WT LAHDEN CLASSIC MOTORSHOW MESSUILLA 5.-6. TOUKOKUUTA 2018

Warre-Team iskee Lahden Classic Motorshow-näyttelyyn jälleen omalla osastollaan! Tule katsomaan kun esittelemme täysin uuden kattauksen DDR:n supertuotteita. WT:n ja Pöljän Varaosakeskuksen edustajat ovat tavattavissa messujen molempina päivinä. Löydät osatomme kohdasta C14 -avaa kartta tästä

Hoida kaksi ceissiä kerralla: Pöljän Varaosakeskuksen tuotteet on myös mahdollista noutaa rahtivapaana Lahden messuilta. Kysy tarkemmin osatoimituksista osoitteesta: varaosat@warreteam.com. Osastoltamme voit ostaa myös WT:n supersuositut T-paidat.

Odotellessasi voit virittäytyä tunnelmaan vuoden 2017 ja 2016 Gallerioissa - Nähdään Lahdessa !

(C) WT Entertainment - 18.4.2018

Classic Motorshow on Suomen suurin klassikkoajoneuvonäyttely
 
 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2018

Vuoden 2018 Sekalaiset törmäilyt Galleria on avattu! Meininki on tääs kerran täysin yössä, eikä kuvissa ole mitään järkeä...

Sekalaiset törmäilyt

(C) WT Entertainment - 18.4.2018


 
 

TALWIAJO XLV

Keski-Suomen Mobilistien XLV Talwiajo keräsi peräti 195 autokuntaa seikkailemaan Saarijärvelle. Mukana oli mitä ihmeellisempiä autoja ja sitä erikoisempia kuskeja... ja tottakai myös WT:n edustus!

Katso yli sata kuvaa sisältävä Galleria tästä

(C) WT Entertainment - 18.3.2018

Talwiajo XLV -tapahtuman vanhin autokunta oli vm.1902 Rambler C
 
 

TRAKTORIPURKAAMO UTISSA

Warre-Team vieraili syksyllä Ossi Ketosen traktoripurkaamossa. Tältä pysäyttävältä 'hautuumaalta' löytyy vielä monia laitteita jotka ovat hävinneet pelloiltamme ja teiltämme jo vuosikymmenet sitten. Kahden hehtaarin kokoisella alueella lepää reilut sata traktoria ja valtava määrä purkuosia.

Galleria Traktoripurkaamolta

(C) WT Entertainment - 18.3.2018

Ossi Ketosen traktoripurkamo ja museo on toiminut vuodesta 1969
 
 
SUOMEN ENITEN SAVUTTAVA TAPAHTUMA HEINÄKUUSSA !!

Tervetuloa DDR-ajoneuvot kokoontuvat –tapahtumaan! Kyseessä on maamme ainoa ja nyt viidettä kertaa järjestettävä DDR-ajoneuvotapahtuma, jossa samalla juhlimme Warre-Teamin 20-vuotisjuhlavuotta.

Olet siis tervetullut, millä tahansa DDR:ssä valmistetulla kulkupelillä Tuurin kyläkaupalle torstaina 19.7.2018 klo 10:00 alkaen. Osallistuminen on maksutonta, etkä tarvitse passia tai viisumia mukaan - nähdään siis hyvällä tuurilla Tuurissa!

Ohjelma:

10:00 Tapahtuman aloitus
10:30 Yleisön suosikki ajoneuvon -äänestys käynnistyy
11:00 Alkaen mahdollisuus ruokailuun (etukäteen ilmoittautuneet kuskit syövät ilmaiseksi*)
13:00 Kiertoajelun startti
15:00 Suuri tietokilpailu käynnistyy
16:00 Vapaata seurustelua ja kalustoon tutustumista
17:00 Kilpailujen tulokset ja palkintojen jako.
18:00 Tapahtuma päättyy
18:30 Epävirallinen iltaohjelma alkaa

Ohjelma tarkentuu myöhemmin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Lisätietoja DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtumasta antavat myös:

Warre-Team, puhelimella: Jani Kolari O5O-4586943 (klo. 17:00 jälkeen)
Warre-Team, sähköpostilla: postmaster@warreteam.com
Tapahtumalla on myös oma keskustelu Warre-Teamin foorumilla


*Kuskeille tarjoillaan ilmainen lounas !

Kaikkien tapahtumaan osallistuvien ajoneuvojen kuskeille tarjoillaan ilmainen ruokailu Ravintola OnnenKivessä. Lounaan saa vain ilmoittautumalla etukäteen (TI 17.7.2018 mennessä) sähköpostilla osoitteeseen postmaster@warreteam.com. Kerro meille samalla osallistuvan ajoneuvon merkki, rek.nro ja kuskin nimi.


Haluatko yöpyä Tuurissa ?

Olemme neuvotelleet tapahtumaan osallistuville mahdollisuuden yöpyä Hotelli OnnenTähdessä. Koska hotelli on erittäin suosittu kesäisin, annamme ohjeet ja varauksen mahdollistavan koodisanan joko lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen postmaster@warreteam.com tai soittamalla numeroon: O5O-4586943 (klo 17:00 jälkeen). Kerro meille samalla osallistuvan ajoneuvon merkki, rek.nro ja kuskin nimi.


Varattavissa olevat huoneet Hotelli OnnenTähdessä:

  • Onni Superior, 2 hh, ranskalainen parveke, n. 40 m2, 140 € huone/yö
  • Tähti Standard, 2 hh, ilman parveketta, n. 40 m2, 120 € huone/yö
  • Onni Standard, 2 hh, ilman parveketta, lemmikeille sallittu, 25 m2, 120 € huone/yö


Huoneita on mahdollista varata päiville KE-TO ja TO-PE.

HUOM: Deadline varauksille on 4.6.2018 mennessä. Huoneita on rajallinen määrä.

Kun olet saanut koodisanan, voit tehdä huonevaraukset
Numerosta: 010 770 7001, tai sähköpostilla: onnentahti@tuuri.fi


Ilmaista ohjelmaa nuoremmille apukuskeille: Miljoona Tivoli !

Kaikki Tivoli Sariolan laitteet ovat alle 13-vuotiaiden lasten käytössä ilmaiseksi (varauduthan todistamaan syntymäaikasi). Alle 13-vuotiaat saavat rannekkeen tivolialueen lipunmyyntipisteestä. Miljoona Tivoli on avoinna joka päivä klo 12-18 ja sijaitsee lähellä tapahtuma-aluettamme.


Miten löydän paikalle ?

Kyläkauppa Veljekset Keskinen Oy sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, osoitteessa OnnenTie 7, 63610 Tuuri. Tapahtuma järjestetään hotellin edessä olevalla paikoitusalueella. Kartta tapahtuma-alueelta lisätään tähän ilmoitukseen myöhemmin.(C) WT Entertainment - 1.5.2018

 
 

WARTBURG FOORUMILLE AVATTU UUSI ALUE: TAPAHTUMAT

Käynnistyvän 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi warreteam.com -palveluumme on tehty myös uudistuksia ja parannuksia. Yksi näistä on keskustelufoorumillemme avattu uusi Tapahtumat –alue, josta voit seurata helposti tapahtumia joita Warre-Team on järjestämässä tai kertoa itse missä seuraavaksi on meininkiä. Hyppää mukaan ja osallistu keskusteluun!

Olemme tehneet päivityksiä myös pääsivumme valikkoihin ja nimiin. Old News -uutisarkistomme, sekä Database -tietokantamme ovat myös saaneet faceliftatun ilmeen.

(C) WT Entertainment - 3.2.2018


 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman!?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. Ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi!

Trabantin esitteet ovat koottu WT:n foorumille ja ne kattavat nyt kaikki vuodet = 1958 - 1991. Katso Trabin esitteet täältä.

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Wartburg 311 suomenkielinen käyttöohjekirja vuodelta 1960, IFA F9:n suomenkielinen käyttöohjekirja vuodelta 1955, Trabant P50 saksankielinen käyttöohjekirja vuodelta 1957, Trabantin räjäytyskuvat, Trabantin lehtileikkeet jne.

(C) WT History - 3.2.2018

Database -tietokantamme sisältää yli 200 erilaista artikkelia ja on sivujen yksi suosituimmista osa-alueista

 
 

POLIITTISESTI KORREKTIA PUKEUTUMISTA: WARRE-TEAMIN SYDÄNPAIDAT

WT-paitojen 7. sukupolvi on varma 'ice breikkeri' jatkuviin soidinmenoihin! Kolmivärinen painatus on painettu Fruit Of The Loomin parhaalle laadulle, eli ns. saumattomalle bändipaidalle (paino 205gm/m²). Väreinä klassinen musta ja uutuus navy-sininen. Saatavailla olevat koot: L - XXL.

Hinta 22€/kpl + postitus

Tilausohjeet ja tuotteen tarkemmat tiedot täältä

(C) WT Clothing Line - 3.2.2018

Warre-Teamin univormut ovat pukeneet kansalaisia jo vuodesta 1998. Sydänpaidat ovat seitsemäs T-paitamalli
 
 

PÖLJÄN VARAOSAKESKUS TÄYTTÄÄ VIISI VUOTTA !

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warrekuskin luottopakki. Valikoimissamme on yli tuhat artikkelia 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Valikoimiimme tulee tasaisin väliajoin uusia tuotteita - pysy kuulolla!

Siirry Pöljän Varaosakeskuksen sivuille
.

.

(C) WT & Pöljän Varaosakeskus - 3.2.2018

Pöljän Varaosakeskus esiteltiin Klassikot-lehden numerossa 7/2016
 
 

OLD NEWS: WARRE-TEAM VIERAILI YLE PUHEEN KEVYET MULLAT -OHJELMASSA

Muistatko itäautot? Wartburg, Trabant, Moskvitch, Pobeda, Volga ja tietenkin aikansa suosituin auto Suomessa: Lada! Ehkä aika kultaa muistot, mutta jotakin ainutlaatuista kätkeytyi itäeurooppalaisiin autoihin. Äänessä Warre-Teamin J. Marno, amanuenssi Mikko Pentti Mobilia-museosta sekä Mobilisti -lehden toimittaja Janne Halmkrona. Toimittajana on Jarmo Laitaneva.

Kuuntele jakso tästä

(C) Yle Puhe - 29.9.2017

Warre-Team vieraili Ylen kanavilla ensimmäisen kerran vuonna 2001, TV1:n Lauantaivekkari -ohjelmassa
 
 
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE