WARRE-TEAM VIERAILI YLE PUHEEN KEVYET MULLAT -OHJELMASSA

Muistatko itäautot? Wartburg, Trabant, Moskvitch, Pobeda, Volga ja tietenkin aikansa suosituin auto Suomessa: Lada! Ehkä aika kultaa muistot, mutta jotakin ainutlaatuista kätkeytyi itäeurooppalaisiin autoihin. Äänessä Warre-Teamin J. Marno, amanuenssi Mikko Pentti Mobilia-museosta sekä Mobilisti -lehden toimittaja Janne Halmkrona. Toimittajana on Jarmo Laitaneva.

Kuuntele jakso tästä

(C) Yle Puhe - 29.9.2017

Warre-Team vieraili Ylen kanavilla ensimmäisen kerran vuonna 2001, TV1:n Lauantaivekkari -ohjelmassa
 
 

DDR-AJONEUVOT KOKOONTUVAT -TAPAHTUMA KERÄSI HELMET YHTEEN !

Neljättä kertaa järjestetty DDR-ajoneuvot kokoontuvat -tapahtuma jatkaa kasvuaan. Tänä vuonna tapahtumamme oli räätälöity osaksi Koskenpää-viikkoa ja näihin bileisiin päristeli 44 huolellisesti kunnostettua DDR-menopeliä! Koskenpään Hirsibaarilla yleisö pääsi tutustumaan kalustoon ja jututtamaan harrastajia. Hirsibaarin jälkeen letka suuntasi Warre-Virtaselle, jonka pihalla tapahtuma jatkui mm. kilpailujen ja palkintojenjakojen merkeissä.

Warre-Team kiittää Koskenpään kyläyhdistystä, Koskenpään Marttoja, Hirsibaaria, Warre-Virtasta, yleisöä ja osallistujia mahtavasta päivästä!

Katso Galleria tästä

(C) WT Entertainment - 6.9.2017

Tapahtumaan voi osallistua millä tahansa Itä-Saksassa valmistetulla ajoneuvolla
 
 

SAVUKONEET LÄHTEVÄT KOHTI PÄIVÄN SEIKKAILUJA

Hätäsimmät olivat jo soittamassa Patalahteen palokuntaa? Onneksi kyseessä oli vain Suomen savuttavimman (lue: saastuttavimman) letkan startti ja nousu radalle!

VAROITUS: Video voi järkyttää vihreiden äänestäjiä ja aiheuttaa Neuvostoliittoa.


(C) WT Entertainment - 24.7.2017

Warre-Teamin Youtube -kanavan suosituimpaa videota on katsottu yli 70 000 kertaa
 
 

JÄMSÄN SEUTU: DDR-HARRASTUS ON MIESTEN JUTTU

Jämsän Seutu uutisoi heti tuoreeltaan WT:n tapahtumaa ja totesi, että kovin miesvoittoista on DDR-harrastajien joukko. Kuulutamme siis mukaan ehdottomasti lisää naisia! Auttajia löytyy varmasti jos (ja kun) pelit laukeavat...

Avaa artikkeli tästä

(C) Jämsän Seutu - 12.7.2017


 
 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2017

Sekalaiset törmäilyt Galleriassa mm. aarteiden metsästystä Turussa, naisten metsästystä kuutamolla, sukellusveneen bongausta Tallinnassa jne!!

Sekalaiset törmäilyt

(C) WT Entertainment - 7.9.2017


 
 

POLIITTISESTI KORREKTI UUTUUS: WARRE-TEAMIN SYDÄNPAIDAT

WT-paitojen 7. sukupolvi on varma 'ice breikkeri' syksyn soidinmenoihin! Kolmivärinen painatus on painettu Fruit Of The Loomin parhaalle laadulle, eli ns. saumattomalle bändipaidalle (paino 205gm/m²). Väreinä klassinen musta ja uutuus navy-sininen. Saatavailla olevat koot: L - XXL.

Hinta 22€/kpl + postitus

Tilausohjeet ja tuotteen tarkemmat tiedot täältä

(C) WT Clothing Line - 25.4.2017

Warre-Teamin univormut ovat pukeneet kansalaisia jo vuodesta 1998! Sydänpaidat ovat seitsemäs T-paitamalli
 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman!?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne! Ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi.

Trabantin esitteet ovat koottu WT:n foorumille ja ne kattavat nyt vuodet 1958 - 1989. Tulemme lisäämään saman keskustelun alle tulevaisuudessa kaikki esitteet mitä Trabantista on tehty. Katso Trabin esitteet täältä

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Sähköllä käyvä ällistyttävä Trabant vuodelta 1980, Wartburgin suomenkieliset mainokset, Wartburg 353W suomenkielinen korjaamokäsikirja

(C) WT History - 24.7.2017

Wartburg Info -tietokanta sisältää yli 200 erilaista artikkelia ja on sivujen yksi suosituimmista osa-alueista


 
 

OLD NEWS: WT @ LAHTI CLASSIC MOTORSHOW 2017 !

Jo perinteeksi muodostunut Warre-Teamin esiintyminen Lahden Classic Motorshowssa oli jälleen kerran menestys! Osastomme käsitti upeasti entisöitydyn 311 -mallin, rajun 353 RS 1000 rallisprintin ja 353W Cabrioletin, jonka 'vaiheessa oleva' moottoriremontti oli levitetty kansan ihmeteltäväksi.

Warre-Team ja Pöljän Varaosakeskus kiittää hienosta viikonlopusta kaikkia ponnistukseen osallistuneita tahoja!

Galleriat messuilta: päivä 1, päivä 2, päivä 3

(C) WT Entertainment - 15.6.2017

Classic Motorshow on Suomen suurin klassikkoajoneuvonäyttely
 
 

UUDET WARTBURG -VARAOSAT SUOMESTA

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warrekuskin luottopakki. Valikoimissamme on satoja uusia artikkeleita 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja.

Siirry Pöljän Varaosakeskuksen sivuille

(C) WT & Pöljän Varaosakeskus - 24.7.2017

Pöljän Varaosakeskus on palvellut maamme DDR-harrastajia vuodesta 2013
 
 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Wartburg and Trabant wallpapers - Now in 4K resolution !!

  Tämä raamattu pelastaa sinut:
Autoni on Wartburg vuodelta 1978
  Yli 70 000 näyttökertaa: WT:n Helmi TV:stä tutun juontajan koeajossa

 
 

WELCOME TO THE WARRE-TEAM'S HEADQUARTERS!

ONNEKSI OLKOON!
Saammeko esitellä sinulle Warre-Teamin legendaariset web-sivut! Olet nyt liittymässä niiden muiden tuhansien fanien joukkoon, jotka ovat ottaneet WT:n omakseen. Jo ensiaskeleista -vuodesta 1998- lähtien saittimme on ollut hyvin suosittu ja palautetta on tullut runsaasti. Täällä ovat vierailleet niin ammattiautoilijat, harrastelijat, Wartburgin omistajat, ceissit, mötkyt ja jopa Yhdysvaltojen hallitus. Sivumme kerää yli 5 miljoonaa osumaa vuodessa - et ole siis yksin!!! Vuosien varrella olemme saaneet riveihimme kymmeniä vakiopelaajia ja tuhansittain uskollisia faneja. Olemme tehneet elokuvia, videoita, musiikkia, vaatemallistoja, varaosakauppaa ja kuluttaneet siinä sivussa satoja litroja kaksitahtiöljyä = lyhyesti sanottuna pitäneet hauskaa eli sitä parempaa.

MIKÄ ON WARRE-TEAM..??
Warre-Team oli lyhykäisyydessään viiden (5) uusavuttoman, egoistissovinistisen sekä aina-meiningeissä-ja-pyörien-päällä-playan projekti, jonka syvimmät tarkoitusperät ja päämäärät pysyivät ulkopuolisilta hangaroundeilta visusti piilossa. Lähes 20-vuotisen taipaleemme aikana Warre-Team on kasvanut kollektiiviksi jonka riveissä on määrittelemätön määrä henkilöitä ja taustapelaajia DDR-menopelien hämmentävästä maailmasta. Olemmeko oikeasti puupäitä vai esitämmekö vain sitä? Voit onkia tarkempia tietoja otsikoiden HISTORY ja
WT FAMILY alta.

MIKÄ ON WARRETEAM.COM..??
Omat webbisivut ovat alusta asti olleet osa vuonna 1998 perustetun Warre-Teamin toimintaa. Saittimme sisältö pyrkii antamaan edes pientä kuvaa siitä, mikä on ns. sitä parempaa. Valoitamme myös tietä niille, jotka eivät tiedä tai tunne (syystä tai toisesta) tarpeeksi hienosta itä-saksalaisesta pesämagneetista nimeltä Wartburg. Havisutamme myös historian kirjoja useammassakin kohtaa matkamme varrella. Varaa siis noin 10 tuntia aikaa, sillä eteesi aukeaa pian yli 4500 kuvaa ja yli 400 sivua. Muista tsekkaa myös maamme ensimmäinen (ja ainoa!) Wartburg-aiheinen keskustelufoorumi joka on vakiinnuttanut paikkansa DDR-harrastajien parissa.

HELMI!

Jos mieleesi tulee kysymys tai toinen, heitä se meille meilillä

KEEP THE PLANET BREATHABLE!