@ TRABANT MUZEUM MOTOL

Prahan uusimpia ja huikeimpia nähtävyyksiä on Trabant-museo Motol (tšekiksi Trabant Muzeum Motol), jossa Warre-Teamin edustus vieraili hiljattain. Museossa voit tutustua koko Trabantin historiaan aina Trabantin edeltäjästä AWZ - P70:stä Trabant P 70:een, Trabant 601:een ja viimeiseksi jääneeseen Trabant 1.1 -malliin.

Galleria

(C) WT Entertainment - 14.1.2017

Vuonna 2015 avattu Trabant-museo Motol sijaitsee Autosportklub Prahan rakentamassa rakennuksessa
 
 

PÖLJÄN VARAOSAKESKUKSEN SIVUILTA NYT MYÖS WARTBURGIN RÄJÄYTYSKUVAT

Varaosakeskuksen yläpalkkiin on avattu uusi osasto = OHJEET jonne keskitetään räjäytyskuvat, infot, korjaamo- käsikirjat jne. kaikki mitä tarvitset Wartburgin korjaamiseen. Räjäytyskuviin on merkitty tuotenumerot, eli ne numerot joilla löydät tuotteet Pöljän Varaosakeskuksen valikoimasta. Toivomme tämän helpottaman osien tunnistamista ja oikeiden löytymisen yhä helpommin. Räjäytyskuvia tulossa lisää tulevaisuudessa.

Siirry Pöljän Varaosakeskuksen räjäytyskuviin

(C) WT Entertainment - 14.1.2017

Muista tutustua myös Pöljän Varaosakeskuksen juuri uusittuun Škoda-osastoon
 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa jatkuvasti. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne! Ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Päivitämme viikottain foorumille lisää Trabantin esitteitä ja ne kattavat nyt vuodet 1958 - 1983. Tulemme lisäämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki (luit oikein) esitteet mitä Trabantista on tehty! Katso Trabin esitteet täältä

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Wartburg 353W SUOMENKIELINEN korjaamokäsikirja, Wartburg 353W Omistajan käsikirja ja Trabant 601 Korjaamokäsikirja vuodelta 1965 !

(C) WT History - 12.1.2017

Wartburg Info -tietokanta sisältää yli 200 erilaista artikkelia ja on sivujen yksi suosituimmista osa-alueista

 
 
@ 49th Essen Motor Show

@ ESSEN MOTOR SHOW 2016

WT oli todistamassa miten Essenin 49. Motor Show oli tälläkin kertaa täynä automaailman herkkuja ja harvinaisuuk- sia. Mukana oli mm. Halcon, David Brown Automotive, Italdesingn ja tietysti aina muodissa oleva Wabant! Kuten isossa maailmassa on tapana, useat autot ovat meissuilla myös myynnissä. Vinkkinä hintojen kehityksestä: älä osta asuntoa vaan osta klassikkoauto ja voit tehdä 10 vuodessa huiman tilin.

Galleria messuilta

(C) WT Entertainment - 1.12.2016

Essenin messuilla vieraili vuonna 2015 yhteensä 359.900 kävijää. Näyttelyalue käsittää 110.000 m2, 18 eri hallissa
 
 

 

testi

SEKALAISET TÖRMÄILYT GALLERISSA AVOAUTOILUA GOLDFINGERIN JALANJÄLJISSÄ

Sekalaiset törmäilyt galleriassa koko vuoden 2016 spedeilyt pikakelauksella. Mukana mm. Silvertta Hochalpenstrassen viikonloppumestaruusfinaali, maatalouskoneita parkissa, Suomen ainoa Wartburg 313 Sportcoupe jne...

Sekalaiset törmäilyt

(C) WT Entertainment - 11.12.2016


 
 
Klassikot feat. Warre-Team

KLASSIKOT -LEHDEN VALOKEILASSA SUOMEN LAAJIN WARTBURG VARAOSAKAUPPA

Maamme ykkösjulkaisu Klassikot-lehti kirjoitti hiljattain kattavan artikkelin Pöljän Varaosakeskuksesta. Nettikaupan takaa ahertava Toveri Sladimir tietää, että tälläkin hetkellä ainakin 15 IFA F9-mallia on jonkinasteisen kunnostuksen alla. DDR-merkit jatkavat huimaa nostettaan maamme harrastekentässä.

Lue artikkeli tästä

(C) Klassikot 7/2016

Pöljän Varasosakeskuksen valikoimassa on yli 800 erilaista uutta osaa, sekä useita satoja käytettyjä purkuosia

 
 

WARTBURG-FOORUMI TÄYTTI KUUSI VUOTTA

Warre-Team haluaa ylläpitäjänä kiittää kaikkia foorumilaisia näistä mukavista vuosista!

Tietopankkiimme on kerääntynyt kuudessa vuodessa yli 5000 kirjoitusta ja yli 200 rekisteröitynyttä käyttäjää. Nämä lukemat olisivat varmasti naurattaneet paperilla, kun foorumia käynnisteltiin testimielessä 6 vuotta sitten.

Wartburg-harrastajien verkosto on kasvanut foorumimme kautta huimasti ja tieto/apu/varaosat jne. ovat vaihtaneet omistajaa myös hienosti näinä vuosina. Yhteisönä olemme myös antaneet rohkaisua ja työntöapua monelle projektille, jotka ilman foorumia olisivat jääneet unholaan. Tästä on hyvä jatkaa!


(C) WT Entertainment - 14.11.2017

Wartburg-aiheisen foorumin idea sai alkunsa Lada-foorumilta, jossa Wartburgin omistajat pyysivät omaa foorumia

 
 
DDR-ajoneuvot kokoontuvat 2016

MUISTOJA KESÄLTÄ: DDR-AJONEUVOT KOKOONTUIVAT MIKKELIN VISULAHDESSA 12.7.2016

Kolmatta kertaa järjestetty DDR-ajoneuvotapahtuma ei ollut säiden jumalten suosiossa tänäkään vuonna, mutta paikalle saapui siitä huolimatta 29 ylivertaista DDR:n kulkuneuvoa. Tapahtuman yhtenä kohokohtana oli kiertoajelu Mikkelin Mobilistien kerhotiloihin ja tutustuminen heidän toimintaan. Suuren kilpailun palkintojen uutuutena oli mm. itä-saksalaista paskapaperia!

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus kiittää kaikkia paikalla olleita - nähdään samoissa mukavissa merkeissä vuonna 2017!

Galleria tapahtumasta

(C) WT Entertainment - 1.8.2016

DDR-ajoneuvot kokoontuvat-tapahtuma on maamme ainoa DDR-menopeleile pyhitetty ajoneuvotapahtuma
 
 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Helimä ja pesää!
WT:n univormut
Barkas kiirehti apuun

WT:n foorumilla todisteita, että Warre on todellinen pesämagneetti !

  WT:n univormut ovat pukeneet kansalaisia jo vuodesta 1998 !   Savon Sanomat: Barkas kiirehti apuun kun DDR:n kansa oli hädässä

 
 

WELCOME TO THE WARRE-TEAM'S HEADQUARTERS!

ONNEKSI OLKOON!
Saammeko esitellä sinulle Warre-Teamin legendaariset web-sivut! Olet nyt liittymässä niiden muiden tuhansien fanien joukkoon, jotka ovat ottaneet WT:n omakseen. Jo ensiaskeleista -vuodesta 1998- lähtien saittimme on ollut hyvin suosittu ja palautetta on tullut runsaasti. Täällä ovat vierailleet niin ammattiautoilijat, harrastelijat, Wartburgin omistajat, ceissit, mötkyt ja jopa Yhdysvaltojen hallitus. Sivumme kerää yli 5 miljoonaa osumaa vuodessa - et ole siis yksin!!! Vuosien varrella olemme saaneet riveihimme kymmeniä vakiopelaajia ja tuhansittain uskollisia faneja. Olemme tehneet elokuvia, videoita, musiikkia, vaatemallistoja, varaosakauppaa ja kuluttaneet siinä sivussa satoja litroja kaksitahtiöljyä = lyhyesti sanottuna pitäneet hauskaa eli sitä parempaa.

MIKÄ ON WARRE-TEAM..??
Warre-Team oli lyhykäisyydessään viiden (5) uusavuttoman, egoistissovinistisen sekä aina-meiningeissä-ja-pyörien-päällä-playan projekti, jonka syvimmät tarkoitusperät ja päämäärät pysyivät ulkopuolisilta hangaroundeilta visusti piilossa. Lähes 20-vuotisen taipaleemme aikana Warre-Team on kasvanut kollektiiviksi jonka riveissä on määrittelemätön määrä henkilöitä ja taustapelaajia DDR-menopelien hämmentävästä maailmasta. Olemmeko oikeasti puupäitä vai esitämmekö vain sitä? Voit onkia tarkempia tietoja otsikoiden HISTORY ja
WT FAMILY alta.

MIKÄ ON WWW.WARRETEAM.COM..??
Omat webbisivut ovat alusta asti olleet osa vuonna 1998 perustetun Warre-Teamin toimintaa. Saittimme sisältö pyrkii antamaan edes pientä kuvaa siitä, mikä on ns. sitä parempaa. Valoitamme myös tietä niille, jotka eivät tiedä tai tunne (syystä tai toisesta) tarpeeksi hienosta itä-saksalaisesta pesämagneetista nimeltä Wartburg. Havisutamme myös historian kirjoja useammassakin kohtaa matkamme varrella. Varaa siis noin 10 tuntia aikaa, sillä eteesi aukeaa pian yli 4500 kuvaa ja yli 400 sivua. Muista tsekkaa myös maamme ensimmäinen (ja ainoa!) Wartburg-aiheinen keskustelufoorumi joka on vakiinnuttanut paikkansa DDR-harrastajien parissa.

HELMI!

Jos mieleesi tulee kysymys tai toinen, heitä se meille meilillä

KEEP THE PLANET BREATHABLE!