Kesäkuu 1998: Warre-Teamin internetsivut avautuvat osoitteessa warre.uiah.fi. Yleisen näyttöresoluution ollessa 800x600 pikseliä(4:3), määritellään kuvien maksimileveydeksi sivuilla 300 pikseliä.

 

WT edelläkävijänä: Japanilainen teknologiajulkaisu Nikkei tekee artikkelin WT:stä ja internetin mainonnasta heinäkussa 1998.

 

WT Movie 1 esitetään Helsingin Screen Clubilla marraskuussa 1998. Kyseessä on seitsemän minuutin pituinen musiikkivideo, joka toimi ponnahduslautana tulevalle Warre-elokuvalle.

 

Warre-Teamin pesät, eli HiClass Babes (HCLB) sivusto on suosionsa huipulla kesällä 1999. Ateljee saavuttaa 100 000 kävijää kuudessa kuukaudessa ja lopulta tiimin kurkussa ovat lukuisat tahot...

 

Syyskuu 1999: WT Movie 2 - Chase Of The Future -elokuvan kuvaukset alkavat Helsingin keskustassa. Ryhmän lisäksi näyttelijäkaartiin kuuluu mm. vuoden 1998 Suomen Neito ja yli 50 sivuosanäyttelijää.

 

Y2K: Liikenne kasvaa suosion myötä ja siirrymme suurempiin tiloihin osoitteessa warreteam.com.

GT
 

3rd Edition T-paidat ovat vuoden 2000 myyntihitti.

 

Kieli poskella ja vähän muuallakin? WT Boyz In Action- wappukalenteri julkaistaan vuonna 2000 ja se kilpailee JulKKu- vappulehden kanssa.

 

Täällä kaikki on sallittua! WT avaa ensimmäisen keskustelu-fooruminsa vuonna 2000.

 

TV1:n Noutajat.net on ensimmäinen virallinen media joka noteeraa WT:n toilailun. Kävijöiden arvosteluissa toiminta saa niskaansa vihaa ja ylistystä.

 

ATV (Helsingin Aluetelevisio) Autovisio koeajaa WT:n Helmen legen-daarisessa koeajossa. Materiaali on yksi harvoista ATV:n jälkipolville säilyneistä videoista.

 

Marraskuu 2001: WT vierailee TV1:n Lauantaivekkari-ohjelman suo- rassa lähetyksessä. Ohjelmassa keskustellaan indie-elokuvan teke- misestä ja sen rahoittamisen vaikeudesta.

 

Lähes 2,5 vuoden työstön jälkeen, WT Movie II – Chase of the Future saa ensi-iltansa Helsingin Kaivohuoneella monisatahenkisen yleisön edessä. Täysin itsetuotantoisessa lyhytelokuvassa (38 min) ryhmä pelastaa maapallon tulevaisuuden tuholta, käyttäen apunaan muun muassa avaruudessa lentävää Wartburgia.

 

Kesäkuu 2002: ATV ja WT yhdistävät uudelleen voimansa, kun kanavan Suomenlinna-specialissa tutustutaan saaren ajoreitteihin Wartburgilla.

 

Warreteam.com saa täydellisen ulkoasupäivityksen vuonna 2002. Yleisen näyttöresoluution ollessa 1024x768, kuvien leveys kasva- tetaan samalla 500 pikseliin.

 

Elokuvan siivittämänä WT vierailee Katsossa, Like-Uutisissa ja Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä...

 

WT Movie 2 esitettään Helsingin Aluetelevisiossa 28.10.–1.11.2002 kaikkiaan viitenä iltana viikossa. Muutamia viikkoja ennen esitystä kanavalla pyöri toistuvasti elokuvan trailerit. 20.12.2002 ATV-kanava lopettaa äkillisesti toimintansa. Suurimpana syynä alasajoon ovat huhujen mukaan Warre-Teamin marraskuussa esitetyn elokuva- maratoonin palaute ja syytteet.

 

Helmikuu 2003: DVD julkaisun mukana 2h ennennäkemätöntä
lisämateriaalia.


 

WT lopettaa virallisen toimintansa syksyllä 2004 Helsinki-areenalla, jossa toiminnan ydin, Wartburg 353W Tourist -auto, romutettaa Monster Jam -autojen toimesta. Samaan aikaan kolmatta lyhyt-elokuvaa kuvataan, mutta tiimi vetäytyy projektista.

 

Kolme vuotta sitten lopettaneen Warre-Teamin sivut keräävät edelleen yli 450 000 osumaa vuodessa. Sivuilla mainitaan vitsinä mahdollinen paluu...

 

Maaliskuussa 2010: Kuuden vuoden hiljaiselon jälkeen WT nousee tuhkasta, rinnallaan uusi Helmi.

 

Miksi kukaan ei myy Wartburgin uusia varaosia Suomessa? WT rientää apuun ja avaa WT Part Corner -varaosakaupan kesäkuussa 2010.

GT
 

Fanituotteiden 4. sukupolvi esitellään kesällä 2010.

 

Yleisön pyynnöstä, WT avaa ensimmäisen suomenkielisen ja pelkäs- tään Wartburgille pyhitetyn keskustelufoorumin lokakuussa 2010. Se vakiinnuttaa nopeasti paikkansa alan harrastajien keskuudessa.

 

Helmikuu 2011: Kymmenen vuoden odotuksen jälkeen ATV Auto- visionin legendaarinen Wartburg 353W Tourist -esittely saa jatkoa.

Massiivinen WarreGT -dokumenttiprojekti vie Warre-Teamin Saksan Eisenachiin, Wartburgin kyydissä. Mukana on oma kuvausauto, youtube-kanava, blogia, oheistuotteita jne. Vuoden valmistelujen jälkeen, kymmeniä ihmisiä koskenut hanke kaatuu loppumetreillä.

 

WT Part Corner ja Pöljän Varaosakeskus yhdistävät voimansa huhti- kuussa 2013 ja tuloksena syntyy maamme ylivoimaisesti kattavin Wartburg -varaosakauppa. Valikoimassa on satoja uusia artikkeleita 311, 353, 353W ja 1.3 -malleihin.

>
 

WT:n sivuilla on yksi internetin suurimmista valikoimista videoita, koulutusmateriaaleja, korjaamokäsikirjoja, lehtileikkeitä, mainoksia, koeajoja, wallpapereita etc. Wartburgista ja muista DDR-ajoneu- voista.

 

Toukokuu 2014: Warre-Teamin esiityminen Lahden Classic Motorshow -näyttelyssä on menestys.

 

Heinäkuu 2014: WT ja Pöljän Varaosakeskus järjestävät maamme ensimmäisen DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuman Mikkelin Visulahdessa.

 

Fanituotteiden kuudes sukupolvi rikkoo rajoja - rinnassa IFA:n logo.


 

Klassikot -lehti paljastaa miten WT on matkannut hupailuryhmästä maamme rennoimmaksi merkkikerhoksi: "Toiminta, tapahtumat ja palvelut ovat kaikki ilmaisia. Kaiken idea ja ydin on, että ihmisillä on hauskaa".

 

Toukokuussa 2015 WT osallistuu toistamiseen Lahden Classic Motorshow -näyttelyyn. Mukana mm. IFA F8, Wartburg 353 Historic RA ja Wartburgin moottorilla varustettu moottoripyörä.

 

Elokuussa WT:n pesämagneetit pamahtavat Klassikot -lehden kanteen numerossa 5/2015.

 

Pöljän Varaosakeskus täyttää kolme vuotta ja juhlan kunniaksi sivut saavat täydellisen ulkoasupäivityksen keväällä 2016. Uutuutena sivuilta löytyvät nyt myös ilmaiset räjäytyskuvat.

 

Warre-Team jatkaa perinteitä ja vierailee kolmannen kerran Lahden Classic Motorshow-messuilla.

