WT NEWS 7/2013: WT:N HELMI HYVÄKSYTTIIN MUSEOAJONEUVOKSI !!

Vuonna 1989 Helmi siirrettiin seisontaan ja se unohdettiin latojen nurkkiin 21 vuodeksi. Mobiilin kunto heikkeni vuosi vuodelta ja tulevaisuus näytti pimeälle. Sitten, vuonna 2010 Warre-Team astui kuvioihin, mielessään suuret suunnitelmat (ja iso lompakko) auton varalle. Heinäkuussa 2013 elvytysprojektimme saavutti kliimaksin, kun auto ajettiin pilkunviilajien kotipesään, eli MA-tarkastukseen. Kaikki meni kuitenkin kuin Tukholman lähiöissä ja noottia tuli aika urakalla.

Huhuista huolimatta haluamme selventää, että Tiimi ei kuitenkaan maksanut itseään tällä kertaa 'sisälle'.

Todisteena kuvamateriaali tarkastuksesta!

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA !


Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen täydellinen taivas! Valikoimissamme on satoja uusia, sekä käytettyjä artikkeleita 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia "Das Limited Edition" tuoteita joita et löydä uutena kuin Bulkarian mafian avulla! Nyt mikään Warre ei ole mahdotonta pelastaa!

UPDATE 6/2013: Valikoimamme ovat kasvaneet taas kymmenillä uusilla hittituotteillta ja nämä määrät vetää vertoja jo Haka-Auton hyllyille.

Suosi suomalaista ja astu Pöljän Varaosakeskukseen!

 

WARTBURG FORUMIN KUUKAUDEN PARHAAT


Wartburg Forumilla kuvasarja ja juttua miten Jyväskylän 1000 Lakes Rally sujui Wartburgilla. Kuskina Pöljän Varaosakeskuksen Toveri Sladimir.

Siirry juttuun tästä!

 

 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2013


Vuoden 2013 Sekalaiset Törmäilyt galleria on päivittynyt uusilla kuvilla! Picceihin on päässyt mm. Moneyn naapurin uusi Fiat ja paljon muuta spedeilyä.

Katso kuvat täältä!


 


SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE