NEWS 07/2010: WT 4TH EDITION PAIDAT OVAT TÄÄLLÄ!

Jo kuuden vuoden ajan niiden perään on itketty - nyt ne ovat palanneet, kauniimpana kuin koskaan. WT-univormujen neljäs sukupolvi on varma pesämagneetti kesän soidinmenoihin! Otimme huomioon myös pesät (kuten aina) + TOSI miehet ja tämän johdosta valikoimamme sisältää kaiken mahdollisen S-koosta XXL:ään. Ja mikä parasta: 4th Edition on viimein myös saatavilla pitkähihaisena Collegena!

WT:n suosikkijulkaisu, Kotiruuvaaja -lehti testasi Warre-Teamin viimeisimmän univormun ja tulokset puhuvat omaa kieltä: "Paitaan ei saa reikää edes kaatumalla kännissä, eikä se haise hieltä viikonkaan käytön jälkeen... Tiimi lunastaa vuosien odotuksen suveneeristi".


Astu uuteen ja uljaaseen WT-shoppiin ja tilaa omasi jo tänään! Muista, että jaossa on tälläkin kertaa vain rajoitettu määrä tulevaa legendaa. TO THE WT-SHOP, loco!

 

HELMI LENTÄÄ KORJAAMOSTA KORJAAMOON

Warren korjaustoimenpiteet ovat saavuttanet kliimaksin ja seuraavaksi WT iskee itse pahuuden pesään, eli katsastuskonttorille. Tulevaa koitosta varten Tiimi on varautuneet kaikkeen - jopa Helmen pyyhkijänsulat on vaihdettu. Konttorille on ilmoitettu pesämagneetin tulosta ja salaliittoja punotaan.

Katso Helmen Warm-Up ennen kisaa ja muut uudet Galleriat

 

WARRE GT 2011: WT:N UUSIN SPEKTAAKELI KÄYNNISTYY!

Warre-Team räjäyttää pankin vuonna 2011 kun Tiimi lähtee valloittamaan Eurooppaa! Tällä hetkellä vankassa suunnitteluvaiheessa oleva projekti kantaa nimeä Warre GT ja lupaa vielä suurempaa menoa kuin edellinen kassamagneettimme, WT Movie 2. Koska mukana on useita tahoja, on valmistelut aloitettu yli vuosi ennen H-hetken alkua.

Mistä Warre GT:ssä on siis kyse? "Unelma projekti" kiteyttää Pro. "Tälläinen tulee homma tulee vastaa kerran elämässä ja aivan pakko olla mukana!" jatkaa Jimmy Bronx. Idean isänä toimi Money joka on ollut yllättynyt projektin räjähdysmäisestä alusta: "tapahtumat tulevat vyörymään läpi Euroopan ja tämä on sitä paljon odotettua meininkiä".

Projektin omat nettisivut lanseerataan myöhemmin tänä vuonna - Stay Tuned!

 

WT PART CORNER ON AVATTU

Puuttuuko Helmestäsi osia? Ei hätää - WT tulee apuun! Meiltä löydät täysin uusia, IFA stadardin täyttäviä Wartburg 353W:n varaosia. Varastollamme on myös paljon käytettyä, mutta ehjää osaa. Kesän mittaan saamme lisää uusia varaosia Itä-Saksan kontaktiltamme. Tiedustele jos et löydä tarvitsemaasi osaa listoiltamme!

Varaosalistaan päivitetty uudet tuotteet 4.6.2010.

WT Shop on laajentunut: tsekkaa meininki tästä

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE