WT NEWS 8/2013: IDÄN IHMEET KERÄÄ WARRET KOKOON

Kaikki hittiautojen omistajat suuntaavat 9. -11.8. Manson Ikaalisiin jossa järjestetään Idän Ihmeet! Kyseessä on kauden ykköstapahtuma (?) ja Helmiä odotetaan paikalle ennätysmäärä. Lähdemme ajamaan letkassa Helsingistä kohti Mansoa LA 10.8. (heti aamutuimaan) ja ETA kohteessa on noin klo. 1200.

Jos omistat Warren ja haluat mukaan letkaan, jossa ei turhia niuhoteta = lähetä Warre-Teamille meiliä osoitteeseen: postmaster@warreteam.com

Kuvia ja juttua tapahtumasta ensi kuussa! Odotellessa voit virittäytyä tunnelmaan vuoden 2012 Galleriassa


 

HELMI LIIKENTEESSÄ


Vuoden 2013 Sekalaiset Törmäilyt galleria päivittyy lähes viikottain turhilla kuvilla. WT:n Helmi on bongattu mm. väärin pysäköitynä Hotelli Kämpin edestä, kuskin istuessa lonkerolla? Mukana myös todistusaineistoa kuinka JK:n täydellisyyttä hipovaan Warreen on tullut vika!

Katso kuvat täältä

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA !


Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen täydellinen taivas! Valikoimissamme on satoja uusia, sekä käytettyjä artikkeleita 311, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia "Das Limited Edition" tuoteita joita et löydä uutena kuin Bulkarian mafian avulla!

UPDATE 8/2013: Valikoimamme ovat kasvaneet taas kymmenillä uusilla hittituotteillta ja mukaan on saatu myös kovasti kaivattuja 311 -mallin osia! Kuvassa mm. 7" FER ajovaloumpio, 311 -malliin.

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten homma saadaan ratkaistua.

Suosi suomalaista ja astu Pöljän Varaosakeskukseen!

 

 

SIVISTÄ ITSEÄSI WARTBURGIN TESTEILLÄ !


Olemme päivittäneet kymmeniä sivuja uusia vertailuja ja koeajoja Wartburgin värikkäästä taipaleesta maamme autoilun historiassa. Mukana on mm. Wartburg 1000 vs. Ford Angiina vs. Tippuri Rellu ja kaikki muut 60-luvun legendat. Muissa vertailussa Warre taistelee urheasti Mossea, Fiatia, Hondaa ja lopulta koko maailmaa vastaa. Voit todeta itse, saako DDR:n kostaja lopulta 'pataan' jokaisessa vertailussa??

Tutustu kaikkiin artikkeleihin uudistuneella Wartburg Magazine Articles -alueella!

Suoraan kuvan supavertailuun pääset tästä


 


SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE