WT NEWS 10 / 2013: KAUSI PÄÄTETTIIN KASARMITORILLE


Kesän ja ajokauden päättymistä kokoonnuttiin juhlimaan Kasarmitorille! 'Kummeli' kokoontumiseen saapui ennätysmäärä harrastajia ja viisi Warrea. WT:n Helmi ei vieraillut tapahtumassa koska Money on säätänyt kaikki harrasteautonsa lukkojen taakse. Autohallin lukitusjärjestelmän päivitys teki locolle kylmät ja uusia avaimia odotellaan lähiaikoina.

Katso Galleria tapahtumasta - Mukana mm. juuri Saksasta uitettu 353W Tourist ja siipaleessa uitettu Raipe!

 

WARRE-TEAMIN KOULUTUSMATERIAALIA - OSA 32


WT:n sivuilta imuroitavat, täysin ilmaiset materiaalit ovat harrastajien keskuudessa käsite. Laajennamme tarjontaa edelleen 312 ja 353 -mallien korjauskäsikirjalla! Tämä vuodelta 1966 oleva niksipirkka sisältää kaiken = 171 sivua, 479 kuvaa ja paljon mitä et olisi halunnutkaan tietää.

Wartburg 312 / 353 henkilöautojen korjauskäsikirja (48MB / PDF / WT GLX EDITION)

(C) VEB Automobilwerk Eisenach 1966

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA !


Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen täydellinen taivas! Valikoimissamme on satoja uusia, sekä käytettyjä artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia "Das Limited Edition" tuoteita joita et löydä uutena kuin Unkarin mafian avulla!

UPDATE 10/2013: Valikoimaamme on saatu lisää paljon kaivattuja 311 -mallin osia! Kuvassa 6v puola 311 -malleihin. Muita uusia hittituotteita ovat mm. Konehuoneen valaisin 311-malliin, Oven avausnuppi 353 / 1.3 -mallehin, Termostaatti ilmausreijällä 312, 353 ja 353W -malleihin, etc. etc.

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten homma saadaan ratkaistua.

Tutustu Varaosakeskuksen uskomattomiin valikoimiin

 

UUSI ALUE AVATTU: WARTBURGIN ESITTEET


Warreossilta saadut materiaalit ovat kasvattaneet valikoimiamme niin dailynä, että olemme avanneet kokonaan uuden osaston Wartburgin esitteille ja mainonnalle. Esiteet sisältävät tajunnan räjäyttäviä tosiasioita huonoimman tuotteen paremmuudesta. Tappiot ovat voittoja ja velat saatavia, siksi Wartburg-henkilöauto on AWE-autoteollisuuden tuote parhaimmillaan.

Warren mainonta oli sallitun aivopesun taiteenlaji - tutustu (ja murru) siihen täällä...

 

 

UUSIA ARTIKKELEITA PUKKAA !


Esitteiden lisäksi olemme päivittäneet kymmeniä sivuja uusia vertailuja, koeajoja ja artikkeleita Wartburgin värikkäästä taipaleesta autoilun historiassa. Wartburg oli, ja on edelleen palkittujen kansalaisten auto!

Tutustu kaikkiin artikkeleihin uudistuneella Wartburg Magazine Articles -alueella

Suoraan kuvassa olevaan artikkeliin pääset tästä


 

ÄÄNESTÄ DDR:N RUMIN AUTO


Viimein pääset äänestämään DDR:n ruminta pesämagneettia! Jos mallit eivät sano sinulle mitään (olet siis mötky) voit antaa äänesi Wartburg 353W Touristille, koska se on todella hirveä! WT:n puupäilläkin on sellanen ja näin äänesi ei voi mennä hukkaan. Muista kuitenkin, että 353W Sedankin on myös äänestetty maailman 50:n rumimman auton joukkoon. Törkeen vaikea valinta siis edessä!

Äänestä DDR:n autoteollisuuden kauneita ruusua täällä (ei vaadi rekisteröityä parisuhdetta foorumille)


 

SEKALAISET TÖRMÄILYT


Vuoden 2013 Sekalaiset Törmäilyt galleria päivittyy lähes viikottain turhilla kuvilla. Mukana mm. Idän Ihmeistä tippuneet kuvat ja muuta 'aka hiljasta'.

Galleriaan


_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

ATV Autovisio koeajaa Warre-Teamin ekan Helmen! Mp4-video   WT & Posse @ Idän Ihmeet 2013! - Xtra Wide Gallery   Wartburg 353W:n saksankielinen korjaamokäsikirja - 140MB PDF
 


SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE