WT NEWS 6/2013: KAUSI AVATTU JA HELMI TAAS VEKILLÄ

Money, Mecco ja Jimmy B hyppäsivät Warren kyytiin ja lähtivät katsomaan kesäkuun Cruising Night:in. Helmi oli tuunattu iskuun Jokelassa asti (once again!), mutta miksi kuvan keskellä on Länsi-Saksalainen kansanauto ja Helmi häpeää konepelti pystyssä?

 

 

WARTBURG FORUMILAISET @ LAHTI CLASSIC MOTORSHOW


Wartburg forumilaisten ydin kokoontui maamme suurimpaan ja kauneimpaan, eli Lahden Classic:iin. Näyttelyn yhtenä vetonauloista oli WT:n sivuillakin usein nähty vm66 312, jota on huhujen mukaan tuunattu presidentti Kekkosen työkaluilla.

Vuoden 2013 messut olivat menestys ja vuodelle 2014 on luvassa uskomaton kattaus DDR:n helmiä, kun WT ja sen lähipiiri julkaisee spektaakkelimaisen näyttelyosastonsa! Tämä ainutkertainen mahdollisuus osallistua äärimmäiseen kulttuuritapahtumaan (vertaa Woodstock, Live Aid, Berliinin muurin murtuminen) iskee toukokuussa 2014! Stay Tuned!

Katso Lahden 2013 messugalleria tästä

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA !


Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen täydellinen taivas! Valikoimissamme on satoja uusia, sekä käytettyjä artikkeleita 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia "Das Limited Edition" tuoteita joita et löydä uutena kuin Bulkarian mafian avulla! Nyt mikään Warre ei ole mahdotonta pelastaa!

UPDATE 6/2013: Valikoimamme ovat kasvaneet taas kymmenillä uusilla hittituotteillta ja nämä määrät vetää vertoja jo Haka-Auton hyllyille.

Suosi suomalaista ja astu Pöljän Varaosakeskukseen!

 

WARRE-TEAM VALITTU HALLITUKSEEN


WT:n Helmi avasi ajokauden käymällä Guru Kalevin keväthuollossa ja kuten aikasemmista otsikoista voit havaita, mobiilin sielunelämä vetää edelleen vertoja mötkyille. Jokelassa WT:n Jay Money vastaanotti Suomen Wartburg-hallituksen IFA-kombinaatin kunniaviirin, maamme Wartburg alakulttuurin viemisestä eteenpäin, jo 15 vuoden ajan. "WT on saanut vaikka mitä palkintoja vuosien varrella mutta tämä lämmittää sydäntä ihan dailynä... Onneksi jotkut puupäät eivät vaan osaa lopettaa koskaan!", kiteyttää Turun Börssistä tavoitettu Money.

 

WARRE-TEAM 15 VUOTTA NETISSÄ !

Tohtori Weckströmiä lainataksemme: "Me iskettiin nettiin ja sitten alko tippuu helvetisti hittii ja helmisettii..."

Warre-Team avasi omat nettisivut toukokuussa 1998 ja loppu on historiaa. Legendaariset sivumme ovat olleet linjoilla täysin järjettömät 15 vuotta. Mutta paljon on siis helvetisti hittii? (Suom: paljon liikennettä www-sivuilla)

Aloitimme maailmanvalloituksen sisäpiirin vitsinä ja ensimmäisinä vuosina liikennemäärät olivat vaatimattomia, kymmeniä tuhansia kävijöitä vuodessa. Vuodet kuluivat, tuli TV-esiitymisiä, elokuvaa, vaatteita, musiikkia, pornokalenteria jne. meininkiä jotka kasvattivat liikennettä sadoilla tuhansilla.
Varhaiseläkkeellä, vuonna 2007 raportoimme hyväksyttävästä 460.000 hitin vuosittaisesta liikenteestä. Warren legenda eli siis vahvasti netin syövereissä vaikka kaikki toiminta oli lopetettu 3 vuotta aikaisemmin Monster Jam Areenalla.

Vuonna 2010 WT:n paluu oli tosiasia ja lanseerasimme uuden varaosakaupan, uudet paitamallistot ja teimme yhteistyötä 10 vuoden jälkeen Mr. Ajoneuvoksen kanssa. Kävijämäärämme nousivat vuodessa kunnoitettavaan 800.000:n lukemaan.

WT:lle kaikki ennätykset ovat kuitenkin tehty rikottaviksi ja tänä vuonna (kokonaisen kaleterivuoden) liikenteemme on kasvanut uskomattomaan 2.600.000 (kaksi miljoonaa kuusisataatuhatta) hittiin vuodessa! Liikenteen kolminkertaistamisen on mahdollistanut suosittu keskustelufoorumimme ja täysin uudistettu Varaosamaailma. Yllä olevasta taulukosta voi todeta myös, että Wartburg / DDR / WT aiheista materiaalia = opetusvideoita, elokuvia, korjaamokäsikirjoja jne. ladataan sivuiltamme kunnioitettava 152 GB vuodessa.

Hits-dot.comin asiantuntijoiden mukaan 10.000.000 (kymmenen miljoonan) hitin vuosittainen raja saadaan mahdollisesti rikki vuonna 202X kun WT avaa oman TV-kanavan ja aloittaa Wartburgien lisensoidun valmistuksen.

WT kiittää ja kumartaa tuhansia fanejamme, etenkin niitä Ruotsalaisia jotka olivat haastamassa meidät oikeuteen, tästä uskomattomasta 15 vuoden taipaleesta! Pidetään palvelut ilmaisena ja pesät kauniina.

 

SAVON SANOMAT TESTASI TOVERI SLADIMIRIN WARREPAKUNPöljän Varaosakeskuksen takana raatava Toveri Sladimir esitteli Savon Sanomille Barkas B1000 'paloauton'. Haastattelussa kerrotaan sensuroimattomasti kaikki DDR:n ykköspakun huippuominaisuudet:

"-Barkas on niin kauhea ajaa, miltä se näyttää... Tämä on niitä harvoja autoja, jotka täysjarrutuksessa lyövät etupuskurin asfalttiin. Samalla takapyörät nousevat puolitoista metriä ilmaan."

Luen koko juttu tästä! Äläkä missaa kuvasarjaa jutun lopussa!

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2013


Vuoden 2013 Sekalaiset Törmäilyt galleria on avattu! Meininki on taas kerran täysin yössä, eikä kuvissa ei ole mitään järkeä.
 


SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE