NEWS 05/2010: WT PART CORNER - GRAND OPENING!

Warre-Team tekee taas maamme historiaa, eikä se ole ensimmäinen kerta! Olemme Suomen ainoa paikka josta voit ostaa uusia, alkuperäisiä IFA standardin täyttäviä Wartburg 353:n varaosia. Varastollamme on myös paljon käytettyä, mutta ehjää osaa. Kesän mittaan saamme lisää uusia varaosia Itä-Saksan kontaktiltamme. Tiedustele jos et löydä tarvitsemaasi osaa listoiltamme!

WT Shop on laajentunut! Tutustu osastoihin tästä

 

HELMI II SIIRTYMÄSSÄ ENTISÖINNIN SEURAAVAAN VAIHEESEEN

Viikkoja kestäneet meikkaustoimenpiteet ovat nyt saatu päätökseen. Helmi, kuten kaikki mötkyt, on parhaimillaan meikattuna ja näissä talkoissa meni kymmeniä tunteja. Raidallisen punaisesta autosta kuoriutui lopulta kirkaan oranssi väri? Pesämagneetimme seuraava etappi on WT:n hovikorjaamo, jossa autoon isketään muutamalla tonnilla uusia varaosia, renkaita etc. Lopputulos on varmasti dramaattinen, ainakin lompakolle.

 

WT CLOTHING LINE™ PRESENTS: 4TH EDITION T-SHIRT *COMING SOON*

Toukokuun alussa myyntiin saapuu neljäs sukupolvi WT:n palvotusta T-paita mallistosta. Myyntiin palaavat myös paljon kateellisuutta herättäneet WT Colleget! Viimeksi paitoja ei riittänyt kaikille ja möhkäleiden koot loppuivat heti kärkeen - älä koomaa tilaustasi!

Kesällä mallistomme laajenee takeilla ja valkoisilla T-paidoilla.
Tiedustelut ja ennakkotilaukset: postmaster@warreteam.com

 

WT:N SALAISET KANSIOT OVAT AVATTU

Onko locojen varhaiseläkkeellä ollut meininkiä vai ovatko puupäät vain alentuneet ajamaan länsiritsoja? Salatut galleriat vuosilta 2005-2010 julkaistaan nyt, yksinoikeudella WT saitilla!

Tsekkaa kymmenet bannista päässet laajakuvat (Xtra Wide / Global Ass) täältä: Galleries

 

WARRE-TEAM SUOSITTELEE: VAPUN PARHAAT BILEET

Jos haluat nähdä vappuna enemmän pesää ja hienoja autoja, suuntaa Wartburgin Euroopan miittiin Puolaan. WT varoittaa kuitenkin, että polakkipesät vaativat yleensä muutaman kympin (satasen??) seurustelurahaa.

Ilmoittautumiset ja lisäinfo: www.WartburgRadikalzDeluxe.com

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE