3 / 2014: KLASSIKON PALUU - WT 3RD EDITION

Kansan pyynnöstä, myyntiimme palaa WT:n todellinen pelimiesten klassikko: WT 3rd Editon T-paita. Tämä päällä pääset kesän soidinmenoissa terassin tai clubin kuninkaaksi!

Käyttökokemus nostettu toiselle tasolle: Vaatteemme läpikäyvät jatkuvaa tuotekehitystä (kuten Wartburg ja muut DDR:n tuotteet) ja olemme päivittäneet T-paidan Fruit Of The Loomin parhaaseen laatuun, eli ns. bändipaitaan, jonka paino on 205gm/m².

Hinta: 25€/kpl + postitus (mötkyt ei kuulu hintaan!)

Lisäkuvat ja tuotteen tarkemmat tiedot

 

INTRODUCING WT 5TH EDITION

Myynnissä on nyt myös täysin uusi, WT 5th Edition -paitamalli. Mustan T-paidan rintaa koristaa kuvassa oleva Wartburg-teksti, suurikokoisella 2-väripainatuksella. Laadun takaa tässäkin mallissa Fruit Of The Loomin 'Super Premium T', jonka paino on 205gm/m².

Hinta: 22€/kpl + postitus

Muistathan, että tätäkin tuotetta on saatavilla hyvin rajallinen määrä ja suosituimmat koot revitään käsistä.

Tilaukset ja tiedustelut osoitteeseen: postmaster@warreteam.com

 

LAHDEN CLASSIC MOTORSHOW - VUODEN YKKÖSTAPAHTUMA LÄHESTYY !

3.-4.5.2014 Warre-Team iskee Lahden Classic Motorshow -näyttelyyn omalla osastollaan! Tule katsomaan samalla kertaa kaikki (IFA) Wartburgin legendamallit. WT:n ja Pöljän Varaosakeskuksen edustajat ovat myös tavattavissa messujen molempina päivinä.

Hoida kaksi ceissiä kerralla: Osastoltamme on ostettavissa molempia T-paitamallejamme. Eli etukäteen varaamalla takaat, että saat haluamasi koon ja vältyt postimaksuilta. Tiedustelut osoitteesta: postmaster@warreteam.com

Pöljän Varaosakeskuksen tuotteet on myös mahdollista noutaa rahtivapaana Lahden messuilta. Kysy tarkemmin osatoimituksista osoitteesta: varaosat@warreteam.com

Näkyy Lahdessa !!

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen luottopakki! Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia "Das Limited Edition" tuoteita joita et löydä edes Saksan nettikaupoista.

Pöljän Varaosakeskukseen

PÄIVITYSHISTORIA NYT HELPOSTI SEURATTAVISSA

Joulukuussa valikoimiimme on tullut kymmenittäin uusia tuotteita, etenkin 311-malliin. Olemme lisänneet etusivun oikeaan alareunaan päivityshistoriasta kertovan infon, josta voit katsoa uusimmat tuotteet ja sen koska tavara on tullut listoillemme.

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua.

 

WARTBURG AND TRABANT WALLPAPERS

Warre-Team Art Deco esittää: Wartburg ja Trabant -aiheiset työpöydän taustakuvat konemaisella hehkulla. Lataa tietokoneellesi WT:n graaffisen suunnitteluosaston alkuperäiset mestariteokset ja tunne modernismin muutos elämässäsi!

Wallpapers Galleriaan tästä

Testattu ja hyväksytty Saksassa, Berliinin taivaan alla. (C) WT Entertainment


 

SUOMEN SUURIN JA KAUNEIN VALIKOIMA WARREJUTTUJA !

Talven aikana olemme päivittäneet kymmeniä uusia vertailuja, koeajoja ja artikkeleita Wartburgin värikkäästä taipaleesta autoilun historiassa. Jos Warresta on tehty jokin juttu lehteen, löydät sen todennäköisesti tietokannastamme.

Tutustu kaikkiin artikkeleihin Wartburg Magazine Articles -osastolla

Suoraan kuvan kuningasjuttuun pääset tästä

Muista myös uusi aivopesuosasto: Wartburgin mainokset ja esitteet

 

WT SUOSITTELEE: WARTBURG FOORUMIN KUUKAUDEN PARHAAT

WT:n Wartburg Foorumilla kuvasarja Wartburgin, Barkaksen ja Trabantin prototyypeistä ja erikoismalleista. Mitä kaikkia suunnitteluosaston helmiä, todellisia kaunottaria olisi voitukkaan nähdä, jos isoveli ei olisi kieltänyt...!?

Kuvia superautoista

 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Werner Jägerr koeajaa Warre-Teamin uusimman Helmen. Kymmeniä tuhansia latauksia!   Sekalaiset Törmäilyt 2013 Galleria. Poka whats hääpning?   Wartburgin sytytysjärjestelmän koulutusvideo. DDR:ssä kuvattu ja härmäksi dubattu!

 

SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE