11 / 2013: WARRE-TEAM ETSII NÄTTELYKUNTOISTA 311-MALLIA !

Wanted Wartburg 311 !!
3-4.5.2014 Warre-Team iskee Lahden Classic Motorshow -näyttelyyn omalla osastollaan! Etsimme spektaakkelin neljänneksi tähdeksi näyttelykelpoista 311-Wartburgia. Ensisijaisena toiveena olisi näyttelyssä aikaisemmin näkemätön alkuperäiskuntoinen yksilö, jonka konehuone olisi myös esiteltävässä kunnossa. Muut osastomme ajoneuvot ovat jo valmiina edustustehtäviin ja kaikki edustavat tietysti ’maailman parasta automerkkiä’.

Aikataulu:
Näyttelyosaston on oltava valmiina 2.4. perjantai-iltaan mennessä, joten autot ovat tuotava Lahteen perjantain aikana ja valmisteltava samana iltana näyttelykuntoon. Näytteilleasettajat saavat kaksi (2) pääsylippua/auto, ja näin messuille on vapaa pääsy molempina päivinä.

Minulla on näyttelykuntoinen 311-malli ja haluan messiin:
Lähetä tiedot autostasi osoitteeseen postmaster@warreteam.com ja lahjomaton raati tekee valinnan tiukkojen kriteerien mukaan! Tätä herkkua on tarjolla vain kerran elämässä!

 

3RD EDITION T-PAIDAT PALAAVAT MYYNTIIN - ENNAKKOTILAA NYT !

Yleisön pyynnöstä myyntiimme palaa WT:n palvottu 3rd Edition T-paita päivitettynä! Paidan selkää koristaa edelleen suuri Itä-Saksan vaakuna ja laadun takaa Fruit Of the Loom. Viimeksi tavaraa ei riittänyt kaikille ja möhkäleiden koot loppuivat heti kärkeen. Teetämme rajallisen määrän paitoja ja otamme ennakkovarauksia vastaan nyt - älä siis koomaa tilaustasi!

Tiedustelut ja ennakkotilaukset osoitteeseen: postmaster@warreteam.com

Tutustu aikaisempiin WT_Clothing Line -malleihin

 

NAISEN VALINTA - A HARD CHOICE

Throwback thursday: Naisen Valinta - a hard choice. Vali-Vali Kettusen kirjoittama hittiopas vuodelta 1999 kertoo ohjeet naisen käynnistykseen, sisäänajoon, huoltoon ja muihin naisiin. Warremiehelle tämä on pakollista luettavaa!

Gettanervo!! Avaa naisen valinta tästä

(C) Vali-Vali Kettunen 199X

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen täydellinen taivas! Valikoimissamme on satoja uusia, sekä käytettyjä artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia "Das Limited Edition" tuoteita joita et löydä uutena kuin Unkarin mafian avulla!

Pöljän Varaosakeskukseen

PÄIVITYSHISTORIA NYT HELPOSTI SEURATTAVISSA

Valikoimiimme tulee tasaisin väliajoin uusia tuotteita. Olemme lisänneet etusivun oikeaan alareunaan päivityshistoriasta kertovan infon, josta voit katsoa uusimmat tuotteet ja koska tavara on tullut listoillemme.

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten homma saadaan ratkaistua.

 

PÖLJÄN VARAOSAKESKUS LAAJENTAA !

Pöljän Varaosakeskus laajentaa valikoiman kattamaan myös vanhat Škodat! Valikoimissamme on kymmeniä uusia, artikkeleita 1000MB, 100, 105, 110, 120, 130 ja Favorit -malleihin.

Tutustu Varaosakeskuksen Škoda-osastoihin ja pidetään myös vanhat Škodat liikenteessä!

PS. Warre-Team kiistää, että nimemme olisi muuttumassa Skeida-Teamiksi!

 

REMEMBERING THE 9TH OF NOVEMBER

Berliinin muuri rakennettiin vuonna 1961 estämään Itä-Saksan paratiisielämää pakenevien saksalaisten pääsy lännen valvomaan Länsi-Berliiniin. Kymmenettuhannet itäsaksalaiset tulvivat tuolloin kuukaudessa Neuvostoliiton valvontasektorilta Länsi-Berliiniin. Muurin rakentaminen kesti vain 53 tuntia ja se kulki runsaan 40 kilometrin matkan keskellä kaupunkia, erottaen sen itä- ja länsipuoleen.

Vuosien varrella yli 5000 ihmistä onnistui pakenemaan muurin yli tai ali (läpi yrityksiä oli myös), monet kuitenkin myös epäonnistuivat. 239 henkilöä kuoli muurille ja 200 haavoittui vakavasti.

9. marraskuuta 1989 oli Saksan nykyhistorian onnellisin päivä kun vihattu Berliinin muuri kaatui. Warre-Team juhlii ja nostaa maljan - We will not forget!

 

UUSIA ARTIKKELEITA PUKKAA !

Syksyn aikana olemme päivittäneet kymmeniä sivuja uusia vertailuja, koeajoja ja artikkeleita Wartburgin värikkäästä taipaleesta autoilun historiassa. Wartburg oli, ja on edelleen palkittujen kansalaisten auto!

Tutustu kaikkiin artikkeleihin uudistuneella Wartburg Magazine Articles -alueella

Suoraan kuvan kuningasvertailuun pääset tästä

Muista myös uusi aivopesuosasto: Wartburgin mainokset ja esitteet

 

WHEN THE SHIT HITS THE FAN...

Warre Foorumilla pysäyttäviä kuvia siitä, kun viimeinen päivä on käsillä. Wartburgin kolariturvallisuus ei ole maailman parasta ja jälki pistää Warrekuskin hiljaseksi...

Kun paska osuu tuulettimeen Warren ratissa...

 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Wartburg 312 ja 353 mallien korjauskäsikirja - 48MB PDF   The Season Finale! - Xtra Wide Gallery   WT & Posse @ Idän Ihmeet 2013! - Xtra Wide Gallery
 


SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE