YLEN KUVAUKSET: BEHIND THE SCENES

Vuonna 2019 ilmestyvän YLE-dokumentin yhtenä päätähtenä tullaan näkemään WT:n Helmi. Mobiilia on kuvattu lähes kaikista suunnista ja kuvauslokaatioina ovat toimineet mm. YLEn studiot Pasilassa, Sipoon maalaismaisemat ja Helsingin ruuhkaiset kadut. Dokkari tulee sisältämään kolme jaksoa ja Wartburgin muotoilu analysoidaan varmasti uudessa valossa!

Katso miten kuvaukset sujuivat studiolla, sekä myöhemmin Sipoossa

(C) WT Entertainment - 29.10.2018

Warre-Team vieraili Ylen kanavilla ensimmäisen kerran vuonna 2001, TV1:n Lauantaivekkari -ohjelmassa

 
 
LAHTI CLASSIC MOTORSHOW 2018

20-vuotisjuhlavuotemme on sisältännyt niin paljon tapahtumia, ettemme ole kerenneet edes julkaisemaan kaikkia galleroita ajallaan. Kyllä, vierailimme tänäkin vuonna Lahden Classic Motorshow -messuilla ja osastollemme raahatut itäsaksalaiset miliisit pamputtivat messuvieraita pienistäkin rikkeistä. Osastomme muut vetonaulat olivat Zwickau P70, Wartburg 353W ja uutta vastaava Wartburg 311 -mallin alusta.

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus haluaa kiittää hienosta viikonlopusta kaikkia ponnistukseen osallistuneita tahoja! Kiitos myös messuvieraille, kymmenistä ja kymmenistä warre-tarinoista joita saimme teiltä jälleen kuulla.

Galleriat messuilta: päivä 1, päivät 2 & 3

(C) WT Entertainment - 29.10.2018

 
 
SEKALAISET TÖRMÄILYT 2018

Sekalaiset törmäilyt Galleria päivittyy tasaiseen tahtiin. Mukana on mm. Syyskuun Cruising Night, Pirelli-kalenterin kuvaukset, Helmi pajalla, tuttuja autoja vieraassa kirjassa jne!

Sekalaiset törmäilyt


(C) WT Entertainment
- 29.10.2018


 
 
VUODEN 2018 UUTUUS: TRABANT CLASSIC T-PAITA


Myynnissä rajattu erä klassikko Trabant T-paitoja! Mustan paidan rintaa koristaa 26cm leveä ja 26cm korkea kaksiväripainatus, WT:n omalla värityksellä.

Paitana käytämme edelleen Fruit Of The Loomin parasta laatua, eli ns. saumattonta bändipaitaa jonka paino on 205gm/m².

Hinta 22€/kpl + postitus

Katso tilausohjeet ja WT-paitojen tarkemmat tiedot täältä

(C) WT Entertainment - 8.6.2018

Warre-Teamin univormut ovat pukeneet kansalaisia jo vuodesta 1998

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman!?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. Ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi!

Trabantin esitteet ovat koottu WT:n foorumille ja ne kattavat nyt kaikki vuodet = 1958 - 1991. Katso Trabin esitteet täältä.

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Esittelyssä Toveri Sladimirin 313 -projekti, esittelyssä WarreKarin 353W Cabriolet, Wartburg - Raha ja hyöty tasapainossa vuodelta 1976, Trabantin räjäytyskuvat, Trabantin lehtileikkeet. Foorumilla löydät myös suositut DDR:n postimerkit!

(C) WT History - 29.10.2018

Database -tietokantamme sisältää yli 200 erilaista artikkelia ja on sivujen yksi suosituimmista osa-alueista

 
 
OLD NEWS: DDR-AJONEUVOT KOKOONTUIVAT VAUHDIKKAIN MENOIN TUURIN KYLÄKAUPALLA !

Viidettä kertaa järjestetty DDR-ajoneuvokokoontuminen sujui Tuurin kyläkaupan piha-alueella loistavasti ja välitämme kiitokset koko kyläkaupan väelle yhteistyöstä. Itse kauppias pidätettiin ja kuljettiin tapahtuma-aluelle sireenien ulvoessa. Vapautimme hänet kuitenkin yhteiskunnan edun nimissä ja päästimme tutustumaan DDR-menopelien hämmentävään maailmaan.

Katso Galleria tapahtumasta

(C) WT Entertainment - 2.8.2018

 
 

PÖLJÄN VARAOSAKESKUS VIISI VUOTTA !

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warrekuskin luottopakki. Valikoimissamme on yli tuhat artikkelia 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Valikoimiimme tulee tasaisin väliajoin uusia tuotteita - pysy kuulolla!

Siirry Pöljän Varaosakeskuksen sivuille
.

.

(C) WT & Pöljän Varaosakeskus - 2.8.2018

Pöljän Varaosakeskus esiteltiin Klassikot-lehden numerossa 7/2016
 
 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Wartburg and Trabant wallpapers - Now in 4K resolution !!

  Tämä raamattu pelastaa sinut:
Autoni on Wartburg vuodelta 1978
  Yli 80 000 näyttökertaa: WT:n Helmi TV:stä tutun juontajan koeajossa

 
 

WELCOME TO THE WARRE-TEAM'S HEADQUARTERS!

ONNEKSI OLKOON!
Saammeko esitellä sinulle Warre-Teamin legendaariset web-sivut! Olet nyt liittymässä niiden muiden tuhansien fanien joukkoon, jotka ovat ottaneet WT:n omakseen. Jo ensiaskeleista -vuodesta 1998- lähtien saittimme on ollut hyvin suosittu ja palautetta on tullut runsaasti. Täällä ovat vierailleet niin ammattiautoilijat, harrastelijat, Wartburgin omistajat, ceissit, mötkyt ja jopa Yhdysvaltojen hallitus. Sivumme kerää yli 5 miljoonaa osumaa vuodessa - et ole siis yksin!!! Vuosien varrella olemme saaneet riveihimme kymmeniä vakiopelaajia ja tuhansittain uskollisia faneja. Olemme tehneet elokuvia, videoita, musiikkia, vaatemallistoja, varaosakauppaa ja kuluttaneet siinä sivussa satoja litroja kaksitahtiöljyä = lyhyesti sanottuna pitäneet hauskaa eli sitä parempaa.

MIKÄ ON WARRE-TEAM..??
Warre-Team oli lyhykäisyydessään viiden (5) uusavuttoman, egoistissovinistisen sekä aina-meiningeissä-ja-pyörien-päällä-playan projekti, jonka syvimmät tarkoitusperät ja päämäärät pysyivät ulkopuolisilta hangaroundeilta visusti piilossa. 20-vuotisen taipaleemme aikana Warre-Team on kasvanut kollektiiviksi jonka riveissä on määrittelemätön määrä henkilöitä ja taustapelaajia DDR-menopelien hämmentävästä maailmasta. Olemmeko oikeasti puupäitä vai esitämmekö vain sitä? Voit onkia tarkempia tietoja otsikoiden HISTORY ja
WT FAMILY alta.

MIKÄ ON WARRETEAM.COM..??
Omat webbisivut ovat alusta asti olleet osa vuonna 1998 perustetun Warre-Teamin toimintaa. Saittimme sisältö pyrkii antamaan edes pientä kuvaa siitä, mikä on ns. sitä parempaa. Valoitamme myös tietä niille, jotka eivät tiedä tai tunne (syystä tai toisesta) tarpeeksi hienosta itä-saksalaisesta pesämagneetista nimeltä Wartburg. Havisutamme myös historian kirjoja useammassakin kohtaa matkamme varrella. Varaa siis noin 10 tuntia aikaa, sillä eteesi aukeaa pian yli 4500 kuvaa ja yli 400 sivua. Muista tsekkaa myös maamme ensimmäinen (ja ainoa!) Wartburg-aiheinen keskustelufoorumi joka on vakiinnuttanut paikkansa DDR-harrastajien parissa.

HELMI!

Jos mieleesi tulee kysymys tai toinen, heitä se meille meilillä

KEEP THE PLANET BREATHABLE!