AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 01/2004

 

MOVIE II™ NETTILEVITYKSEEN -DOWNLOADAA SE NYT

Tähän asti WT Movie II™ on ollut erittäin harvinainen keräilyharvinaisuus DVD:llä - Only 4 specu people. Nyt, juhliakseen viisivuotista voittokulkuaan Tiimi vaihtoi serverin el' gigantic settiin ja tekee taas jälleen historiaa julkaisemalla elokuvan netissä!! Luonnollisesti täysin ilmaiseksi ja sensuroimattomana K-17 versiona. Piparit ja TQ:t vain vanhempien seurassa.

Astu uuteen special -osastomme ja koe WT Movie II, Making of 1&2 ja Wartburg 353w by Kaarle Kimpulainen elävinä kuvina ruudultasi.

USKOMATON TARJOUS - KAKS MÖTKYÄ YHDEN HINNALLA!!

Mötky nyt on sinunkin viimeinen aika ostaa legendaarinen WT uniformu lahjaksi sille jota koitat iskeä, tällä sinäkin voit onnistua! 3rd Edition paidat nyt käsittämättömään ulosheittohintaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Tavaraa rajoitettu määrä, max 10 kpl/asiakas, ei jälleenmyyjille!

Voit tehdä tilaukset täältä !! PS. Viimeisiä viedään !! *snif*

 

UUSIA 353-MALLEJA TULOSSA MYYNTIIN?

Epävirallisten huhujen mukaan Saddamilta on löydetty varastosta 139 käyttämätöntä Wartbug 353W Das Luxor -mallia. DDR:llä on ollut sittenkin pahamaineinen sponsori? Halli löydettiin läheltä ongelmajätteiden varastoa jossa Saatama säilytti muitakin ´vaarallisia´jätteitä (mm T-72, Mig-21, T-1000 jne). Varastohalli säilyi kuin ihmeen kaupalla risteilyohjusten osumista ja koko Irak jonottaa autojen myyntiin tuloa. Viimein sorrettu kansa pääsee oikeiden autojen rattiin - WT onnittelee.

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE