2 / 2014: WARRE-TEAMIN T-PAIDAT OVAT TÄÄLLÄ !

Vuosien itku ja odotus päättyy! Valikoimaamme palaa WT:n todellinen pelimiesten klassikko: 3rd Editon T-paita!

Vaatteemme läpikäyvät jatkuvaa tuotekehitystä (kuten Wartburg ja muut DDR:n tuotteet) ja olemme päivittäneet T-paidan Fruit Of The Loomin parhaaseen laatuun, eli ns. bändipaitaan, jonka paino on 205gm/m². Tuotteemme kestää Warrekuskeille tutut 'piukat' tilanteet, antaen aina parhaan tuloksen!

Hinnat: 25€/kpl + postitus.

Lisäkuvat ja tuotteen tarkemmat tiedot

 

MYYNNISSÄ MYÖS TOINEN T-PAITAMALLI

Ennakkotiedoista poiketen, tuomme markkinoille myös uuden WT 5th Edition -paitamallin! Mustan T-paidan rintaa koristaa kuvassa oleva Wartburg-teksti, suurikokoisella 2-väripainatuksella. Laadun takaa tässäkin mallissa Fruit Of The Loomin 'Super Premium T', jonka paino on 205gm/m².

WT 5th Edition T-paidan hinta on 22€/kpl + postitus.

Muistathan, että tätäkin tuotetta on saatavilla hyvin rajallinen määrä ja suosituimmat koot revitään käsistä.

Tilaukset ja tiedustelut osoitteeseen: postmaster@warreteam.com

 

WARRE-TEAM ETSII 311-MALLIA MESSUTÄHDEKSI

EDIT 7.2.2014: HELMI ON LÖYTYNYT - NÄHDÄÄN LAHDESSA !!

Wanted Wartburg 311
3.-4.5.2014 Warre-Team iskee Lahden Classic Motorshow -näyttelyyn omalla osastollaan! Etsimme spektaakkelin neljänneksi tähdeksi näyttelykelpoista 311-Wartburgia. Ensisijaisena toiveena olisi näyttelyssä aikaisemmin näkemätön alkuperäiskuntoinen yksilö, jonka konehuone olisi myös esiteltävässä kunnossa. Muut osastomme ajoneuvot ovat jo valmiina edustustehtäviin ja kaikki edustavat tietysti ’maailman parasta automerkkiä’.

Aikataulu:
Näyttelyosaston on oltava valmiina 2.4. perjantai-iltaan mennessä, joten autot ovat tuotava Lahteen perjantain aikana ja valmisteltava samana iltana näyttelykuntoon. Näytteilleasettajat saavat kaksi (2) pääsylippua/auto, ja näin messuille on vapaa pääsy molempina päivinä.

Minulla on näyttelykuntoinen 311-malli ja haluan messiin:
Lähetä tiedot autostasi osoitteeseen postmaster@warreteam.com ja lahjomaton raati tekee valinnan tiukkojen kriteerien mukaan! Tätä herkkua on tarjolla vain kerran elämässä!

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen täydellinen taivas! Valikoimissamme on satoja uusia, sekä käytettyjä artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia "Das Limited Edition" tuoteita joita et löydä uutena kuin Unkarin mafian avulla!

Pöljän Varaosakeskukseen

PÄIVITYSHISTORIA NYT HELPOSTI SEURATTAVISSA

Joulukuussa valikoimiimme on tullut kymmenittäin uusia tuotteita, etenkin 311-malliin. Olemme lisänneet etusivun oikeaan alareunaan päivityshistoriasta kertovan infon, josta voit katsoa uusimmat tuotteet ja sen koska tavara on tullut listoillemme.

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua.

 

WT ART DECO PRESENTS: WARTBURG AND TRABANT WALLPAPERS

Warre-Team Art Deco esittää: Wartburg ja Trabant -aiheiset työpöydän taustakuvat konemaisella hehkulla. Lataa tietokoneellesi WT:n alkuperäiset mestariteokset ja tunne modernismin muutos elämässäsi!

Wallpapers Galleriaan tästä

Testattu ja hyväksytty Saksassa, Berliinin taivaan alla. (C) WT Entertainment 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2013

Vuoden 2013 Sekalaiset Törmäilyt galleria on paketissa. Uusiin kuviin on päässyt mm. O.G. WT:n pikkujoulut ja Toveri Sladimirin ultra rare Wartburg 313.

Tsekkaa kuvat täältä !


 

UUSIA ARTIKKELEITA PUKKAA !

Syksyn aikana olemme päivittäneet kymmeniä sivuja uusia vertailuja, koeajoja ja artikkeleita Wartburgin värikkäästä taipaleesta autoilun historiassa. Wartburg oli, ja on edelleen palkittujen kansalaisten auto!

Tutustu kaikkiin artikkeleihin uudistuneella Wartburg Magazine Articles -alueella

Suoraan kuvan kuningasvertailuun pääset tästä

Muista myös uusi aivopesuosasto: Wartburgin mainokset ja esitteet

 

WT SUOSITTELEE: WARTBURG FORUMIN KUUKAUDEN PARHAAT

WT:n Warre Foorumilla kuvasarja menneiltä ajoilta. Kuka olisi uskonut vuonna 1990, että kuvan romukasan arvo olisi ollut maltaita 24v myöhemmin?

Kuvia menneiltä ajoilta

 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Werner Jägerr koeajaa Warre-Teamin uusimman Helmen. Kymmeniä tuhansia latauksia!   Naisen valinta! Tämä hittiopas on Warrekuskille pakollista luettavaa...   Wartburgin sytytysjärjestelmän koulutusvideo. DDR:ssä kuvattu ja härmäksi dubattu!
 


SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE