Kesäkuu 1998: Warre-Teamin internetsivut avautuvat osoitteessa warre.uiah.fi. Yleisen näyttöresoluution ollessa 800x600 pikseliä(4:3), määritellään kuvien maksimileveydeksi sivuilla 300 pikseliä.

 

WT edelläkävijänä: Japanilainen teknologiajulkaisu Nikkei tekee artikkelin WT:stä ja internetin mainonnasta heinäkussa 1998.

 

WT Movie 1 esitetään Helsingin Screen Clubilla marraskuussa 1998. Kyseessä on seitsemän minuutin pituinen musiikkivideo, joka toimi ponnahduslautana tulevalle Warre-elokuvalle.

 

Warre-Teamin pesät, eli HiClass Babes (HCLB) sivusto on suosionsa huipulla kesällä 1999. Ateljee saavuttaa 100 000 kävijää kuudessa kuukaudessa ja lopulta tiimin kurkussa ovat lukuisat tahot...

 

Syyskuu 1999: WT Movie 2 - Chase Of The Future -elokuvan kuvauk- set alkavat Helsingin keskustassa. Ryhmän lisäksi näyttelijäkaartiin kuuluu mm. vuoden 1998 Suomen Neito ja yli 50 sivuosanäyttelijää.

 

Y2K: Liikenne kasvaa suosion myötä ja siirrymme suurempiin tiloihin osoitteessa warreteam.com.

GT
 

3rd Edition T-paidat ovat vuoden 2000 myyntihitti.

 

Vappu 2000: WT Boyz In Action -porno/vääntö/sitä parempaa -kalenteri.

 

Täällä kaikki on sallittua! WT avaa ensimmäisen keskustelu-fooruminsa vuonna 2000.

 

TV1:n Noutajat .net on ensimmäinen virallinen media joka noteeraa WT:n sekoilun. Kävijöiden arvosteluissa toiminta saa niskaansa vihaa ja ylistystä.

 

ATV (Helsingin Aluetelevisio) Autovisio koeajaa WT:n Helmen legen-daarisessa koeajossa. Materiaali on yksi harvoista ATV:n jälkipolville säilyneistä videoista.

 

Marraskuu 2001: WT vierailee TV1:n Lauantaivekkari-ohjelman suo- rassa lähetyksessä. Ohjelmassa keskustellaan indie-elokuvan teke- misestä ja sen rahoittamisen vaikeudesta.

 

Lähes 2,5 vuoden työstön jälkeen, WT Movie II – Chase of the Future saa ensi-iltansa Helsingin Kaivohuoneella monisatahenkisen yleisön edessä. Täysin itsetuotantoisessa lyhytelokuvassa (38 min) ryhmä pelastaa maapallon tulevaisuuden tuholta, käyttäen apunaan muun muassa avaruudessa lentävää Wartburgia.

 

Kesäkuu 2002: ATV ja WT yhdistävät uudelleen voimansa, kun kanavan Suomenlinna-specialissa tutustutaan saaren ajoreitteihin Wartburgilla.

 

Warreteam.com saa täydellisen ulkoasupäivityksen vuonna 2002. Yleisen näyttöresoluution ollessa 1024x768, kuvien leveys kasva- tetaan samalla 500 pikseliin.

 

Elokuvan siivittämänä WT vierailee Katsossa, Like-Uutisissa ja Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä...

 

WT Movie 2 esitettään Helsingin Aluetelevisiossa 28.10.–1.11.2002 kaikkiaan viitenä iltana viikossa. Muutamia viikkoja ennen esitystä kanavalla pyöri toistuvasti elokuvan trailerit. 20.12.2002 ATV-kanava lopettaa äkillisesti toimintansa. Suurimpana syynä alasajoon ovat huhujen mukaan Warre-Teamin marraskuussa esitetyn elokuva- maratoonin palaute ja syytteet.

 

Helmikuu 2003: DVD julkaisun mukana 2h ennennäkemätöntä
lisämateriaalia.


 

WT lopettaa virallisen toimintansa syksyllä 2004 Helsinki-areenalla, jossa toiminnan ydin, Wartburg 353W Tourist -auto, romutettaa Monster Jam -autojen toimesta. Samaan aikaan kolmatta lyhyt-elokuvaa kuvataan, mutta tiimi vetäytyy projektista.

 

Kolme vuotta sitten lopettaneen Warre-Teamin sivut keräävät edelleen yli 450 000 osumaa vuodessa. Sivuilla mainitaan vitsinä mahdollinen paluu...

 

Maaliskuussa 2010: Kuuden vuoden hiljaiselon jälkeen WT nousee tuhkasta, rinnallaan uusi Helmi.

 

Miksi kukaan ei myy Wartburgin uusia varaosia Suomessa? WT rientää apuun ja avaa WT Part Corner -varaosakaupan kesäkuussa 2010.

GT
 

Fanituotteiden 4. sukupolvi esitellään kesällä 2010.

 

Yleisön pyynnöstä, WT avaa ensimmäisen suomenkielisen ja pelkäs- tään Wartburgille pyhitetyn keskustelufoorumin lokakuussa 2010. Se vakiinnuttaa nopeasti paikkansa alan harrastajien keskuudessa.

 

Helmikuu 2011: Kymmenen vuoden odotuksen jälkeen ATV Auto- visionin legendaarinen Wartburg 353W Tourist -esittely saa jatkoa.

Massiivinen WarreGT -dokumenttiprojekti vie Warre-Teamin Saksan Eisenachiin, Wartburgin kyydissä. Mukana on oma kuvausauto, youtube-kanava, blogia, oheistuotteita jne. Vuoden valmistelujen jälkeen, kymmeniä ihmisiä koskenut hanke kaatuu loppumetreillä.

 

WT Part Corner ja Pöljän Varaosakeskus yhdistävät voimansa huhti- kuussa 2013 ja tuloksena syntyy maamme ylivoimaisesti kattavin Wartburg -varaosakauppa. Valikoimassa on satoja uusia artikkeleita 311, 353, 353W ja 1.3 -malleihin.

>
 

WT:n sivuilla on yksi internetin suurimmista valikoimista videoita, koulutusmateriaaleja, korjaamokäsikirjoja, lehtileikkeitä, mainoksia, koeajoja, wallpapereita etc. Wartburgista ja muista DDR-ajoneu- voista.

 

Toukokuu 2014: Warre-Teamin esiityminen Lahden Classic Motorshow -näyttelyssä on menestys.

 

Heinäkuu 2014: WT ja Pöljän Varaosakeskus järjestävät maamme ensimmäisen DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuman Mikkelin Visulahdessa.

 

Fanituotteiden kuudes sukupolvi rikkoo rajoja - rinnassa IFA:n logo.


 

Klassikot -lehti paljastaa miten WT on matkannut hupailuryhmästä maamme rennoimmaksi merkkikerhoksi: "Toiminta, tapahtumat ja palvelut ovat kaikki ilmaisia. Kaiken idea ja ydin on, että ihmisillä on hauskaa".

 

Toukokuussa 2015 WT osallistuu toistamiseen Lahden Classic Motorshow -näyttelyyn. Mukana mm. IFA F8, Wartburg 353 Historic RA ja Wartburgin moottorilla varustettu moottoripyörä.

 

Elokuussa WT:n pesämagneetit pamahtavat Klassikot -lehden kanteen numerossa 5/2015.

 

Pöljän Varaosakeskus täyttää kolme vuotta ja juhlan kunniaksi sivut saavat täydellisen ulkoasupäivityksen keväällä 2016. Uutuutena sivuilta löytyvät nyt myös ilmaiset räjäytyskuvat.

 

Warre-Team jatkaa perinteitä ja vierailee kolmannen kerran Lahden Classic Motorshow-messuilla.

 

Warre-Teamin järjestemä DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuma on kolmatta kertaa Mikkelin Visulahdessa. Tapahtuman uutuutena on kiertoajelu Mikkelin Mobilistien tiloihin.

 

Klassikot -lehti esittelee Pöljän Varaosakeskuksen ja sen takana ahertavan Toveri Sladimirin numerossa 7/2016.

 

Vanhat Koneet -lehti esittelee Toveri Sladimirin Barkas B1000 -pakettiauton numerossa 6/2017.

GT
 

Muistatko itäautot? Warre-Team vierailee Yle Puheen Kevyet mullat -ohjelmassa syyskuussa 2017.

GT
 

Warre-Team täyttää 20 vuotta ja DDR-ajoneuvot kokoontuvat Tuurin Kyläkaupalla vauhdikkain menoin! Juhlahumussa on mukana myös itse kauppias Keskinen.

GT
 

Warre-Teamin kalusto vierailee Ylen Laika, Lada, Marx ja Mä -historiasarjassa. Jaksoja kuvataan mm. Tuurissa, Ylen studioilla ja Pasilan kaduilla.

GT
 

Miehet ja heidän autoaarteensa ympäri Suomen: Warre-Team
vierailee Helsingin Sanomien Automiehet-artikkelissa.

GT
 

Korona, korona, korona.... 2020 on myös tapahtumien suhteen murheellinen vuosi. Todellisuudesta saadaan pieni hengähdystauko kesällä ja WT järjestää seitsemännen DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuman Mansoniemessä.

GT
 

Vuosi 2021 on edellisen toisinto ja pandemia peruu jälleen tapahtumia massiivisella kädellä. Kevään Lahti Classic Motorshow perutaan, mutta heinäkuussa WT järjestää kahdeksannen DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuman Heinolassa. Osallistuineita on olosuhteisiin nähden kiitettävästi.

GT
 

Automobiili-lehden numerossa 3/2021 kansalaisille esitellään massiivinen Wartburg Speciaali. Aiheina ovat mm. Warre-Team,
WT:n järjestämät tapahtumat, DDR-menopelit ja näiden harrastajat. Päätoimittajan sanoin: "Tässä porukassa ei kuvia kumarreta, eikä harrasteta muutakaan mököttämistä. Tapahtumat ovat täynnä hurttia huumoria ja leikkimielisyyttä. Sitäpä toivoisin enemmän meille muillekin!"

GT
 

Warreteam.com -palvelu kerää vuosittain yli 7 miljoonaa osumaa ja trendi on ylöspäin. Samassa ajassa sivuiltamme ladataan yli 490GB Wartburg / Trabant / IFA -aiheista materiaalia. WT kiittää ja kumartaa!

GT