HELMI TAAS VEKILLÄ

Raportoimme aikaisemmin Warren leviämisestä DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuman paluumatkalla. Pesämagneettimme hinattiin (500€:lla!!) lähimpään taajamaan odottamaan sankarikorjaajien elvytystoimenpiteitä. Seuraavina viikkoina auton vikaa ei kuitenkaa saatu testeissä uusiutumaan (eli se käyttäytyi taas kuten mötkyt) ja WT joutui kääntymään lopulta Foorumin gurujen puoleen.

Neuvojen saattelemana, lähdimme hakemaan tätä helvetillistä vibraation lähdettä vetoakseleista. Onko supermodernin voimansiirron voitelu voinut pettää? Vetareiden pystytapit ovat kuin Pandoran lipas - niitä ei kannata avaa jos kädet tärrää...

Galleria montulta!

 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2014 !

Sekalaiset törmäilyt Galleria päivittyy tasaisesti uusilla kuvilla. Mukana mm. Ralliwarren menoa Jyväskylässä, parhaat palat Saksan panssarimuseosta, Idän ihmeiden mälli jne...

 

WT'S HISTORY IN PICTURES

History-otsikkomme on rakennettu totaalisesti uusiksi ja nyt olemme keskittyneet pelkästään WT:n historiaan. Mukana ennen julkaisemattomia kuvia, juttuja ja paljastuksia kulissien takaa!

Tsekkaa uskomattoman 16-vuotisen taipaleemme kohokohdat


 

TULOSSA: UUSI WT 6TH EDITION T-PAITAMALLISTO !

WT:n palvotut T-paidat saavat jatkoa talvella, kun mallistomme kuudes sukupolvi saapuu myyntiin. Mustan paidan rintaa koristaa kuvassa oleva suuri IFA-logo, joka painetaan Fruit Of The Loomin Super Premium T-paidalle.

Tarkempaa aikataulua myöhemmin syksyllä - stay tuned!

HUOM: Myynnissä edelleen hajakokoja 3rd Edition ja 5th Edition T-paidoista - Viimeisiä viedään!

Tilaukset ja tiedustelut osoitteeseen: postmaster@warreteam.com

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen luottopakki! Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia 'Das Limited Edition' tuoteita joita et löydä edes Saksan nettikaupoista.

Pöljän Varaosakeskukseen

LISTOILLE TASAISESTI UUTTA PALIKKAA

Syksyllä listoillemme on tullut lisää kaivattuja osia 311-malliin. Lähiaikoina päivitämme listoille lisää uusia erikoistuotteita - pysy kuulolla!

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua.

 

WT ART DECO PRESENTS: WARTBURG AND TRABANT WALLPAPERS

Warre-Team Art Deco esittää: Wartburg ja Trabant -aiheiset työpöydän taustakuvat konemaisella hehkulla. Lataa tietokoneellesi WT:n alkuperäiset mestariteokset ja tunne modernismin muutos elämässäsi!

Siirry Wallpapers Gallerian uutuuksiin tästä


Testattu ja hyväksytty Saksassa, Berliinin taivaan alla. (C) WT Entertainment


 

UUSIA ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA WARTBURGISTA - EIKÖ NÄMÄ LOPU KOSKAAN ?

Suomen (koko maailman?) suurin tietokanta Wartburgin/Trabantin/Barkaksen materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n sivuilta löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. ja mikä parasta, ne kaikki ovat katsottavissa täysin ilmaiseksi!

Uusimpana lisäyksenä kuvan Barkas B1000 -esite vuodelta 1971

Katso myös nämä uutuudet: 311 -mallin suomenkielinen esite ja Maaseudun Autolehden artikkeli kaksitahtiautoilusta vuodelta 1964!

 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Wartburg 353W:n täydellinen saksankielinen korjaamokäsikirja. Ich bin ein Berliner...

  Wernerr Jäger koeajaa Warre-Teamin:n uusimman Helmen ! Mp4-video   DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuman Gallleria Mikkelin Visulahdesta !

 

SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE