NÄITÄ ET SAA MISTÄÄN MUUALTA: WARRE-TEAM T-PAITOJEN 6.PAINOS

Uusin, 6th Edition T-paitamallimme on saapunut myyntiin! Tällä kertaa olemme rakentaneet univormun joka sopii kaikille DDR:n supertuotteiden kuskeille! Mustan paidan rintaa koristaa 24cm leveä IFA-logo, joka on painettu erittäin laadukkaalle Fruit Of The Loomin Super Premium T-paidalle.

Hinta: 22€/kpl + postitus

Tilausohjeet ja tuotteen tarkemmat tiedot

HUOM: Myynnissä edelleen myös hajakokoja 3rd Edition ja 5th Edition T-paidoista - Viimeisiä viedään! *SNIF*

 
 

WARRE-TEAM LAHDEN MESSUILLA MYÖS VUONNA 2015

WT:n kiitetty esiintyminen Lahden messuilla saa jatkoa toukokuussa, kun rakennamme täysin uuden, neljän kulkuneuvon kattauksen DDR:n supertuotteita! Messujen teemana on "Erilaisuus kunniaan!" joten IFA:n tekeleet ovat täällä enemmän kuin kotonaan. Päivämäärää ylös kalenteriin - näitä bileitä ei kannata missata. Kerromme lisää infoa lähempänä h-hetkeä!

Lahden virallinen messuohjelma

Löydät osatomme kohdasta B7 -avaa kartta

Messuja odotellessa voit virittäytyä tunnelmaan vuoden 2014 Gallerissa tai keskustella osastostamme foorumilla

 
 

SUOMEN ENITEN SAVUTTAVA TAPAHTUMA ON TÄÄLLÄ TAAS !

Tervetuloa DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtumaan! Kyseessä on maamme ainoa ja nyt toista kertaa järjestettävä DDR-ajoneuvotapahtuma. Olet siis tervetullut, millä tahansa DDR:ssä valmistetulla kulkupelillä Mikkelin Visulahteen keskiviikkona 8.7.2015 klo 11:00 alkaen. Osallistuminen on maksutonta, etkä tarvitse passia tai viisumia mukaan - nähdään siis Visulahdessa!

Ohjelma:

11:00 Tapahtuman aloitus
12:00 Mahdollisuus ruokailuun
13:00 Kiertoajelu
14:00 Kilpailu
15:00 Vapaata seurustelua ja kalustoon tutustumista
16:00 Kilpailun tulokset ja palkintojen jako


Lisätietoja DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtumasta antavat myös:

Pöljän Varaosakeskus / Riku Kukkonen p. 0400-142568
Warre-Team, sähköpostilla: postmaster@warreteam.com

HUOM: Voit myös osallistua tapahtuman suunnitteluun keskustelufoorumillamme – kansaa kuunnellaan ja toivomuksia voidaan jopa toteuttaa vastoin entisen Itä-Saksan toimintatapaa!

Haluatko jäädä yöksi Visulahteen? Warre-Team on neuvotellut tapahtumaan osallistuville erikoishintoja, jotka lueteltu alla.

Visulahden majoitushinnat tapahtumaan osallistuville:

4 hlö mökki 60€/vrk tai 2vrk 100€
2 hlö lomatalo 90€/vrk tai 2vrk 150€
4 hlö lomatalo 120€/vrk tai 2vrk 200€
4 hlö lomatalo saunalla 140€/vrk tai 2vrk 240€
6 hlö lomatalo saunalla 160€/vrk tai 2vrk 280€

Leirinnän perusmaksu 12€ + 5€/hlö/vrk. Sähkö 7€/vrk

Visulahti-rannekkeet tapahtumaan osallistuville 19€/kpl (norm. 23€).

Runsas ja monipuolinen lounasbuffet ravintola Kulkurissa: 12€/aikuinen ja 8€/alle 12-vuotiaat. Ole ystävällinen ja ilmoita lounastajien määrä sähköpostiin TAI tekstiviestillä. (Ilmoitus ei ole sitova)

Aamupala ravintola Kulkurissa 8,5€/aikuinen ja 5,5€/alle 12-vuotiaat

Alennetut hinnat käytössänne viitteellä DDR 8.7.2015

 
 

HELMET ODOTTAVAT MALTTAMATTOMINA UUTTA AJOKAUTTA

Päätimme hienon ajokauden '14 perinteiseen Kummelimiittiin Helsingin Kasarmitorilla. WT:lle ja sen lähipiirille viime vuoden kohokohdat olivat vierailu Lahden Classic Motorshow:ssa ja maamme ensimmäisen DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuman järjestäminen Mikkelin Visulahdessa.

Casinolta tavoitettu Money summaa vuoden tapahtumat: "2014 oli hienoa nousukiitoa Wartburgille ja kaikille DDR-autojen harrastajille maassamme. Tämän merkin ympärillä oleva hyvä meininki ja todella helmi yhteishenki on havaittu myös muiden merkkikerhojen riveissä...mutta vielä parempaa settiä on luvassa vuodelle 2015".

 
 

WT:N HISTORIA KUVISSA: 1998 - 2014

History-otsikkomme on rakennettu totaalisesti uusiksi ja nyt olemme keskittyneet pelkästään WT:n värikkääseen historiaan. Mukana sensuroituja kuvia, juttuja ja paljastuksia kulissien takaa.

Kun jotain automerkkiä rakastaa (ja vihaa) tarpeeksi niin kaikki tämä päätön sekoilu on mahdollista...


 
 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen luottopakki. Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia 'Das Limited Edition' tuoteita joita et löydä edes Saksan nettikaupoista.

Pöljän Varaosakeskukseen

LISTOILLE TASAISESTI UUTTA PALIKKAA

Talvella listoillemme on tullut lisää kaivattuja osia 311-malliin ja lähiaikoina päivitämme listoille lisää uusia erikoistuotteita.

HUOM: Jos valikoimistamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua. Kaikki osat eivät myöskään ole esillä - aina kannattaa siis kysyä!

 
 

WARTBURG AND TRABANT WALLPAPERS - NOW AT 4K RESOLUTION !

Warre-Team Art Deco esittää: Wartburg ja Trabant -aiheiset työpöydän taustakuvat konemaisella hehkulla. Lataa näytöllesi WT:n alkuperäiset mestariteokset ja tunne modernismin muutos elämässäsi!

Uutuuksien mukana nyt myös maailman ensimmäiset 4K-resoluution taustakuvat Warresta

Testattu ja hyväksytty Saksassa, Berliinin taivaan alla. (C) WT Entertainment
2013 - 2014

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman?) suurin tietokanta Wartburgin/Trabantin/Barkaksen/IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. Sivuiltamme löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi!

Yhtenä uusista lisäyksistä kuvan Wartburg 311 -mallisarjan esite vuodelta miekka ja kilpi

Katso myös nämä uutuudet: Melkus RS1000, Barkas B1000 Krankenwagen ja IFA W50 tankkiauton esite vuodelta 1973

 
 

WHEN THE SHIT HITS THE FAN...

Warre Foorumilla lisää pysäyttäviä kuvia siitä, kun noutaja on tullut kyytiin. Wartburgin tai Trabantin kolariturvallisuus ei ole maailman parasta...ajellaan siis rauhallisesti!

Kun paska osuu tuulettimeen Warren/Trabin ratissa...

 

SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE