@ 49th Essen Motor Show

@ ESSEN MOTOR SHOW 2016

WT oli todistamassa miten Essenin 49. Motor Show oli tälläkin kertaa täynä automaailman herkkuja ja harvinaisuuk- sia. Mukana oli mm. Halcon, David Brown Automotive, Italdesingn ja tietysti aina muodissa oleva Wabant! Kuten isossa maailmassa on tapana, useat autot ovat meissuilla myös myynnissä. Vinkkinä hintojen kehityksestä: älä osta asuntoa vaan osta klassikkoauto ja voit tehdä 10 vuodessa huiman tilin.

Galleria messuilta

(C) WT Entertainment - 1.12.2016

Essenin messuilla vieraili vuonna 2015 yhteensä 359.900 kävijää. Näyttelyalue käsittää 110.000 m2, 18 eri hallissa
 
 
testi

SEKALAISET TÖRMÄILYT GALLERISSA AVOAUTOILUA GOLDFINGERIN JALANJÄLJISSÄ

Sekalaiset törmäilyt galleriassa kaikki vuoden 2016 spedeilyt pikakelauksella. Mukana mm. Silvertta Hochalpenstrassen viikonloppumestaruusfinaali, Goldfingerin jalanjäljissä, maatalouskoneita parkissa jne...

Sekalaiset törmäilyt

(C) WT Entertainment - 27.11.2016

 
 
Klassikot feat. Warre-Team

KLASSIKOT -LEHDEN VALOKEILASSA SUOMEN LAAJIN WARTBURG VARAOSAKAUPPA

Maamme ykkösjulkaisu Klassikot-lehti kirjoitti hiljattain kattavan artikkelin Pöljän Varaosakeskuksesta. Nettikaupan takaa ahertava Toveri Sladimir tietää, että tälläkin hetkellä ainakin 15 IFA F9-mallia on jonkinasteisen kunnostuksen alla. DDR-merkit jatkavat huimaa nostettaan maamme harrastekentässä.

Lue artikkeli tästä

(C) Klassikot 7/2016

Pöljän Varasosakeskuksen valikoimassa on yli 800 erilaista uutta osaa, sekä useita satoja käytettyjä purkuosia

 
 

PÄÄSIVULLE BOTOXIT NAAMAAN !

Warre-Teamin sivut ovat olleet linjoilla samalla leiskalla uskomattomat 15 vuotta...

Kyseenalaisten synttäreiden kunniaksi pääsivuille ollaan tehty viimein suuri facelifti ja sen värimaailma rakennettu vastaamaan samaa kuten Wartburg foorumilla ja Pöljän Varaosakeskuksella. Olemme uudistaneet samalla myös mm. koko Specials -osastomme, muutaneet Galleries -osastojen alkuvalikkoja enemmän informatiiviseen muotoon, uudistaneet etusivun uutiset ja ottaneet käyttöön interaktiiviset valikot. Tämä lisäksi mukana lukuisia pienempiä muutoksia jotka toimivat kasvaneilla näyttöresoluutioilla. Saa nähdä selviämmekö näillä ruiskeilla taas seuraavat 15 vuotta??

(C) WT Entertainment - 27.11.2016

Warre-Teamin sivut ovat olleet linjoilla yhtäjaksoisesti vuodesta 1998 ja keräävät kuukausittain yli 700 000 osumaa

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa jatkuvasti. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne! Ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Päivitämme viikottain foorumille lisää Trabantin esitteitä ja ne kattavat nyt vuodet 1958 - 1983. Tulemme lisäämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki (luit oikein) esitteet mitä Trabantista on tehty! Katso Trabin esitteet täältä

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Wartburg 353W SUOMENKIELINEN korjaamokäsikirja, Wartburg 353W Omistajan käsikirja ja Trabant 601 Korjaamokäsikirja vuodelta 1965 !

(C) WT History - 20.12.2016

Wartburg Info -tietokanta sisältää yli 200 erilaista artikkelia ja on sivujen yksi suosituimmista osa-alueista

 
 
DDR-ajoneuvot kokoontuvat 2016

MUISTOJA KESÄLTÄ: DDR-AJONEUVOT KOKOONTUIVAT MIKKELIN VISULAHDESSA 12.7.2016

Kolmatta kertaa järjestetty DDR-ajoneuvotapahtuma ei ollut säiden jumalten suosiossa tänäkään vuonna, mutta paikalle saapui siitä huolimatta 29 ylivertaista DDR:n kulkuneuvoa. Tapahtuman yhtenä kohokohtana oli kiertoajelu Mikkelin Mobilistien kerhotiloihin ja tutustuminen heidän toimintaan. Suuren kilpailun palkintojen uutuutena oli mm. itä-saksalaista paskapaperia!

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus kiittää kaikkia paikalla olleita - nähdään samoissa mukavissa merkeissä vuonna 2017!

Galleria tapahtumasta

(C) WT Entertainment - 1.8.2016

DDR-ajoneuvot kokoontuvat-tapahtuma on maamme ainoa DDR-menopeleile pyhitetty ajoneuvotapahtuma
 
 
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE