UFO LASKEUTUI DDR-AJONEUVOT KOKOONTUVAT -TAPAHTUMAAN ??

Lähes katastrofaalisesta säästä huolimatta Visulahteen kokoontui lopulta 31 DDR:n moottoriteollisuuden supertuotetta. Tapahtuman yhtenä kohokohtana oli mm. 2-tahtisten savukoneiden kiertoajelu Mikkelin keskustassa. Olimme myös Itä-Saksan sponsoroinnin myötävaikutuksella siirtyneet 'suuren tietokilpailun' palkinnoissa hämmästyttäviin rahapalkintoihin. Mutta tästä ei saa kertoa kenellekkään, ei ainakaan maamme verottajalle.

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus kiittää kaikkia paikalla olleita - nähdään samoissa merkeissä vuonna 2016!

Katso 89 kuvaa sisältävä Galleria tapahtumasta ja muista myös Ajakaamme.net -sivuston juttu tapahtumasta.

 
 

TULOSSA LISÄÄ ITÄ-SAKSAN MEININKIÄ KLASSIKOIHIN - SEURAA LEHTIHYLLYJÄ

Warre-Team tavoitti Klassikot-lehden toimituksen ja lehden mielenkiinto heräsi Warrepiirien kuhinaan. Hullut ihmiset keräävät hullut ideat ympärillensä!? Ja sekopäisimmät heistä vielä toteuttavat ne.

"Intohimo Wartburg-tuotteisiin perustuu muihin arvoihin kuin monien muiden automerkkien harrastamisen kohdalla. DDR menopelit eivät ole maailman parhaita, päinvastoin ja siksi niit
ä niin kovin rakastamme." Lue koko juttu täältä

Kiitos Harri O. ja J-E. Laine hienosta päivästä Wartburgien kanssa!

(C) Klassikot 2/2015

 
 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2015 !

Sekalaiset törmäilyt galleria päivittyy tasaisin väliajoin. Kuvissa lentävä Wartburg, Neuvostoliiton Buran avaruussukkula, heinäkuun Cruising Night jne. Kuvat ja posse - hirveetä spedeilyä!

 
 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja Warremiehen luottopakki. Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Neuvomme myös miten löydät oikeat osat autoosi, joten pidetään Helmet liikenteessä!

Pöljän Varaosakeskukseen

LISTOILLE TASAISESTI UUTTA PALIKKAA

Kesällä listoillemme on tullut lisää kaivattuja osia 311-malliin ja päivitämme valikoimaan uusia tuotteita tasaisin väliajon.

HUOM: Jos valikoimistamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua. Kaikki osat eivät myöskään ole esillä - aina kannattaa siis kysyä.

 
 

LIMITED EDITION: WARRE-TEAM T-PAITOJEN 6.PAINOS

Uusin, 6th Edition T-paitamallimme on varma valinta kesän soidinmenoihin! Tällä kertaa olemme rakentaneet univormun joka sopii kaikille DDR:n supertuotteiden kuskeille: mustan paidan rintaa koristaa 24cm leveä IFA-logo, joka on painettu erittäin laadukkaalle Fruit Of The Loomin Super Premium T-paidalle.

Hinta: 22€/kpl + postitus.

Tilausohjeet ja tuotteen tarkemmat tiedot

HUOM: Myynnissä muutama hajakoko 5th Edition T-paidasta - 3rd Edition SOLD OUT !!

 
 

WT @ LAHTI CLASSIC MOTORSHOW 2015

Warre-Teamin toinen perättäinen esiintyminen Lahden Classic Motorshowssa oli menestys! Osastomme oli rakennettu kokonaan uusiksi ja repertuaarimme käsitti tänä vuonna IFA F8:n, Wartburg 311:n, 353W Historic H2-luokan ralliauton ja Warren moottorin ympärille rakennetun pelottavan moottoripyörän.

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus haluaa kiittää ikimuistoisesta viikonlopusta kaikkia ponnistukseen osallistuneita tahoja! Kiitos myös messuvieraille, kymmenistä ja kymmenistä Warretarinoista joita saimme teiltä kuulla. Katso 153 kuvaa sisältävä totaalinen tyhjennys viikonlopusta


PS. Suunnittelemme jo vuoden 2016 tapahtumaa ja haluamme kuulla kansaa! Kerro meille mitä kalustoa toivot osastollemme tulevana vuonna - osallistu, vaikuta ja koe

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Ostimme lisää palvelintilaa! Ja näin Suomen (koko maailman?) suurin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. Sivuiltamme löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Olemme päivittäneet foorumille useita Trabantin esitteitä vuosilta 1958 - 1962 ja tulemme päivittämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki (luit oikein) esitteet mitä Trabantista on tehty! Katso esitteet täältä

Muista myös nämä uutuudet: Trabant 601 Hycomat, IFA VK350 'jäätelökioskin' esite ja Barkas B1000 Pritschenwagen.

 

SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE