DDR-AJONEUVOT KOKOONTUVAT -TAPAHTUMA KERÄSI KERMAN KOKOON !

Lähes katastrofaalisesta säästä huolimatta Visulahteen kokoontui lopulta 26 DDR:n superkulkuneuvoa. Tapahtuman yhtenä kohokohtana oli 2-tahtisten autojen kiertoajelu Mikkelin keskustassa. Tämä vuosia jo Suomessakin haikailtu (DDR:ssä jo toteutettu) 'The Ultimate DDR Cruising Simulator' oli kokemus joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Lehdistökin oli paikalla ja 'Mikkeli vapaaksi saasteista' -puolue yski itkien jossain savupilvien seassa.

Katso kyyneliin päättyvä Galleria

PS. Ensi vuoden tapahtumaa suunnitellaan jo keskustelufoormillamme! Osallistu, vaikuta ja koe!

 

WARRE-TEAM LÄNSI-SAVON HAASTATTELUSSA

Sensuroimaton haistattelu suoraan ratin takaa! Money kertoo millainen kokemus on omistaa ja ajaa Helmi. Editors Note: Olisi kannattanut haukkua mobiilia vähän kauempaa koska se teki lakot melkeen heti kuvausten jälkeen?!?

Katso video ja lue koko haastettelu

 

WT STASIN KUULUSTELUISSA - SAITTI AJETAAN ALAS ?

WT:n delegaatio tutustui DDR-museoon Berliinissä. Vierailun hempeä sävy muuttui jyrkästi kun Money joutui Stasin kuultavaksi. Syytöksinä mm. DDR:n muiston mollaaminen das internetissä. Murtuiko vemppakone heti kärkeen vai pamahtiko selliä?

Galleria DDR-museosta

 

WT SUOSITTELEE - ASISI PANORAMA

Yhtenä Berliinin pakollisena nähtävyytenä on asisi Panorama Berliinin muurista. Löydät näyttelyn heti Checkpoint Charlien vierestä ja se on rumuudellaan uskomattoman hieno.

Katso Galleriat:

Remembering The Wall: The Asisi Panorama

Remembering The Wall: Potsdamer Platz

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen luottopakki! Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia 'Das Limited Edition' tuoteita joita et löydä edes Saksan nettikaupoista.

Pöljän Varaosakeskukseen

LISTOILLE TASAISESTI UUTTA PALIKKAA

Heinäkuussa listoillemme on tullut lisää kaivattuja osia 311-malliin. Lähiaikoina päivitämme listoille lisää uusia erikoistuotteita - pysy kuulolla!

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua.

 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2014 !

Sekalaiset törmäilyt Galleriassa mm. pintakaasulla ajamista letkassa, Lyypekin tyyli bailata MM-futiskisoja, Trabant safaria, ja muuta tuubaa...

 

UUSIA ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA WARTBURGISTA - EIKÖ NÄMÄ LOPU KOSKAAN ?

Suomen (koko maailman?) suurin tietokanta Wartburgin/Trabantin/Barkaksen materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n sivuilta löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. jotka ovat katsottavissa täysin ilmaiseksi!

Uusimpana lisäyksenä kuvan Uusi Wartburg 1000 -esite

Katso myös nämä uutuudet: 311 -mallin suomenkielinen esite ja Maaseudun Autolehden artikkeli kaksitahtiautoilusta vuodelta 1964!

 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Wartburg 353W:n täydellinen saksankielinen korjaamokäsikirja. Ich bin ein Berliner...

  WT Movie II - Chase Of The Future. Warre-Teamin klassikko vuodelta 2001 ! Mp4-video   WT & Pöljän Varaosakeskus omalla osastollaan Lahden Classic Motorshow:ssa !

 

SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE