LAHDEN CLASSIC MOTORSHOW - VUODEN YKKÖSTAPAHTUMA LÄHESTYY !

3.-4.5.2014 Warre-Team iskee Lahden Classic Motorshow -näyttelyyn omalla osastollaan! Tule katsomaan samalla kertaa kaikki (IFA) Wartburgin legendamallit. WT:n ja Pöljän Varaosakeskuksen edustajat ovat myös tavattavissa messujen molempina päivinä osastolta C23 - Avaa täydellinen messukartta tästä.

Hoida kaksi ceissiä kerralla: Messuosastolta on ostettavissa molempia T-paitamallejamme. Etukäteen varaamalla takaat, että saat haluamasi koon ja vältyt postimaksuilta. Tiedustelut osoitteesta: postmaster@warreteam.com

Pöljän Varaosakeskuksen tuotteet on myös mahdollista noutaa rahtivapaana Lahden messuilta. Kysy tarkemmin osatoimituksista osoitteesta: varaosat@warreteam.com

Näkyy Lahdessa !!

 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2014

Sekalaiset törmäilyt 2014 galleria on avattu! Mukana mm. Ramirez itse hain kidassa, Hype Club Reunion Vol. 4 jne. yömeininkiä!

 

UUDET WARTBURG VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warremiehen luottopakki! Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W ja 1.3 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Listoilla on myös todellisia "Das Limited Edition" tuoteita joita et löydä edes Saksan nettikaupoista.

Pöljän Varaosakeskukseen

LISTOILLE TASAISESTI UUTTA PALIKKAA

Maaliskuussa listoillemme on tullut lisää kaivattuja osia 311-malliin. Lähiaikoina päivitämme listoille lisää uusia erikoistuotteita - pysy kuulolla!

HUOM: Jos listoiltamme ei löydy tarvitsemaasi osaa = ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa varaosat@warreteam.com ja otamme selvää miten ceissi saadaan ratkaistua.

 

WARTBURG 1.3 REPARATURANLEITUNG

Warre-Teamin koulutusohjelma esittää: Wartburg 1.3:n saksankielinen korjaamokäsikirja täydellisenä PDF-tiedostona. 152 sivua ja vielä enemmän kuvia - tällä hittikirjalla 1.3:n omistajat voitolla yöhön!

Avaa korjaamokäsikirja tästä (18MB). Muista tsekkaa myös muut WT:n ensiavut

HUOM: Scannaus on tehty Stasin agenttien hiillostaessa perseen tuntumassa
= laatu ei ole paras mahdollinen

 

WARTBURG TAISTELEE ANTISANKAREITA VASTAAN

Tekniikan Maailman ultravertailussa härmän halvimmat vuodelta 1972: Mosse Elite, Tippuri Rellu, Simca 1000 ja itse DDR:n kostaja. Älä hätäänny, Wartburg sijoittuu tässäkin testissä neljän parhaan joukkoon, eikä kukaan tiettävästi kuole.

Avaa vatsakipua aiheuttava vertailu tästä

Katso kaikki uudet lehtiartikkelit Wartburg Magazine Articles -osastolta

Muista myös VEB Automobilwerk Eisenachin aivopesuosasto: Wartburgin mainokset ja esitteet

 

JENNIKIN TIETÄÄ MILLÄ IRTOO !

Wartburg Foorumilla hittikavalkadi Warren lehtileikkeistä. Mukana mm. todistusaineistoa miten Kimin eksäkin on testannut Warren ja todennut menohalut! Kyseessä on siis Helmi, se aito saksalainen hopeanuoli(ja).

Lehtileikkeitä Warresta vuosien warrelta

 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Wartburg 353W:n täydellinen saksankielinen korjaamokäsikirja. Ich bin ein Berliner...

  Warre-Team Art Deco Presents: Wartburg and Trabant Wallpapers !   Jussi Halli testaa WT:n ekan Helmen legendaarisessa koeajossa ! Mp4-video

 

 

SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE