NEWS 06/2010: WARRE HINAAMALLA KORJAAMOON

Warren herättäminen kuolleista on alkanut. Lukuisista yrityksistä huolimatta Helmi ei ole suostunut enään käynnistymään moneen viikkoon ja tuloksena on vain ollut helvetillisiä savupilviä ja lähempänä oleva keuhkosyöpä. Syitä voi olla monia, mutta WT yritti saada mobiilin paremmalle tuulelle hinaamalla sen pajalle Porschella. Parempaankin olisimme toki pystyneet mutta Ferrareissa tai Maseratissa ei ole koukkuja.

Ensimmäinen korjauspäivä oli jo lupaava mutta paljon on vielä tekemättä. Pahimmillaan koko tekniikka menee uusiksi, eli tiedossa on "Warren pikkuhuolto". Helmi näytää ulkoisesti hyvälle mutta moni kakku päältä kaunis...

Lisää infoa tulevina viikkoina!

 

VUODEN 2010 GALLERIAT LEVITYKSEEN

Miten Warren nouto ladosta tapahtui? Heittikö mobiili öljyt mäkeen pakoputkesta? Entä onko pesät jo päässeet Helmen ratin taakse? Tsekkaa kaikki nämä vuoden 2010 Gallerioista!

 

 

WT PART CORNER ON AVATTU

Puuttuuko Helmestäsi osia? Ei hätää - WT tulee apuun! Meiltä löydät täysin uusia, IFA stadardin täyttäviä Wartburg 353W:n varaosia. Varastollamme on myös paljon käytettyä, mutta ehjää osaa. Kesän mittaan saamme lisää uusia varaosia Itä-Saksan kontaktiltamme. Tiedustele jos et löydä tarvitsemaasi osaa listoiltamme!

Varaosalistaan päivitetty uudet tuotteet 4.6.2010.

WT Shop on laajentunut: tsekkaa meininki tästä

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE