- WT GOLDEN EDITION -


 

WARREN TARINA ON PÄÄTTYNYT - KATSO KOKO MATKA FLASH ELOKUVANA

 

Warren tarina on päättynyt. Helmen muistoa kunnioittaaksesi voit katsoa Warren sekä Warre-Teamin kunniaikkaimmat(?) tapahtumat flash-elokuvana. Mobiilin uskomaton tarina alkaa vuonna 1984 Eisenachtin tuotantolinjalta 2 ja päättyy kyyneliin Helsingin Areenalle 2004!

Katso pesämagneettimme 20 vuotinen taival tästä! Swf-movie (1.6Mb / 12min).

 

WARRE-TEAM KYMMENEN VUOTTA NETISSÄ - KIITÄMME MENNEISTÄ VUOSISTA

WT siirtyi eläkkeelle lopulta ilman sukupuolitauteja. Haluamme kiittää ja kumartaa tuhansia fanejamme, jotka pitivät meidän liikenteessä vuodesta toiseen. Kiitämme myös katsastuskonttorien salaliittoja ja aina uutta keksinyttä maamme miliisiä, jotka molemmat pitivät menon mielenkiintoisena. Kiitosvirsi kuuluu luonnollisesti tutuiksi tulleille mallipesille ja mötkyille, jotka antoivat meille aina uusia aiheita vääntää...vitsiä.

Suurin ja kaunein Kiitos kuuluu kuitenkin rakastetulle ja palvotulle Warrellemme, joka kuljetti meidät uskomattomiin seikkailuihin. Näihin tapahtumiin voit sukeltaa kulttimaineen saavuttaneilta sivuiltamme jotka jäävät nettiin ns. referenssiksi aloitteleville sukupolville.

 

PALA HISTORIAA: WT MOVIE 2


Yli 500 megaa elokuvaa, videoita ja musiikkia: imuroi kaikki legendaariset pätkät ilmaiseksi WT-Specials osastolta.
 
KULTTIMAINE KASVAA - TIIMI PALAAMASSA HETKEKSI PARRASVALOIHIN?

Warre on poissa mutta fanit eivät jätä sen muistoa. Vuonna 2006 raportoimme n 350000 kävijän vuosittaisesta liikenteestä mutta vuonna 2007 lähestymme jo uhkaavasti puolen miljoonan kävijän rajaa. Hits-dot.comin asiantuntijoiden mukaan miljoonan hitin vuosittainen raja saadaan mahdollisesti rikki vuonna 201X kun WT palaa mötkyjen kunniaksi uuden materiaalin voimin. Vielä ei ole varmaa tuleeko ulos uutta dokumenttia, musiikkia, musiikkivideo tai jopa Warren uusi tuleminen!!

.
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE