WARRE-TEAMIN HELMET KLASSIKOT-LEHDEN KANNESSA

Suomen ykkösjulkaisu Klassikot-lehti heitti Wartburg-harrastajille koko laidallisen, kun numerossa 05/2015 kokeiluissa oli kolme komeaa Wartburgia! Lue miltä tuntuu hyppää 'kylmiltään' kolmen erilaisen pesämagneetin puikkoihin? Säästyttiinkö kyyneliltä?

Kiitos Harri O. ja J-E. Laine hienosta päivästä Wartburgien kanssa!

(C) Klassikot 5/2015

 
 

WARRETEAM.COM PALVELUNESTOHYÖKKÄYKSIEN KOHTEENA

Vuosien saatossa Warre-Teamin kurkussa ovat olleet mm. maamme miliisi, katsastuskonttorien salaliitot, Neuvostoliittolaiset Viagramyyjät jne. Nyt tämä ns. vihaajien lista kasvaa taas yhdellä, kun suomalaisesta IP-osoitteesta tuleva taho on useampana päivänä yrittänyt kaataa warreteam.com –palveluamme. Keinoina on ollut klassinen yhden tiedoston pommittaminen yli 70000 kertaa päivässä ja tästä syystä liikenteemme on kasvanut kuukausitasolla yli 8000%! Suomessa (tottakai) sijaitseva palvelinhotellimme on kuitenkin tarjonnut faneillemme ja Wartburgien ystäville häiriötöntä palvelua massiivisesta hyökkäämisestä huolimatta.

On tietysti mukavaa olla maamme 10 suosituimman nettisivun joukossa (keinoilla kuin keinoilla) mutta ettei suosiomme ei räjähdä täysin lapasesta, olemme siirtäneet suurimmat videotiedostomme avautumaan WT:n Youtube-kavanalta. Myös saksalaisille Joulun tuonut 353W:n korjaamokäsikirja on siirretty avautumaan Microsoftin OneDrive-pilvipalvelusta.

Kiitämme näitä härmäläisiä mötkyjä taas tästäkin huomionosoituksesta ja lupaamme jatkaa samaa ärsyttämistä tulevaisuudessakin.

 
 

SUUNNITTELE KANSSAMME WT:N FANITUOTTEET VUODELLE 2016 !

Haluamme kuulla kansaa! Mitä fanituotteita toivoisit Warre-Teamin valmistavan vuodelle 2016? Ota osaa Wartburg-foorumilla olevaan galluppiin ja näin saamme luotua tuotteita jotka palvelevat käyttäjiään paremmin.

Siirry galluppin tästä


 
 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2015 !

Sekalaiset törmäilyt galleria päivittyy tasaisin väliajoin. Kuvissa kaupunkisotaa nähnyt Typ181, möhkäleet ratissa jne!

(C) WT Entertainment

 
 

OLD NEWS: UFO LASKEUTUI DDR-AJONEUVOT KOKOONTUVAT -TAPAHTUMAAN ??

Lähes katastrofaalisesta säästä huolimatta Visulahteen kokoontui lopulta 31 DDR:n moottoriteollisuuden supertuotetta. Tapahtuman yhtenä kohokohtana oli mm. 2-tahtisten savukoneiden kiertoajelu Mikkelin keskustassa. Olimme myös Itä-Saksan sponsoroinnin myötävaikutuksella siirtyneet 'suuren tietokilpailun' palkinnoissa hämmästyttäviin rahapalkintoihin. Mutta tästä ei saa kertoa kenellekkään, ei ainakaan maamme verottajalle.

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus kiittää kaikkia paikalla olleita - nähdään samoissa merkeissä vuonna 2016!

Katso 89 kuvaa sisältävä Galleria tapahtumasta ja muista myös Ajakaamme.net -sivuston juttu tapahtumasta.

 
 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja Warremiehen luottopakki. Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Neuvomme myös miten löydät oikeat osat autoosi, joten pidetään Helmet liikenteessä!

Pöljän Varaosakeskukseen

LISTOILLE TASAISESTI UUTTA PALIKKAA

Kesällä listoillemme on tullut lisää kaivattuja osia 311-malliin ja päivitämme valikoimaan uusia tuotteita tasaisin väliajon.

HUOM: Jos valikoimistamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua. Kaikki osat eivät myöskään ole esillä - aina kannattaa siis kysyä.

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Palvelintilamme ei lopu kesken!! Ja niin Suomen (eiku koko maailman?) suurin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. Sivuiltamme löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Olemme päivittäneet foorumille useita Trabantin esitteitä vuosilta 1958 - 1964 ja tulemme päivittämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki (luit oikein) esitteet mitä Trabantista on tehty! Katso esitteet täältä

Muista myös nämä uutuudet: Wartburg 311 korjaamokäsikirja vuodelta 1959, Trabant 601 Korjaamokäsikirja vuodelta 1965 ja TM:n Wartburg 311:n koeajo vuodelta 1956!

 

SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE