.WARRE GT
Years: 2010 - 2011

INFO: WARRE GT 2011 - Helsinki - Eisenach - Berlin - Helsinki
DOWNLOAD:
WarreGT ??

WarreGT oli varmasti monimutkaisin projekti mihin puupäät ovat koskaan ryhtyneet. Kyseessä oli suunniteltu kuvausmatka Wartburgin kyydissä Eisenachin kokoontumiseen, Wartburg Treffen:iin ja sieltä takaisin. Valmistautumista ja itse matkan kulkua seurattiin WarreGT.com -internet-sivuilta. Tiedossa oli blogia, oma YouTube -kanava, lehtijuttua, videoita, oheis-tuotteita ja muuta mielenkiintoista. Koko matka kuvattaisiin erillisen kuvausauton avulla ja valmiista materiaalista tehtäisiin Top Gear -tyylinen dokumentti. Mahdollisuuksien mukaan valmis tuote suunniteltiin televisio- tai DVD-levitykseen.

Matkaa varten Helmi II entisöitiin tekniikaltaan lähes uuden veroiseksi, hinnasta piittaamatta. Rahaa haaskattiin paljon myös erilliseen, automaattisoituun WarreGT.com -sivustoon, jonka arkkitehtuurin takana oli alan virtuoosit. Matkaa, kuvausta ja yleistä logistiikkaa suunniteltiin kymmeniä tunteja ennen H-hetkeä.

EI V****U... ONKS TÄÄ PROJEKTI OIKEESTI NIINKU IN ICE ??

Suunnitelmien hammottuessa locojen visiot kasvoivat svääreihin. Monet ratkaisut olivat erittäin monimutkaisia toteuttaa pelkästään yhdellä kuvausautolla - parempi olisi saada helikopteri ison maailman tyyliin. Pääsponsorin vetaytyessä tapahtui lamailmiö: kaikilta alkoi loppua paukut yhtä aikaa. Viimeinen niitti oli molempien kuvaajien vetäytyminen matkasta. Koska tarkoituksena oli kuvata dokumenttielokuva, ei koko kiertueelle ollut enään mitään järkeä lähteä. WT huomasi olevansa suurten rakennelmien keskellä ilman sydäntuotetta ja kymmeniä ihmisiä koskenut hanke vesittyi loppumetreillä.

Jatkot ??

Ehkä saamme aikaiseksi dokumenttielokuvan "Not Making Of WarreGT" jolla saisimme kuitattua muutaman millin, mitä olemme sponsoreille velkaa?