WARRE-TEAM VIERAILI YLE PUHEEN KEVYET MULLAT -OHJELMASSA

Muistatko itäautot? Wartburg, Trabant, Moskvitch, Pobeda, Volga ja tietenkin aikansa suosituin auto Suomessa: Lada! Ehkä aika kultaa muistot, mutta jotakin ainutlaatuista kätkeytyi itäeurooppalaisiin autoihin. Äänessä Warre-Teamin J. Marno, amanuenssi Mikko Pentti Mobilia-museosta sekä Mobilisti -lehden toimittaja Janne Halmkrona. Toimittajana on Jarmo Laitaneva.

Kuuntele jakso tästä

(C) Yle Puhe - 29.9.2017

Warre-Team vieraili Ylen kanavilla ensimmäisen kerran vuonna 2001, TV1:n Lauantaivekkari -ohjelmassa
 
 

DDR-AJONEUVOT KOKOONTUVAT -TAPAHTUMA KERÄSI HELMET YHTEEN !

Neljättä kertaa järjestetty DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuma jatkaa kasvuaan. Tänä vuonna tapahtumamme oli räätälöity osaksi Koskenpää-viikkoa ja näihin bileisiin päristeli 44 huolellisesti kunnostettua DDR-menopeliä! Koskenpään Hirsibaarilla yleisö pääsi tutustumaan kalustoon ja jututtamaan harrastajia. Hirsibaarin jälkeen letka suuntasi Warre-Virtaselle, jonka pihalla tapahtuma jatkui mm. kilpailujen ja palkintojenjakojen merkeissä.

Warre-Team kiittää Koskenpään kyläyhdistystä, Koskenpään Marttoja, Hirsibaaria, Warre-Virtasta, yleisöä ja osallistujia mahtavasta päivästä!

Katso Galleria tästä

(C) WT Entertainment - 6.9.2017

Tapahtumaan voi osallistua millä tahansa Itä-Saksassa valmistetulla ajoneuvolla
 
 

SAVUKONEET LÄHTEVÄT KOHTI PÄIVÄN SEIKKAILUJA

Hätäsimmät olivat jo soittamassa Patalahteen palokuntaa? Onneksi kyseessä oli vain Suomen savuttavimman (lue: saastuttavimman) letkan startti ja nousu radalle!

VAROITUS: Video voi järkyttää vihreiden äänestäjiä ja aiheuttaa Neuvostoliittoa.


(C) WT Entertainment - 24.7.2017

Warre-Teamin Youtube -kanavan suosituimpaa videota on katsottu yli 70 000 kertaa
 
 

JÄMSÄN SEUTU: DDR-HARRASTUS ON MIESTEN JUTTU

Jämsän Seutu uutisoi heti tuoreeltaan WT:n tapahtumaa ja totesi, että kovin miesvoittoista on DDR-harrastajien joukko. Kuulutamme siis mukaan ehdottomasti lisää naisia! Auttajia löytyy varmasti jos (ja kun) pelit laukeavat...

Avaa artikkeli tästä

(C) Jämsän Seutu - 12.7.2017


 
 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2017

Sekalaiset törmäilyt Galleriassa mm. aarteiden metsästystä Turussa, naisten metsästystä kuutamolla, sukellusveneen bongausta Tallinnassa jne!!

Sekalaiset törmäilyt

(C) WT Entertainment - 7.9.2017


 
 

POLIITTISESTI KORREKTI UUTUUS: WARRE-TEAMIN SYDÄNPAIDAT

WT-paitojen 7. sukupolvi on varma 'ice breikkeri' syksyn soidinmenoihin! Kolmivärinen painatus on painettu Fruit Of The Loomin parhaalle laadulle, eli ns. saumattomalle bändipaidalle (paino 205gm/m²). Väreinä klassinen musta ja uutuus navy-sininen. Saatavailla olevat koot: L - XXL.

Hinta 22€/kpl + postitus

Tilausohjeet ja tuotteen tarkemmat tiedot täältä

(C) WT Clothing Line - 25.4.2017

Warre-Teamin univormut ovat pukeneet kansalaisia jo vuodesta 1998! Sydänpaidat ovat seitsemäs T-paitamalli
 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman!?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne! Ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Trabantin esitteet ovat koottu WT:n foorumille ja ne kattavat nyt vuodet 1958 - 1989. Tulemme lisäämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki esitteet mitä Trabantista on tehty. Katso Trabin esitteet täältä

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Sähköllä käyvä ällistyttävä Trabant vuodelta 1980, Wartburgin suomenkieliset mainokset, Wartburg 353W suomenkielinen korjaamokäsikirja

(C) WT History - 24.7.2017

Wartburg Info -tietokanta sisältää yli 200 erilaista artikkelia ja on sivujen yksi suosituimmista osa-alueista


 
 

OLD NEWS: WT @ LAHTI CLASSIC MOTORSHOW 2017 !

Jo perinteeksi muodostunut Warre-Teamin esiintyminen Lahden Classic Motorshowssa oli jälleen kerran menestys! Osastomme käsitti upeasti entisöitydyn 311 -mallin, rajun 353 RS 1000 rallisprintin ja 353W Cabrioletin, jonka 'vaiheessa oleva' moottoriremontti oli levitetty kansan ihmeteltäväksi.

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus kiittää hienosta viikonlopusta kaikkia ponnistukseen osallistuneita tahoja!

Galleriat messuilta: päivä 1, päivä 2, päivä 3

(C) WT Entertainment - 15.6.2017

Classic Motorshow on Suomen suurin klassikkoajoneuvonäyttely
 
 

UUDET WARTBURG -VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warrekuskin luottopakki. Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja.

Siirry Pöljän Varaosakeskuksen sivuille

(C) WT & Pöljän Varaosakeskus - 24.7.2017

Pöljän Varaosakeskus on palvellut maamme DDR-harrastajia vuodesta 2013
 
 
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE