AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 10/2004


 

WARREN TARINA PÄÄTTYY RYMINÄLLÄ 29.10.2004!!!!


Kaikkien hyvienkin asioiden on joskus tultava tiensä päähän ja näin on käynyt myös rakastamamme Warren suhteen. Kaikki päättyy ryminällä 29.10.2004!

Warre-Teamilla on kuusi ikimuistoista vuotta takana: kymmeniä cruisingeja, kaksi leffaa, mötkyjä mötkyjen perään, kateellisia muiden muijien poikaystäviä, kolareita, celebrity-elämää VIP-loungeissa (lue: paukkuneet maksat), lukuisia korjauskeikkoja ja tuhansia litroja kaksitahtiöljyä. Parempaa aikaa ei voisi toivoa.

DDR:n kansallinen maamerkki jaksoi allamme pitkään ja hartaasti. Tiimi on tästä sekä ylpeä että otettu. Sympaattisempaa kulkuvälinettä on vaikea löytää ja siitä luopuminen on polttavaa tuskaa - tiimi viettääkin viimeisen viikon haikeilla mielin lasin ääressä.

Warre, kiitos ja hyvästi...

 

WARRE VS. MONSTER TRUCK - AREENALLA 29.10.2004!!!!

Kumpi vie voiton Warre vai Monster Truck!!?? Warren viimeinen cruising vie isojen petoeläinten joukkoon Areenalle perjantaina 29.10.2004, jossa se ottaa mittaa Jenkkilästä saapuneiden Hot Wheels Monster Truck - hirviöiden kanssa!

Monsterit ovat toooodella isoja pelejä:

  • korkeus n. 3,4 m
  • leveys n. 3,7 m
  • renkaan halkaisija 168 cm ja leveys 109 cm
  • kokonaispaino vähintään 4 000 kg
  • hevosvoimia 1 500 - 2 000
  • huippunopeus 160 km/h
  • pystyy jopa 40 metrin ilmalentoihin

Tiimimme uskoo vakaasti, että mobiilimme ei anna periksi vaan kiikuttaa itsensä voittajana gladiaattoriareenalta ulos. Mitä sinä olet mieltä? Kuka vääntää voiton - Warre, Grave Digger, Madusa vai Maximum Destruction? Jos haluat olla todistamassa tätä ainutlaatuista ja unohtumatonta tapahtumaa, iske paikan päälle ja anna äänesi Warrelle!!! Nyt tarvitaan fanien ja heidän mötkyjensä panosta!

Hot Wheels Monster Truck -tapahtuma starttaa perjantaina 29.10.2004 klo 20, mutta paikalle kannattaa tunkea jo ovien avauduttua klo 18. Warren taistelu alkaa heti ensimmäisenä, joten älä myöhästy!

Lippuja ja lisätietoja:

Welldone ja Monster Jam

TERVETULOA!

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE