WT NEWS 11/2012: KESÄKAUSI ON PAKETISSA

Syyskuun lopussa Wartburgit kokoontuivat juhlimaan sateisen kesän päättymistä! Wartburgeille tutuksi tulleelle historialliselle Kasarmitorille saapuivat Etelä-Suomen vannoutuneimmat kuskit ja tietysti liuta viattomia hangaroundeja. Torille saapui myös noin 150 japanilaisturistia ottamaan haltiotuneena kuvia, mutta sinä päivänä Warret eivät olleet paikalla.

Ihmettele koko Sekalaiset törmäilyt galleria

 

RAGS TO RICHES

Miten voi olla näin hyvin säilynyt Warre - onko tämä auto maalattu? Mitä kaikkea tähän on vaihdettu?? Näitä kysymyksiä WT kuulee lähes aina kun jonnekkin pysähdytään. Wartburg-forumille on koottu kuvasarja Helmen matkasta Manalan porteilta (emme tarkoita Korsoa) täydelliseksi edustusautoksi. Mukana mm. selvitys miten Saatanan ja VEB Automobilwerk Eisenachin yhteistyössä rakennettu jäähdytysjärjestelmä saatiin käännytettyä uskoon. Mukana myös laskelmat mitä tämän "ihan jees Warren" regenerointi on tullut WT:n pohjattomalle kassalle maksamaan.

Katso levottomuutta herättävä reportaasi - mukana ennennäkemättömiä kuvia!

 

1981: BILEET PYSTYSSÄ - MILJOONAS WARRE ON VALMISTETTU!

Miljoona, miljoona, miljoona ruusua... Uskotko että Wartburgeja on rakennettu yli miljoona kappaletta? Tämä sosialistisen ylivertaisuuden merkkipaalu saavutettiin jo vuonna 1981 ja bileet jatkuivat tauotta vuoteen 1989, kunnes (merkki)paalut loppuivat totaalisesti. Hiljattain julkaistussa KFT-lehdessä juhlitaan tätä vuoden 1981 maailmanvalloitusta aukeemakaupalla! Kenelle Diplomi-insinööri, ekonomi D.Fehr, IFA-kombinaattiin kuuluvan VEB Automobilwerk Eisenachin tehtaanjohtaja luovutti miljoonannen ruusun? Oliko ilmassa tuoksua, tuoksua...

Lue koko KTF-lehden juhlanumero jossa kaikki Wartburgin millibileistä ja muista nostaa DDR:n lippu salkoon ennen sitä! Huomaa myös lopussa olevat suomennokset.

(C) KFT 7/1981 (kiitokset J.K:lle jutusta!)

 

LÖYTÖJÄ STASIN ARKISTOJEN UUMENISTA - WARREPESÄÄ VUODELTA 1959!

Hei pokat tää on jo liian ceissi - toi mötky on varmaan photoshopattu... Oy Rego Ab:n mainoksessa kaikki on kohdallaan: Wartburg voimaa uhkuvana, vierellä luonnollisen näköistä naiskauneutta.

Varma, vahva ja vauhdikas!

HELMI VEKILLÄ JA OSIA EI SAA MISTÄÄN?? WT TULEE JEESIIN!

Suurin osa WT:n myymistä artikkeleista on täysin uusia ja edelleen muoveissa. Nopea ja varma toimitus, ilman ylläreitä!

Tässä esimerkkejä tuotteista:

Kannentiiviste liekkirenkailla - Laadukas! Made in Germany, 25€/kpl
Alkuperäisiä katkojan kärkiä - Made in DDR ja osat vielä muoveissa, 12€/kpl
Oven valokytkin, vanha malli - Made in DDR, 15€/kpl
Palloniveliä, Raidetangonpäitä, Umpioita jne...

Tilaukset ja tiedustelut osoitteeseen: postmaster@warreteam.com

Katso kaikki myynnissä olevat osat täältä

 

WARRE-TEAMIN KAATUNEET LEGENDAPROJEKTIT

"EI *****U... TÄÄ PROJEKTI ON NIINKU IN ICE !!"

Legendaprojektit - WT:llä on ollut niitä vuosien saatossa kymmenittäin! Useimpien näiden lopputuotoksia ollaan jouduttu selittelemään televisiossa asti. Fanimme kuitenkin muistavat monet ryminällä lanseeratut projektit, jotka ovat sitten hävinneet kuin pieru saharaan. Mikä meni perseelleen? Oliko nämä pelkkää bullshittiä?

WT Movie 3, WT:n Pornokalenteri, HiClass Babes ja kaikki muut joista olet kuullut vain villejä huhuja...

Lue miten saadaan aikaiseksi kunnon säätöä...

 
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE