DDR-AJONEUVOT KOKOONTUVAT -TAPAHTUMA LÄHESTYY !

Lahden messut ovat takana mutta ei hätää, DDR-ajoneuvot kokoontuvat – tapahtuma kolkuttaa jo ovella. Kyseessä on ainutlaatuinen ja maamme ensimmäinen DDR-ajoneuvotapahtuma! Olet siis tervetullut, millä tahansa DDR:ssä valmistetulla kulkupelillä Mikkelin Visulahteen keskiviikkona 2.7.2014 klo 11:00 alkaen!

Ohjelma:

11.00 Tapahtuman aloitus
12.00 Mahdollisuus ruokailuun
13.00 Kierto-ajelu
14.00 Kilpailu
15.00 Vapaata seurustelua ja kalustoon tutustumista

Toivomme tapahtumaan mahdollisimman suurta osallistujamäärää, koska se varmistaa tapahtuman järjestämisen tulevaisuudessakin. Osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtumasta antavat myös:

Pöljän Varaosakeskus / Riku Kukkonen p. 0400-142568
Warre-Team, sähköpostilla: postmaster@warreteam.com

HUOM: Voit myös osallistua tapahtuman suunnitteluun keskustelufoorumillamme – Kansaa kuunnellaan ja toivomuksia voidaan jopa toteuttaa vastoin entisen Itä-Saksan toimintatapaa!

Haluatko jäädä yöksi Visulahteen? Warre-Team on neuvotellut tapahtumaan osallistuville erikoishintoja, jotka lueteltu alla.

Visulahden majoitushinnat tapahtumaan osallistuville:

4 hlö mökki 55€/vrk (norm 65€ vrk)
2 hlö lomatalo 90€/vrk (norm. 100€ vrk)
4 hlö lomatalo 120€/vrk (norm. 130€ vrk)
4 hlö lomatalo saunalla 140€/vrk (norm. 150€ vrk)
6 hlö lomatalo saunalla 165€/vrk (norm. 175€ vrk)

Visulahti-rannekkeet tapahtumaan osallistuville 20€/kpl (norm. 23€)

Lounasbuffet ravintola Kulkurissa: 12€/aikuinen ja 8€/alle 12-vuotiaat. Ole ystävällinen ja ilmoita lounastajien määrä sähköpostiin TAI tekstiviestillä. (Ilmoitus ei ole sitova)

Leirintäalueaktiviteetit (minigolf, beach soccer, tennis) ovat majoittujille maksuttomia.

Näkyy Visulahdessa !

 

LAHDEN CLASSIC MOTORSHOW LUNASTI ODOTUKSET

Warre-Teamin esiintyminen Lahden Classic Motorshowssa oli suurmenestys. Messuosasto yllätti jopa tekijänsä viime metreillä ja palkitsi 6kk:n uurastuksen täydellisesti. Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus haluaa kiittää ikimuistoisesta viikonlopusta Wartburg foorumilaisia, Lahden messuja ja kaupungin lappuliisoja! Katso 135 kuvaa sisältävä totaalinen tyhjennys viikonlopusta

PS. Kaduilla pyöriin huhua, että tämä ei jäisi WT:n viimeiseksi kerraksi Classic Motorshowssa. Pankki räjäytettäisiin kun näytille tuotaisiin mm. Wartburg 313? Melkus RS1000?? Pätkä Berliinin muuria??? Honeckerin kaksoisolento???

 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2014

Sekalaiset törmäilyt 2014 galleria on päivittynyt uusilla kuvilla! Mukana mm. Lahdesta tippuneet kuvat ja joku Italialainen vessa...

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen luottopakki! Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia "Das Limited Edition" tuoteita joita et löydä edes Saksan nettikaupoista.

Pöljän Varaosakeskukseen

LISTOILLE TASAISESTI UUTTA PALIKKAA

Maaliskuussa listoillemme on tullut lisää kaivattuja osia 311-malliin. Lähiaikoina päivitämme listoille lisää uusia erikoistuotteita - pysy kuulolla!

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua.

 

TRABANT 601 REPARATURHANDBUCH

Warre-Teamin koulutusohjelma tukee myös Trabantin omistajia! Lataa Trabant 601:n saksankielinen korjaamokäsikirja täydellisenä PDF-tiedostona. 88 sivua ja iso läjä kuvia - tällä hittikirjalla Trabin omistajat paalulle! Vai oliko se paalulta...

Avaa korjaamokäsikirja tästä (18MB). Muista tsekkaa myös muut WT:n tarjoamat korjaamokäsikirjat!


 

WIEROKSUUKO JOKU WARTBURGIA!?

Hiljattain julkaistussa Moottori-lehden käyttötestissä on pohdittu voiko ruusuille tuoksuvaa Wartburgia joku vieroksua? Tämän kuolevan kaksitahtimoottorin parjattu viimeinen edustaja, jonka kuskia muut autoilijat sortavat jatkuvasti?

Lue käyttötesti tästä

Katso kaikki uudet lehtiartikkelit Wartburg Magazine Articles -osastolta

Muista myös VEB Automobilwerk Eisenachin aivopesuosasto: Wartburgin mainokset ja esitteet

 

WARRELEAKS PALJASTAA SALAISET ASIAKIRJAT

Warre-Team vuotaa todelliset valtionsalaisuudet julkisuuteen! Regon piirimyyjille lähetetyissä kirjeissä kerrotaan kaikki parannukset ja uudistukset mitä DDR:n supertuote saavutti peltiensä sisälle. Mukana on uskomattomia yksityiskohtia ja loppuun asti hi(hi)oittuja ominaisuuksia. Konepellin lukko on saanut uuden ruuvin, pelkääjä make-up peilin jne.

Vuoden 1964 muutokset

Vuoden 1968 uudistukset

Vuoden 1970 uudistukset

(C) Oy Rego Ab R.I.P.

 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Wartburg 353W:n täydellinen saksankielinen korjaamokäsikirja. Ich bin ein Berliner...

  WT Movie II - Chase Of The Future. Warre-Teamin klassikko vuodelta 2001 ! Mp4-video   Jussi Halli testaa WT:n ekan Helmen legendaarisessa koeajossa ! Mp4-video

 

 

SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE