PYHIINVAELLUSMATKA WARREN SYNTYSIJOILLE

Warre-Teamin tiedusteluryhmä suoritti syksyllä tutustumismatkan keskittyen vain oleelliseen. Vaatekaupat ja oopperat jäivät väliin, mutta viiden päivän ja 1500 kilometrin aikana kameraan tarttui kuvia, jotka paljastavat ehkä asioita, jotka ovat jääneet näkemättä!

Kuvakooste päivittyy viikottain ja sisältää jo yli 100 kuvaa

(C) WT Entertainment - 16.2.2019

Wartburg-auto on saanut nimensä Wartburgin linnasta, joka kohoaa Eisenachin kaupungin vieressä olevalta vuorelta

 
 
SEKALAISET TÖRMÄILYT 2018

Sekalaiset törmäilyt kasaa yhteen WT:n meiningit sieltä sun täältä! Galleriassa mukana mm. Ylen kuvausten kolmas ja viimeinen päivä, WT:n pikkujoulut, vanhanajan "postia" auton ikkunassa jne...

Katso Galleria tästä


(C) WT Entertainment
- 16.2.2019

 
 
GROßOLBERSDORFIN REKISTERIKILPIMUSEO

WT tutustui joulukuussa Kansainvälisen rekisterikilpien, liikenteen ja rekisteröinnin historian museoon (Internationales Museum für Nummernschilder, Verkehrs- und Zulassungsgeschichte). Museo esittelee rekisterikilpiä, liikennemerkkejä ja ajoneuvojen rekisteröintiä koskevaa historiaa sekä autokoulujen ja ajo-opetuksen kehitystä lukuisien esineiden ja asiakirjojen kautta.

Galleria museolta

(C) WT Entertainment - 16.2.2019

Großolbersdorfin rekisterikilpimuseo avattiin vuonna 2001 ja se sijaitsee itäisessä Saksassa

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman!?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. Ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi!

Trabantin esitteet ovat koottu WT:n foorumille ja ne kattavat nyt kaikki vuodet = 1958 - 1995. Katso Trabin esitteet täältä.

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Mobilisti-lehden esittelyssä Toverin Sladimirin 353W, Automobiili-lehden esittelyssä WarreKarin 353W Cabriolet, Wartburg - Raha ja hyöty tasapainossa vuodelta 1976, Trabantin räjäytyskuvat, Trabantin lehtileikkeet. Foorumilla löydät myös suositut DDR:n postimerkit!

(C) WT History - 16.2.2019

Database -tietokantamme sisältää yli 200 erilaista artikkelia ja on sivujen yksi suosituimmista osa-alueista

 
 
TRABANT. THE FINAL DAYS OF PRODUCTION (1990-1991)

Hollantilainen Martin Roemers teki 90-luvun alussa kolme kuvausmatkaa, loppuaan kohti kulkevalle Trabantin tehtaalle. Mustavalkoisiin kuviin on saatu taltioitumaan tunnelma, joka on käsinkosketeltavan surullinen. Samalla ne ovat epätodellisen irrallaan ajasta, ollakseen otettu kuitenkin 1990-luvulla. Viimeinen matka tehtaille tapahtui vuonna 1992, jolloin Zwickaun tehdas suolsi kiireisenä IV-korin Golffeja maailmalle, samalla tuhoten takapihallaan Trabanttien viimeisiä jäänteitä.

Katso projektin kaikki 40 kuvaa täältä

(C) Martin Roemers 1992

Trabant sai 1990-luvun lopussa kuuluisuutta läpäisemällä ”hirvitestin” hyvin tuloksin

 
 
KAIPAAKO HELMESI UUTTA PALIKKAA?

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warrekuskin luottopakki. Valikoimissamme on yli tuhat artikkelia 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Valikoimiimme tulee tasaisin väliajoin uusia tuotteita - uusin päivitys on tehty helmikuussa!

Siirry Pöljän Varaosakeskuksen sivuille tästä

(C) Pöljän Varaosakeskus & WT Shop - 16.2.2019

Pöljän Varaosakeskus esiteltiin Klassikot-lehden numerossa 7/2016

 
 
OLD NEWS : DDR-AJONEUVOT KOKOONTUIVAT VAUHDIKKAIN MENOIN TUURIN KYLÄKAUPALLA !

Viidettä kertaa järjestetty DDR-ajoneuvokokoontuminen sujui Tuurin kyläkaupan piha-alueella loistavasti ja välitämme kiitokset koko kyläkaupan väelle yhteistyöstä. Itse kauppias pidätettiin ja kuljettiin tapahtuma-aluelle sireenien ulvoessa. Vapautimme hänet kuitenkin yhteiskunnan edun nimissä ja päästimme tutustumaan DDR-menopelien hämmentävään maailmaan.

Katso Galleria tapahtumasta

(C) WT Entertainment - 2.8.2018

 
 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Wartburg and Trabant wallpapers - Now in 4K resolution !!

  Tämä raamattu pelastaa sinut:
Autoni on Wartburg vuodelta 1978
  Yli 80 000 näyttökertaa: WT:n Helmi TV:stä tutun juontajan koeajossa

 
 

WELCOME TO THE WARRE-TEAM'S HEADQUARTERS!

ONNEKSI OLKOON!
Saammeko esitellä sinulle Warre-Teamin legendaariset web-sivut! Olet nyt liittymässä niiden muiden tuhansien fanien joukkoon, jotka ovat ottaneet WT:n omakseen. Jo ensiaskeleista -vuodesta 1998- lähtien saittimme on ollut hyvin suosittu ja palautetta on tullut runsaasti. Täällä ovat vierailleet niin ammattiautoilijat, harrastelijat, Wartburgin omistajat, ceissit, mötkyt ja jopa Yhdysvaltojen hallitus. Sivumme kerää yli 5 miljoonaa osumaa vuodessa - et ole siis yksin!!! Vuosien varrella olemme saaneet riveihimme kymmeniä vakiopelaajia ja tuhansittain uskollisia faneja. Olemme tehneet elokuvia, videoita, musiikkia, vaatemallistoja, varaosakauppaa ja kuluttaneet siinä sivussa satoja litroja kaksitahtiöljyä = lyhyesti sanottuna pitäneet hauskaa eli sitä parempaa.

MIKÄ ON WARRE-TEAM..??
Warre-Team oli lyhykäisyydessään viiden (5) uusavuttoman, egoistissovinistisen sekä aina-meiningeissä-ja-pyörien-päällä-playan projekti, jonka syvimmät tarkoitusperät ja päämäärät pysyivät ulkopuolisilta hangaroundeilta visusti piilossa. 20-vuotisen taipaleemme aikana Warre-Team on kasvanut kollektiiviksi jonka riveissä on määrittelemätön määrä henkilöitä ja taustapelaajia DDR-menopelien hämmentävästä maailmasta. Olemmeko oikeasti puupäitä vai esitämmekö vain sitä? Voit onkia tarkempia tietoja otsikoiden HISTORY ja
WT FAMILY alta.

MIKÄ ON WARRETEAM.COM..??
Omat webbisivut ovat alusta asti olleet osa vuonna 1998 perustetun Warre-Teamin toimintaa. Saittimme sisältö pyrkii antamaan edes pientä kuvaa siitä, mikä on ns. sitä parempaa. Valoitamme myös tietä niille, jotka eivät tiedä tai tunne (syystä tai toisesta) tarpeeksi hienosta itä-saksalaisesta pesämagneetista nimeltä Wartburg. Havisutamme myös historian kirjoja useammassakin kohtaa matkamme varrella. Varaa siis noin 10 tuntia aikaa, sillä eteesi aukeaa pian yli 4500 kuvaa ja yli 400 sivua. Muista tsekkaa myös maamme ensimmäinen (ja ainoa!) Wartburg-aiheinen keskustelufoorumi joka on vakiinnuttanut paikkansa DDR-harrastajien parissa.

HELMI!

Jos mieleesi tulee kysymys tai toinen, heitä se meille meilillä

KEEP THE PLANET BREATHABLE!