WARRE-TEAM LAHDEN MESSUILLA MYÖS VUONNA 2016 !

WT:n kiitetyt esiintymiset Lahden messuilla saavat jatkoa jälleen toukokuussa, kun rakennamme täysin uuden, kolmen kulkuneuvon kattauksen DDR:n supertuotteita! Muista laittaa päivämäärä ylös kalenteriin - näitä bileitä ei kannata missata tälläkään kertaa. Kerromme lisää infoa osastostamme lähempänä H-hetkeä!

Löydät osatomme kohdasta C35 -avaa kartta tästä

Messuja odotellessa voit virittäytyä tunnelmaan vuosien 2014 ja 2015 Gallerioissa

 
 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2016

Sekalaiset törmäilyt galleria on avattu! Kuvissa alkuvuoden meininkiä sekalaisena aivovirtana ja mukana mm. Talwiajot 2016, autoilua Afrikan saaristossa ja hirveetä kaahailua.

(C) WT Entertainment

 
 

PÖLJÄN VARAOSAKESKUS TÄYTTI KOLME VUOTTA !

Pöljän Varaosakeskus täytti kolme vuotta ja juhlan kunniaksi nettikaupamme ulkoasu on päivitetty - Tervetuloa tutustumaan maan laajimpaan Wartburg-varaosakauppaan!

Valikoimassamme on lähes 800 artikkelia 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Neuvomme myös miten löydät oikeat osat autoosi, joten pidetään Helmet liikenteessä!

Pöljän Varaosakeskus

HUOMAA YLÄPALKIN UUSI ALUE: UUTISET

Uutiset kertovat sinulle helposti listoille tulleet uusimmat tuotteemme, yksittäiskappaleet ja muut Varaosakeskuksen kuulumiset. IFA-merkin ystäville tiedoksi: valikoimamme kasvaa parhaillaan mm. IFA F9:n tiivisteillä.

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua. Kaikki osat eivät myöskään ole esillä - aina kannattaa siis kysyä.

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Olemme päivittäneet foorumille lisää Trabantin esitteitä ja ne kattavat nyt vuodet 1958 - 1971. Tulemme lisäämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki (luit oikein) esitteet mitä Trabantista on tehty! Katso Trabin esitteet täältä

Muista myös nämä uutuudet: Wartburg 353 Touristin esite vuodelta 1968, Viisi vähiten kallista TM:n vertailussa vuodelta 1976, Wartburg 311 korjaamokäsikirja vuodelta 1959, Trabant 601 Korjaamokäsikirja vuodelta 1965 !

 
 

WARTBURG FOORUMIN KUUKAUDEN PARHAAT

Varoitus! Tämä aihe voi aiheuttaa herkimmille katsojille hengenahdistusta ja palaa kurkkuun. WT:n Wartburg Foorumilla kuvia kuinka hienosti Warre taipuu veturiksi tai monsteriautoksi. Konehuoneeseen mahtuu helposti Audin V8 tai alle 19" valssit...

Tuunattuja ja modattuja Helmia maailmalta

 

SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE