AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 07/2004

 

C.S.I. HELMI MURRON KOHTEENA, MAFIA JO RIKOLLISTEN JÄLJILLÄ!!

 

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin Helmen hautarauhaa oli häpäisty järkyttävällä tavalla. Ilkivallan lisäksi voroille oli kelvanneet auton kilvet sekä De Luxe edition Hifi-laitteet. Suomen poliisin lisäksi kommunistien ajojahtiin on palkattu jo Viron mafia sekä DDR:n salainen poliisi.

Nyt videot nauhoittamaan, sillä galleria sisältää runsaasti tunnistettavaa kuvamateriaalia.

Tsekkaa todistusaineisto täältä!

 

NYT UUTTA: WT:N SANEERAUSPALVELU, GET IT NOW !!

Koska WT:llä on nykyjään vähän hiljaisempaa (Helmi maatuu nimeltä mainitsemattomassa paikassa) päätti WT laajentaa palveluitaan mötkyjen vääntämisestä myös muihin poraushommiin. Tsekkaa räjähdysherkkä galleria täältä!

P.S. Tätä palvelua et löydä Keltsistä!! Tilaukset osoitteesta postmaster@warreteam.com

 

USKOMATON TARJOUS - KAKS MÖTKYÄ YHDEN HINNALLA!!!

Mötky nyt on sinunkin viimeinen aika ostaa legendaarinen WT uniformu lahjaksi sille jota koitat iskeä, tällä sinäkin voit onnistua! 3rd Edition paidat nyt käsittämättömään ulosheittohintaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Tavaraa rajoitettu määrä, max 10 kpl/asiakas, ei jälleenmyyjille!

Voit tehdä tilaukset täältä !! PS. Viimeisiä viedään !! *snif*

(HUOM! Mötkyille S ja tosimiehille XL ja XXL kokoja vain jäljellä)

 

MOVIE II™ NETTILEVITYKSEEN -DOWNLOADAA SE NYT !!

Tähän asti WT Movie II™ on ollut erittäin harvinainen keräilyharvinaisuus DVD:llä - Only 4 specu people. Nyt, juhliakseen viisivuotista voittokulkuaan Tiimi vaihtoi serverin el' gigantic settiin ja tekee taas jälleen historiaa julkaisemalla elokuvan netissä!! Luonnollisesti täysin ilmaiseksi ja sensuroimattomana K-17 versiona. Piparit ja TQ:t vain vanhempien seurassa.

Astu uuteen Special -osastomme ja koe WT Movie II, Making of 1&2 ja Wartburg 353w by Kaarle Kimpulainen elävinä kuvina ruudultasi

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE