LORENZO
JAY MONEY
WT BIO
WT BIO
Warre-Teamin alkuperäinen perustajäsen, jonka vastuualueena oli mm. PR-toiminta vuosina 1998-2004. Keikkailee edelleen satunnaisesti eri tapahtumissa.NICK NAMES: Cee, Pupu
Warre-Teamin alkuperäinen keksijä ja perustajajäsen. Toteutti WT:n uuden tulemisen myös vuonna 2010 ja siirtymisen merkkikerhomaisempaan toimintaan. Vastaa tänään mm. digitaalisista palveluista, ylläpidosta ja fanituotteista.

NICK NAMES: Jii, Turkish Bazaar

 

PRO
SID
WT BIO
WT BIO
Warre-Teamin alkuperäisjäsen, ideanikkari ja visionääri. Vastasi mm. WT:n brändäämisestä vuosina 1998-2004 ja suurin osa virtuoosin ratkaisuista on edelleen käytössä. Muun muassa nettisivujen layout ja 3rd Editon T-paidat ovat miehen käsialaa. Keikkailee edelleen satunnaisesti eri tapahtumissa.

NICK NAMES: Promius, DJ Curlyhear

Warre-Teamin suuri taiteilija ja yksi alkuperäisjäsenistä. Vastasi WT:n kaikista taiteellisista ratkaisuista vuosina 1998-2004 ja toimii edelleen haamukonsulttina.
NICK NAMES: Lord Sidious, JunkieTICO
DUKE
WT BIO
WT BIO
Warre-Teamin alkuperäisjäsen, joka vastasi molempien WT:n lyhytelokuvien kuvaamisesta ja ohjaamisesta. Aktiivisena vuosina 1998-2001.

NICK NAMES: Le producer

Warre-Teamin vakiopelaaja ja seremoniamestari. Mukana toiminnassa vuodesta 1998 ja keskittynyt 2010-luvulla musiikin tuottamiseen.


NICK NAMES: Duke Hefner, AndersJIMMY BRONX
MC KALE
WT BIO
WT BIO
Warre-Teamin vakiopelaaja, kuski, kuvaaja, laulaja, räppäri jne. Kuvasi ja leikkasi mm. vuonna 2010 kuvatun Werner Jägerrin Wartburg 353W -esittelyn. Aktiivinen vuosina 1998-2004 ja 2010-2013.

NICK NAMES: Mao, Jimmy The Switch

Taustapelaaja, näyttelijä, korjaaja ja hifi-miäs. Mukana taustalla vuodesta 1998 ja lunastanut näin paikkansa WT Hall of Famessa.NICK NAMES: Kaaleppi


RAMIREZ
MECCO
WT BIO
WT BIO
Alkuperäisen Warre-Teamin vakiopelaaja ja 'The Grand Old Man'. Vetäytynyt ansaitulle eläkkeelle, mutta oli vahvasti mukana toiminnassa vuosina 1999-2003 ja lunastanut näin paikkansa WT:n Hall of Famessa.


NICK NAMES: Ramirex, Peperami

Taustavaikuttaja ja hengennostattaja. Kovana automiehenä lunastanut paikkansa WT:n Hall of Famessa.

NICK NAMES: 'Mulla oli toi sama mutta parempi'


J.K.
TOVERI SLADIMIR
WT BIO
WT BIO
Warre-Team ydinjäsen ja tukipilari. Aktiivisena vuodesta 2012 ja vastaa tänään mm. messu- ja tapahtumatoimin- nasta ja keskustelufoorumin moderoinnista.NICK NAMES: Jiikoo

Warre-Teamin ydinjäsen ja ideanikkari. Pöljän Varaosakeskuksen perustaja ja omistaja. Vastaa tänään WT:n messu- ja tapahtumatoiminnasta, sekä Wartburgin Historic-kilpailutoiminnasta.NICK NAMES: Pöljän varaosamies


WARREKARI
KALEVI
WT BIO
WT BIO
Warre-Teamin aktiivijäsen ja seremoniamestari vuodesta 2013. Vakiokalustoa WT:n messu- ja tapahtumatoiminnassa.NICK NAMES: -

Etelä-Suomessa gurun maineessa kun puhutaan Warren korjaamisesta. WT:n tekninen konsultti ja hovivirittäjä vuodesta 2010. Toimi mm. pelastajan roolissa kun Helmi II:lle yritettiin saada kilvet 21 vuoden seisonnan jälkeen.


NICK NAMES: Guru-KaleviHELMI
HELMI II
WT BIO
WT BIO
Maamme rakastetuin ja Helsingin vihatuin pesämagneetti - eli se alkuperäinen WT:n Helmi! Tämän '84 Wartburg 353W Touristin kyydissä pokat matkasivat elämänsä seikkailuihin vuosina 1998-2004. Helmi esiintyi mm. monesti maamme televisiossa, lehdissä ja yöelämässä. Vuosien julkisuus kuitenkin teki tehtävänsä ja mobiilin hautajaisia vietettiin Monster Jam -tapahtumassa Helsingin Areenalla 2004.

We'll be missing you...

NICK NAMES: Helmi, Pesämagneetti

Kuuden vuoden hiljaiselon jälkeen WT nousee tuhkasta, rinnallaan uusi Helmi! Keväällä 2010 tätä '79 Wartburg 353W Touristia ryhdyttiin elvyttämään manalan porteilta parrasvalojen tähdeksi. Uuden Helmen mukana Warre-Team on siirtynyt merkkikerhomaiseen toimintaan ja yhdistänyt Suomen Wartburg-harrastajat ennennäkemättömään aikaan.

"täydellisyyttäkin hipovaan tuotteeseen voi tulla vikoja..."


NICK NAMES: Helmi, Hittimobiili