 

Warre-Teamin järjestemä DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuma on kolmatta kertaa Mikkelin Visulahdessa. Tapahtuman uutuutena on kiertoajelu Mikkelin Mobilistien tiloihin.

 

Klassikot -lehti esittelee Pöljän Varaosakeskuksen ja sen takana ahertavan Toveri Sladimirin numerossa 7/2016.

 

Vanhat Koneet -lehti esittelee Toveri Sladimirin Barkas B1000 -pakettiauton numerossa 6/2017.

GT
 

Muistatko itäautot? Warre-Team vierailee Yle Puheen Kevyet mullat -ohjelmassa syyskuussa 2017.

GT
 

Warre-Team täyttää 20 vuotta ja DDR-ajoneuvot kokoontuvat Tuurin Kyläkaupalla vauhdikkain menoin! Juhlahumussa on mukana myös itse kauppias Keskinen.

GT
 

Warre-Teamin kalusto vierailee Ylen Laika, Lada, Marx ja Mä -historiasarjassa. Jaksoja kuvataan mm. Tuurissa, Ylen studioilla ja Pasilan kaduilla.

GT
 

Miehet ja heidän autoaarteensa ympäri Suomen: Warre-Team
vierailee Helsingin Sanomien Automiehet-artikkelissa.

GT
 

Korona, korona, korona.... 2020 on myös tapahtumien suhteen murheellinen vuosi. Todellisuudesta saadaan pieni hengähdystauko kesällä ja WT järjestää seitsemännen DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuman Mansoniemessä.

GT
 

Vuosi 2021 on edellisen toisinto ja pandemia peruu jälleen tapahtumia massiivisella kädellä. Kevään Lahti Classic Motorshow perutaan, mutta heinäkuussa WT järjestää kahdeksannen DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuman Heinolassa. Osallistuineita on olosuhteisiin nähden kiitettävästi.

GT
 

Automobiili-lehden numerossa 3/2021 kansalaisille esitellään massiivinen Wartburg Speciaali. Aiheina ovat mm. Warre-Team,
WT:n järjestämät tapahtumat, DDR-menopelit ja näiden harrastajat. Päätoimittajan sanoin: "Tässä porukassa ei kuvia kumarreta, eikä harrasteta muutakaan mököttämistä. Tapahtumat ovat täynnä hurttia huumoria ja leikkimielisyyttä. Sitäpä toivoisin enemmän meille muillekin!"

GT
 

Helsingin Autoteknillinen Yhdistys (HATY) täyttää 90 vuotta ja Warre-Team osallistuu kutsuvieraista koostuvaan autoparaatiin.

GT
 

Warre-Team täyttää 25 vuotta. Kollektiivi syntyy kun kesäksi 1998 päätetään hankkia porukalla Warre, jonka ympärille rakennettaisiin kaikenlaista meininkiä. Kesän lopussa ryhmä päättää jatkaa vielä vuodella ja loppu on historiaa...

GT
 

Warre-Team juhlii 25v juhlavuotta mm. omalla vaatemallistollaan. Samalla julkistetaan uudistunut, pyöreä WT-logo.

GT
 

Toukokuussa WT osallistuu seitsemännen kerran Lahden Classic Motorshow -näyttelyyn. Mukana mm. IFA F9, Wartburg 1.3 volkspolizei -replika ja ihka oikeat poliisit!

GT
 

DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuma järjestetään nyt jo kymmenettä kertaa ja tänä vuonna savuvaroitus annetaan Sastamalaan. Kiitetty ajoneuvotapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa maamme tapahtumakalenterissa.

GT
 

Warreteam.com -palvelu kerää vuosittain yli 7 miljoonaa osumaa ja trendi on ylöspäin. Samassa ajassa sivuiltamme ladataan yli 490GB Wartburg / Trabant / IFA -aiheista materiaalia. WT kiittää ja kumartaa!

GT