WARRE-TEAM LAHDEN CLASSIC MOTORSHOW -MESSUILLA 2.-3.5.2015 !!

WT:n kiitetty esiintyminen Lahden messuilla saa jatkoa toukokuun alussa, kun rakennamme täysin uuden, neljän kulkuneuvon kattauksen DDR:n supertuotteita! Messujen teemana on "Erilaisuus kunniaan!" joten IFA:n tekeleet ovat täällä enemmän kuin kotonaan.

Warre-Teamin ja Pöljän Varaosakeskuksen edustus on paikalla koko viikonlopun - tervetuloa morjestamaan meitä siis osastollemme B7! Avaa kartta tästä

HUOM: Pöljän Varaosakeskusesta ennakkoon tilatut tuotteet ovat mahdollista noutaa rahtivapaana osastoltamme. Osastoltamme on ostettavissa myös uudet IFA T-paidat!

Messuja odotellessa voit virittäytyä tunnelmaan vuoden 2014 Gallerissa tai keskustella tapahtumasta Wartburg foorumilla

 
 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2015

Perseilyjen äiti, eli Sekalaiset törmäilyt galleria on avattu vuodelle 2015! Mukana mm. uusin Windows, sopivan hintainen Citroën BX, porsas tien varressa jne...

 
 

SUOMEN ENITEN SAVUTTAVA TAPAHTUMA JA KESÄN KOHOKOHTA

Tervetuloa DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtumaan! Kyseessä on maamme ainoa ja nyt toista kertaa järjestettävä DDR-ajoneuvotapahtuma. Olet siis tervetullut, millä tahansa DDR:ssä valmistetulla kulkupelillä Mikkelin Visulahteen keskiviikkona 8.7.2015 klo 11:00 alkaen. Osallistuminen on maksutonta, etkä tarvitse passia tai viisumia mukaan - nähdään siis Visulahdessa!

Ohjelma:

11:00 Tapahtuman aloitus
12:00 Mahdollisuus ruokailuun
13:00 Kiertoajelu
14:00 Kilpailu
15:00 Vapaata seurustelua ja kalustoon tutustumista
16:00 Kilpailun tulokset ja palkintojen jako


Lisätietoja DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtumasta antavat myös:

Pöljän Varaosakeskus / Riku Kukkonen p. 0400-142568
Warre-Team, sähköpostilla: postmaster@warreteam.com

HUOM: Voit myös osallistua tapahtuman suunnitteluun keskustelufoorumillamme – kansaa kuunnellaan ja toivomuksia voidaan jopa toteuttaa vastoin entisen Itä-Saksan toimintatapaa!

Haluatko jäädä yöksi Visulahteen? Warre-Team on neuvotellut tapahtumaan osallistuville erikoishintoja, jotka lueteltu alla.

Visulahden majoitushinnat tapahtumaan osallistuville:

4 hlö mökki 60€/vrk tai 2vrk 100€
2 hlö lomatalo 90€/vrk tai 2vrk 150€
4 hlö lomatalo 120€/vrk tai 2vrk 200€
4 hlö lomatalo saunalla 140€/vrk tai 2vrk 240€
6 hlö lomatalo saunalla 160€/vrk tai 2vrk 280€

Leirinnän perusmaksu 12€ + 5€/hlö/vrk. Sähkö 7€/vrk

Visulahti-rannekkeet tapahtumaan osallistuville 19€/kpl (norm. 23€).

Runsas ja monipuolinen lounasbuffet ravintola Kulkurissa: 12€/aikuinen ja 8€/alle 12-vuotiaat. Ole ystävällinen ja ilmoita lounastajien määrä sähköpostiin TAI tekstiviestillä. (Ilmoitus ei ole sitova)

Aamupala ravintola Kulkurissa 8,5€/aikuinen ja 5,5€/alle 12-vuotiaat

Alennetut hinnat käytössänne viitteellä DDR 8.7.2015

 
 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen luottopakki. Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Neuvomme myös miten löydät oikeat osat autoosi, joten pidetään Helmet liikenteessä!

Pöljän Varaosakeskukseen

LISTOILLE TASAISESTI UUTTA PALIKKAA

Keväällä listoillemme on tullut lisää kaivattuja osia 311-malliin ja päivitämme valikoimaan uusia tuotteita tasaisin väliajon.

HUOM: Jos valikoimistamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua. Kaikki osat eivät myöskään ole esillä - aina kannattaa siis kysyä.

 
 

LIMITED EDITION: WARRE-TEAM T-PAITOJEN 6.PAINOS

Uusin, 6th Edition T-paitamallimme on kesän myyntihitti! Tällä kertaa olemme rakentaneet univormun joka sopii kaikille DDR:n supertuotteiden kuskeille! Mustan paidan rintaa koristaa 24cm leveä IFA-logo, joka on painettu erittäin laadukkaalle Fruit Of The Loomin Super Premium T-paidalle.

Hinta: 22€/kpl + postitus.

Tilausohjeet ja tuotteen tarkemmat tiedot

HUOM: Myynnissä edelleen myös hajakokoja 3rd Edition ja 5th Edition T-paidoista - Viimeisiä viedään! *SNIF*

 
 

WARTBURG AND TRABANT WALLPAPERS - NOW AT 4K RESOLUTION !

Warre-Team Art Deco esittää: Wartburg ja Trabant -aiheiset työpöydän taustakuvat konemaisella hehkulla. Lataa näytöllesi WT:n alkuperäiset mestariteokset ja tunne modernismin muutos elämässäsi!

Uutuuksien mukana myös maailman ensimmäiset 4K-resoluution taustakuvat Warresta

Testattu ja hyväksytty Saksassa, Berliinin taivaan alla. (C) WT Entertainment
2013 - 2015

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Ostimme lisää palvelintilaa! Ja näin Suomen (koko maailman?) suurin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. Sivuiltamme löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Olemme päivittäneet foorumille useita Trabantin esitteitä vuosilta 1958 - 1961 ja tulemme päivittämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki (luit oikein) esitteet mitä Trabantista on tehty! Katso esitteet täältä

Muista myös nämä uutuudet: IFA VK350 'jäätelökioskin' esite, Barkas B1000 Pritschenwagen ja IFA W50 tankkiauton esite vuodelta 1973.

 
 

MOBILISITIN KUVATALKOOT

WT:n Helmi pääsi (joutui) mukaan Mobilisti 2000 -lehden kuvatalkoisiin ja Warrea epäillään uustuotituristiksi? Onko syynä liian siisti kunto, finnikilvet tai ärsyttävät kuskit?

Katso juttu tästä

(C) Mobilisti 2000SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE