ENÄÄ MUUTAMA PÄIVÄ SUOMEN ENITEN SAVUTTAVAAN TAPAHTUMAAN !!

Lahden messut ovat takana mutta ei hätää, tervetuloa DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtumaan! Kyseessä on maamme ainoa ja nyt toista kertaa järjestettävä DDR-ajoneuvotapahtuma. Olet siis tervetullut, millä tahansa DDR:ssä valmistetulla kulkupelillä Mikkelin Visulahteen keskiviikkona 8.7.2015 klo 11:00 alkaen. Osallistuminen on maksutonta, etkä tarvitse passia tai viisumia mukaan - nähdään siis Visulahdessa!

Ohjelma:

11:00 Tapahtuman aloitus
12:00 Mahdollisuus ruokailuun
13:00 Kiertoajelu
14:00 Kilpailu
15:00 Vapaata seurustelua ja kalustoon tutustumista
16:00 Kilpailun tulokset ja palkintojen jako


Lisätietoja DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtumasta antavat myös:

Pöljän Varaosakeskus / Riku Kukkonen p. 0400-142568
Warre-Team, sähköpostilla: postmaster@warreteam.com

HUOM: Voit myös osallistua tapahtuman suunnitteluun ja fiilistelyyn keskustelufoorumillamme – kansaa kuunnellaan ja toivomuksia voidaan jopa toteuttaa vastoin entisen Itä-Saksan toimintatapaa!

Haluatko jäädä yöksi Visulahteen? Warre-Team on neuvotellut tapahtumaan osallistuville erikoishintoja, jotka lueteltu alla.

Visulahden majoitushinnat tapahtumaan osallistuville:

4 hlö mökki 60€/vrk tai 2vrk 100€
2 hlö lomatalo 90€/vrk tai 2vrk 150€
4 hlö lomatalo 120€/vrk tai 2vrk 200€
4 hlö lomatalo saunalla 140€/vrk tai 2vrk 240€
6 hlö lomatalo saunalla 160€/vrk tai 2vrk 280€

Leirinnän perusmaksu 12€ + 5€/hlö/vrk. Sähkö 7€/vrk

Visulahti-rannekkeet tapahtumaan osallistuville 19€/kpl (norm. 23€).

Runsas ja monipuolinen lounasbuffet ravintola Kulkurissa: 12€/aikuinen ja 8€/alle 12-vuotiaat. Ole ystävällinen ja ilmoita lounastajien määrä sähköpostiin TAI tekstiviestillä. (Ilmoitus ei ole sitova)

Aamupala ravintola Kulkurissa 8,5€/aikuinen ja 5,5€/alle 12-vuotiaat

Alennetut hinnat käytössänne viitteellä DDR 8.7.2015

 
 

WT @ LAHTI CLASSIC MOTORSHOW

Warre-Teamin toinen perättäinen esiintyminen Lahden Classic Motorshowssa oli menestys! Osastomme oli rakennettu kokonaan uusiksi ja repertuaarimme käsitti tänä vuonna IFA F8:n, Wartburg 311:n, 353W Historic H2-luokan ralliauton ja Warren moottorin ympärille rakennetun pelottavan moottoripyörän.

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus haluaa kiittää ikimuistoisesta viikonlopusta kaikkia ponnistukseen osallistuneita tahoja! Kiitos myös messuvieraille, kymmenistä ja kymmenistä Warretarinoista joita saimme teiltä kuulla! Katso 153 kuvaa sisältävä totaalinen tyhjennys viikonlopusta


PS. Suunnittelemme jo vuoden 2016 tapahtumaa ja haluamme kuulla kansaa! Kerro meille mitä kalustoa toivot osastollemme tulevana vuonna - osallistu, vaikuta ja koe

 
 

ITÄ-SAKSAN MEININKIÄ KLASSIKOISSA

Warre-Team tavoitti Klassikot-lehden toimituksen ja lehden mielenkiinto heräsi Warrepiirien kuhinaan. Hullut ihmiset keräävät hullut ideat ympärillensä!? Ja sekopäisimmät heistä vielä toteuttavat ne.

"Intohimo Wartburg-tuotteisiin perustuu muihin arvoihin kuin monien muiden automerkkien harrastamisen kohdalla. DDR menopelit eivät ole maailman parhaita, päinvastoin ja siksi niit
ä niin kovin rakastamme." Lue koko juttu täältä

Kiitos Harri O. ja Klassikot-lehti! Jatketaan ideoiden kehittelemistä kesällä.

(C) Klassikot 2/2015

 
 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2015 !

Sekalaiset törmäilyt galleria päivittyy tasaisin väliajoin. Kuvissa varma kesän merkki, Neuvostoliiton Buran avaruussukkula, kerrostaloelämää Vatikaanissa jne. Kyll joo, kuvat ja posse, aika jäätä.

 
 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja Warremiehen luottopakki. Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Neuvomme myös miten löydät oikeat osat autoosi, joten pidetään Helmet liikenteessä!

Pöljän Varaosakeskukseen

LISTOILLE TASAISESTI UUTTA PALIKKAA

Kesällä listoillemme on tullut lisää kaivattuja osia 311-malliin ja päivitämme valikoimaan uusia tuotteita tasaisin väliajon.

HUOM: Jos valikoimistamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua. Kaikki osat eivät myöskään ole esillä - aina kannattaa siis kysyä.

 
 

LIMITED EDITION: WARRE-TEAM T-PAITOJEN 6.PAINOS

Uusin, 6th Edition T-paitamallimme on kesän myyntihitti! Tällä kertaa olemme rakentaneet univormun joka sopii kaikille DDR:n supertuotteiden kuskeille! Mustan paidan rintaa koristaa 24cm leveä IFA-logo, joka on painettu erittäin laadukkaalle Fruit Of The Loomin Super Premium T-paidalle.

Hinta: 22€/kpl + postitus.

Tilausohjeet ja tuotteen tarkemmat tiedot

HUOM: Myynnissä edelleen myös hajakokoja 5th Edition T-paidoista - 3rd Edition SOLD OUT !!

 
 

WARTBURG AND TRABANT WALLPAPERS - NOW AT 4K RESOLUTION !

Warre-Team Art Deco esittää: Wartburg ja Trabant -aiheiset työpöydän taustakuvat konemaisella hehkulla. Lataa näytöllesi WT:n alkuperäiset mestariteokset ja tunne modernismin muutos elämässäsi!

Uutuuksien mukana myös maailman ensimmäiset 4K-resoluution taustakuvat Warresta

Testattu ja hyväksytty Saksassa, Berliinin taivaan alla. (C) WT Entertainment
2013 - 2015

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Ostimme lisää palvelintilaa! Ja näin Suomen (koko maailman?) suurin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. Sivuiltamme löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Olemme päivittäneet foorumille useita Trabantin esitteitä vuosilta 1958 - 1962 ja tulemme päivittämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki (luit oikein) esitteet mitä Trabantista on tehty! Katso esitteet täältä

Muista myös nämä uutuudet: Trabant 601 Hycomat, IFA VK350 'jäätelökioskin' esite ja Barkas B1000 Pritschenwagen.

 

SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE