WT NEWS 2/2013: HELMEEN UUTTA KEULAAHärmän talvi on pitkä ja surullinen kuin möhkäleen valitus... mutta ei auta! Kevät pukkaa väkisin päälle ja WT:n Helmeen ollaan ruuvattu kiinni kaikki talvikaudelle suunitellut päivitykset. Keksinnön ulkopuolelle ollaan saatu mm. uusi naamapelti ja sisälle ehtaa DDR-laatua vastaava tavarahylly.

Kävimme inventaarion yhteydessä koko viime vuoden ceissit läpi ja päivitimme Sekalaiset törmäilyt gallerian!
 

WT:N KOULUTUSMATERIAALIA - OSA 21: WARTBURG TRANSKTF -lehden esittelyssä vuoden 1984 kuumin uutuus: Wartburg 353 Transylvania. Tässä DDR:n El Caminossa on kaikki kohdallaan ja Automobilwerk Eisenach täyttää uudella Trans-mallilla myös Sosialistisen Yhtenäisyyspuolueen taloudellisen strategian mukaisen vaatimuksen oman ulkomaanvientiosuutensa kasvattamisesta.

Avaa esittely tästä..(kuvat tukevat vain uusia selaimia ja helmi ceissejä)

(C) KFT 1/1984 (tattista JK:lle jutusta!)

 

WT SUOSITTELEET: WARTBURG FORUMIN KUUKAUDEN PARHAATMaamme Itä-Saksalaisimmalla keskustelufoorumilla ollaan päästy nauttimaan Wartburg aiheisista lehtileikkeistä. Katso mm. 4-ovisen Warren tarina, tai lue kuka ihme on kirjoittanut väitöskirjan DDR:n muotoilusta??

Tsekkaa kaikki lehtileikkeet ja lisää omasi!

 

HELMI VEKILLÄ JA OSIA EI SAA MISTÄÄN?? WT TULEE JEESIIN!Suurin osa WT:n myymistä artikkeleista on täysin uusia ja edelleen muoveissa. Nopea ja varma toimitus, ilman ylläreitä!

Tässä esimerkkejä tuotteista:

Kannentiiviste liekkirenkailla - Laadukas! Made in Germany, 25€/kpl
Alkuperäisiä katkojan kärkiä - Made in DDR ja osat vielä muoveissa, 12€/kpl
Oven valokytkin, vanha malli - Made in DDR, 15€/kpl
Palloniveliä, Raidetangonpäitä, Umpioita jne...

Tilaukset ja tiedustelut osoitteeseen: postmaster@warreteam.com

Selaa myynnissä olevat osat ja astu WT Part Corneriin

 

WT:N KLASSIKOT - HYVÄN NÄKÖSTÄ!


Kaikille uusille faneillemme muistutuksena WT:n ikivihreät klassikot! Kestosuosikkina pysyy edelleen Werner Jägerrin Wartburg 353W Tourist -esittelyvideo joka on herättänyt ulkomaalaiset locotkin.

Warre-Teamin kaikki legendaariset elokuvat, videot, musiikin ja muut sekoilut löydät WT Specials -osastoltamme.

For foreign fans: Watch Wartburg 353W Tourist presentation by Werner Jägerr, with English subtitles. Hey you don't want to miss this!

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE