WT NEWS 9/2013: IDÄN IHMEISSÄ ENNÄTYSMÄÄRÄ HELMIÄ !


Idän Ihmeet keräsi tänä vuonna ennätykselliset 14 Wartburgia! 2-tahtisen autojen edustus kruunattiin lauantaina, kun Toveri Sladimirin Barkas äänestettiin tapahtuman parhaaksi autoksi. Pitkän linjan harrastajat muistavat alle kymmenen vuoden sisältä ajat, jolloin paikalle saapui vain yksi Warre. IFA:n supertuotteiden harrastaminen on selvästi nousussa!

WT julkaisee suurimman = 64 kuvaa(!) käsittävän Gallerian tapahtumasta


 

MAHDOTTOMASTA MAHDOLLINEN - HELMI ON NYT VIRALLISESTI MUSEOAJONEUVO


Elokuun lopussa Money hoiti viimeiset muodollisuudet ja Helmemme on nyt virallisesti Museoajoneuvo. Tämä on ollut pitkä, 3,5 vuotta kestänyt projekti, joka on vaatinut rautaisen hermo- ja lompakkoyhdistelmän. Mobiili pelastettiin keväällä 2010 lähes raatona ja sen jälkeen sitä on korjattu ympäri Etelä-Suomea, kustannuksille nauraen. Nyt projektimme on kuitenkin maalissa ja tätä juhlitaan loppuvuosi!

Mutta mitä tämän jälkeen? Siirtyykö WT toistamiseen eläkkeelle, kun mahdottomasta on tehty mahdollinen? AKA!! Vuodelle 2014 on luvassa uskomaton kattaus DDR:n helmiä, kun WT ja sen lähipiiri julkaisee spektaakkelimaisen näyttelyosastonsa Lahden Classic Motorshow:ssa. Tämän jälkeen vuorossa on kertaalleen kaatunut WarreGT, joka toteutetaan vuonna 201X. The best is yet to come!

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA !


Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen täydellinen taivas! Valikoimissamme on satoja uusia, sekä käytettyjä artikkeleita 311, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia "Das Limited Edition" tuoteita joita et löydä uutena kuin Bulkarian mafian avulla!

UPDATE 8/2013: Valikoimamme ovat kasvaneet taas kymmenillä uusilla hittituotteillta ja mukaan on saatu myös kovasti kaivattuja 311 -mallin osia! Kuvassa mm. 7" FER ajovaloumpio, 311 -malliin.

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten homma saadaan ratkaistua.

Suosi suomalaista ja astu Pöljän Varaosakeskukseen!

 

 

LIKASTA DUUNIA POKAT


Museotarkastuksessa noottia saaneet ovet laitettiin kondikseen elokuun alussa. Kusettivatko sankarikorjaajat koko roskan pakkelilla, vai tehtiinkö työ huolella?

Ongelmat eivät loppuneet muuten siihen - laatikon kanssa neuvoteltiin pari päivää myöhemmin!

 

 

SIVISTÄ ITSEÄSI WARTBURGIN VERTAILUILLA !


Olemme päivittäneet kymmeniä sivuja uusia vertailuja ja koeajoja Wartburgin värikkäästä taipaleesta maamme autoilun historiassa. Mukana on mm. Wartburg 353W vs. Mosse Elite vs. Fiat 133 ja Skoda 105. Muissa vertailussa Warre taistelee urheasti Rellua, Datsunia, Hondaa ja lopulta koko maailmaa vastaa. Voit todeta itse, saako DDR:n kostaja lopulta 'pataan' jokaisessa vertailussa??

Tutustu kaikkiin artikkeleihin uudistuneella Wartburg Magazine Articles -alueella!

Suoraan kuvassa olevaan Paskimmat aut... ei kun siis Halvimmat autot -vertailuun pääset tästä


 

WT SUOSITTELEE: WARTBURG FORUMIN KUUKAUDEN PARHAAT


WT:n Wartburg Forumilla kuvia Eisenachin vuoden 2013 kokoontumisesta. Saksassa kaikki on suurempaa ja mukana oli järjestäjien mukaan 450 Helmeä! Tässä astmaatikkoja kuohuttavassa ja 'Kaupunki saasteista vapaaksi' -puoluetta järkyttävässä mediatapahtumassa koettiin taas todellinen Warre Cruising!

Näitä Warre 1000:n kuvaamia 'Limited Edition' otoksia et näe muualta - tsekkaa ne täältä


 

SEKALAISET TÖRMÄILYT


Vuoden 2013 Sekalaiset Törmäilyt galleria päivittyy lähes viikottain turhilla kuvilla. Mukan mm. Idän Ihmeistä tippuneet kuvat ja muuta tuubaa.

Galleriaan


_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Wartburg 353W:n saksankielinen korjaamokäsikirja - PDF   Warre Movie II - The Chase Of The Future   5 Kansanautoa säälimättömässä testissä = Warre vs. maailma!
 


SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE