WARRE-TEAM: EPISODE VI - RETURN OF THE HELMI

Kuuden vuoden hiljaiselon jälkeen Warre tekee paluun! Kaivatun ja nolatun Helmen dynastiaa jatkaa Helmi II™ joka on saapunut limokyydillä ytimeen - vain paras kelpaa edelleen WT:lle. Jokelassa 21 vuotta seisonut (vm79) kaunotar on vielä sisäänajo vaiheessa ja yhtä luotettava kuin uutena. Eli autoa ei ole saatu vielä käynnistymään. Tuleva salaliitto / miliisihaavi sijaitsee tarkoin vartioidussa paikassa odottaen viritysosia Saksasta.

Stay tuned 4 more info l8tr!

 

BREAKING NEWS: SALATUT GALLERIAT JULKI

Onko locojen varhaiseläkkeellä ollut meininkiä vai ovatko puupäät vain alentuneet ajamaan länsisettiä? Salatut galleriat vuodelta 2005-2010 julkaistaan nyt, yksinoikeudella WT saitilla!

Tsekkaa kymmenet bannista päässet laajakuvat (Xtra Wide / Global Ass) täältä: Galleries

 

WT CLOTHING LINE™ PRESENTS: 4TH EDITION T-SHIRT *COMING SOON*

Lumien sulattua myyntiin saapuu neljäs sukupolvi WT:n palvotusta T-paita mallistosta. Uutuutena myyntiin yritetään saada myös colleget ja vetoketjulliset swetarit. Viimeksi paitoja ei riittänyt kaikille ja möhkäleiden koot loppuivat heti kärkeen. Infoa myöhemmin keväällä - älä koomaa tilaustasi!

Tiedustelut: postmaster@warreteam.com

 

PUUTTUUKO HELMESTÄSI OSIA? WT TULEE APUUN

Helmi II:n myötä WT:n varastolla on paljon 353:n varaosia - sekä uusia(!) että käytettyjä. Tulemme päivittämään sivulle erillisen listan kaikista myynnissä olevista osista ja uudistamme samalla verkkokaupan.

Varaosakauppaa odotellessa voit tilata WT DVD:n tai tutustua myynnistä poistuneisiin legendoihin: WT SHOP

 

WARRE-TEAM SUOSITTELEE: VAPUN PARHAAT BILEET

Jos haluat nähdä vappuna enemmän pesää ja hienoja autoja, suuntaa Wartburgin Euroopan miittiin Puolaan. WT varoittaa kuitenkin, että polakkipesät vaativat yleensä muutaman kympin (satasen??) seurustelurahaa.

Ilmoittautumiset ja lisäinfo: www.WartburgRadikalzDeluxe.com

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE