WT NEWS 5/2013: PÖLJÄN VARAOSAKESKUS - GRAND OPENING !!Nyt maamme Warreharrastajia kohtaa sellainen jouluaatto jota voidaan verrata Warren maahantuonnin aloittamiseen tai Berliinin muurin murtumiseen: Pöljän Varaosakeskus avaa ovensa!

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa. Valikoimissamme on satoja uusia, sekä käytettyjä artikkeleita 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia "limited edition" tuoteita joita et löydä uutena kuin Bulkarian mafian avulla! Nyt mikään Warre ei ole mahdotonta pelastaa!

Varaosakeskuksen takana on Warrepiireissä jo legendaarisen maineen niittänyt harrastaja ja rallikuski Toveri Sladimir, joka yhdisti voimansa alkuvuodesta Warre-Teamin IT-osaston kanssa. "Osien jatkuva saanti ongelma on saatava loppumaan ja maamme Helmet pelastettua!" kiteyttää Toveri Sladimir. "WT Part Corner on nyt historiaa. Varaosakeskuksen elämään suuremmat valikoimat jatkavat tästä maamme harrastajien palvelemista." jatkaa Rooman katuojasta tavoitettu Money.

Astu Pöljän Varaosakeskukseen ja tilaa omasi jo tänään!

 

WT @ LAHTI CLASSIC MOTORSHOW


Kauden ensimmäinen suurempi kokoontuminen järjestetään Lahden Classic Motorshown aikana! Wartburg Foorumilaiset kokoontuvat messuilla LA 4.5. Klo 1200 alkaen.

Jos haluat mukaan porukkaan = Laita WT:lle meiliä osoitteeseen postmaster@warreteam.com tai ilmoittaudu mukaan täällä!

 

HISTORIALLISESTI TODELLA MERKITTÄVÄ ÄÄNESTYS KÄYNNISSÄ


WT:n ikuisuusäänestyksessä kysellään DDR:n upeinta saavutusta. Itä-Saksan Hall Of Fame -saavutuksiin on päässyt mm. Nukkumatti joka on viemässä voiton Berliinin muurilta ja doping urheilijoilta?

Voit äänestää kauniita kuulantyöntäjiä täällä (ei vaadi rekisteröityä parisuhdetta)

 

TUULILASIN VERTAILUSSA TODELLISET JÄÄTIKKÖMOBIILITPokat tää vertailu on IN ICE!

Tuulilasin hiljattain julkaistussa vertailussa idän supertuotteet selvittävät mikä auto sopii parhaiten yllättävälle Siperian komennukselle. Oliko Wartburg tässäkin vertailussa todellin helmi vai lähtikö Mosse keulimaan?

Lopputulos on jäätävä SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE