 'vähän' ajasta jälkeen... WT-Family -otsikkomme on nyt päivitetty ajan tasalle: katso täältä ketkä oli perustamassa Warre-Teamia vuonna 1998? Kuka on Guru? Entä Helmi?

WT Hall of Fame

 

SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE