WT LAHDEN CLASSIC MOTORSHOW MESSUILLA 5.-6. TOUKOKUUTA 2018

Warre-Team iskee Lahden Classic Motorshow-näyttelyyn jälleen omalla osastollaan! Tule katsomaan kun esittelemme täysin uuden kattauksen DDR:n supertuotteita. WT:n ja Pöljän Varaosakeskuksen edustajat ovat tavattavissa messujen molempina päivinä. Löydät osatomme kohdasta C14 -avaa kartta tästä

Hoida kaksi ceissiä kerralla: Pöljän Varaosakeskuksen tuotteet on myös mahdollista noutaa rahtivapaana Lahden messuilta. Kysy tarkemmin osatoimituksista osoitteesta: varaosat@warreteam.com. Osastoltamme voit ostaa myös WT:n supersuositut T-paidat.

Odotellessasi voit virittäytyä tunnelmaan vuoden 2017 ja 2016 Gallerioissa - Nähdään Lahdessa !

(C) WT Entertainment - 18.4.2018

Classic Motorshow on Suomen suurin klassikkoajoneuvonäyttely
 
 

SEKALAISET TÖRMÄILYT 2017

Vuoden 2018 Sekalaiset törmäilyt Galleria on avattu! Meininki on tääs kerran täysin yössä, eikä kuvissa ole mitään järkeä...

Sekalaiset törmäilyt

(C) WT Entertainment - 18.4.2018


 
 

TALWIAJO XLV

Keski-Suomen Mobilistien XLV Talwiajo keräsi peräti 195 autokuntaa seikkailemaan Saarijärvelle. Mukana oli mitä ihmeellisempiä autoja ja sitä erikoisempia kuskeja... ja tottakai myös WT:n edustus!

Katso yli sata kuvaa sisältävä Galleria tästä

(C) WT Entertainment - 18.3.2018

Talwiajo XLV -tapahtuman vanhin autokunta oli vm.1902 Rambler C
 
 

TRAKTORIPURKAAMO UTISSA

Warre-Team vieraili syksyllä Ossi Ketosen traktoripurkaamossa. Tältä pysäyttävältä 'hautuumaalta' löytyy vielä monia laitteita jotka ovat hävinneet pelloiltamme ja teiltämme jo vuosikymmenet sitten. Kahden hehtaarin kokoisella alueella lepää reilut sata traktoria ja valtava määrä purkuosia.

Galleria Traktoripurkaamolta

(C) WT Entertainment - 18.3.2018

Ossi Ketosen traktoripurkamo ja museo on toiminut vuodesta 1969
 
 

SUOMEN ENITEN SAVUTTAVA TAPAHTUMA HEINÄKUUSSA !!

DDR-ajoneuvot kokoontuvat –tapahtuma järjestetään Tuurin Kyläkaupalla 19.7.2018 ja samalla vietämme Warre-Teamin 20-vuotisjuhlavuotta! Tapahtuman tarkemmat tiedot ja ohjelma julkistetaan myöhemmin keväällä.

Päivämäärä ylös plakkariin koska näitä juhlia ei kannata missata. Jos nämä 'savukoneiden kokoontumisajot' eivät ole tapahtumana tuttu, niin tutustu meininkiin vuosien 2017 ja 2016 Gallerioissa. Nähdään Tuurissa !

Tapahtuma Tuurin Kyläkaupan sivuilla

(C) WT Entertainment - 3.2.2018

DDR-ajoneuvot kokoontuvat tapahtumaan voi osallistua millä tahansa Itä-Saksassa valmistetulla ajoneuvolla
 
 

WARTBURG FOORUMILLE AVATTU UUSI ALUE: TAPAHTUMAT

Käynnistyvän 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi warreteam.com -palveluumme on tehty myös uudistuksia ja parannuksia. Yksi näistä on keskustelufoorumillemme avattu uusi Tapahtumat –alue, josta voit seurata helposti tapahtumia joita Warre-Team on järjestämässä tai kertoa itse missä seuraavaksi on meininkiä. Hyppää mukaan ja osallistu keskusteluun!

Olemme tehneet päivityksiä myös pääsivumme valikkoihin ja nimiin. Old News -uutisarkistomme, sekä Database -tietokantamme ovat myös saaneet faceliftatun ilmeen.

(C) WT Entertainment - 3.2.2018

 
 

LOPUTTOMASTI TESTEJÄ, ARTIKKELEITA JA MAINOKSIA DDR:N ANTISANKAREISTA

Suomen (koko maailman!?) laajin tietokanta Wartburgin, Trabantin, Barkaksen ja IFA:n materiaaleista kasvaa edelleen. WT:n arkistoista löydät mainokset, koeajot, korjaamokäsikirjat, viralliset videot jne. Ja mikä parasta, ne kaikki ovat LADAttavissa täysin ilmaiseksi!

Trabantin esitteet ovat koottu WT:n foorumille ja ne kattavat nyt kaikki vuodet = 1958 - 1991. Katso Trabin esitteet täältä.

Muista myös nämä hiljattain julkaistut: Wartburg 311 suomenkielinen käyttöohjekirja vuodelta 1960, IFA F9:n suomenkielinen käyttöohjekirja vuodelta 1955, Trabant P50 saksankielinen käyttöohjekirja vuodelta 1957, Trabantin räjäytyskuvat, Trabantin lehtileikkeet jne.

(C) WT History - 3.2.2018

Database -tietokantamme sisältää yli 200 erilaista artikkelia ja on sivujen yksi suosituimmista osa-alueista

 
 

POLIITTISESTI KORREKTIA PUKEUTUMISTA: WARRE-TEAMIN SYDÄNPAIDAT

WT-paitojen 7. sukupolvi on varma 'ice breikkeri' jatkuviin soidinmenoihin! Kolmivärinen painatus on painettu Fruit Of The Loomin parhaalle laadulle, eli ns. saumattomalle bändipaidalle (paino 205gm/m²). Väreinä klassinen musta ja uutuus navy-sininen. Saatavailla olevat koot: L - XXL.

Hinta 22€/kpl + postitus

Tilausohjeet ja tuotteen tarkemmat tiedot täältä

(C) WT Clothing Line - 3.2.2018

Warre-Teamin univormut ovat pukeneet kansalaisia jo vuodesta 1998. Sydänpaidat ovat seitsemäs T-paitamalli
 
 

PÖLJÄN VARAOSAKESKUS TÄYTTÄÄ VIISI VUOTTA !

Pöljän Varaosakeskus on maamme laajin Wartburg-varaosakauppa ja warrekuskin luottopakki. Valikoimissamme on yli tuhat artikkelia 311, 312, 353, 353W, 1.3 ja IFA F9 -malleihin. Takaamme nopean ja varman toimituksen, ilman yllätyksiä tai kielimuureja. Valikoimiimme tulee tasaisin väliajoin uusia tuotteita - pysy kuulolla!

Siirry Pöljän Varaosakeskuksen sivuille
.

.

(C) WT & Pöljän Varaosakeskus - 3.2.2018

Pöljän Varaosakeskus esiteltiin Klassikot-lehden numerossa 7/2016
 
 

OLD NEWS: WARRE-TEAM VIERAILI YLE PUHEEN KEVYET MULLAT -OHJELMASSA

Muistatko itäautot? Wartburg, Trabant, Moskvitch, Pobeda, Volga ja tietenkin aikansa suosituin auto Suomessa: Lada! Ehkä aika kultaa muistot, mutta jotakin ainutlaatuista kätkeytyi itäeurooppalaisiin autoihin. Äänessä Warre-Teamin J. Marno, amanuenssi Mikko Pentti Mobilia-museosta sekä Mobilisti -lehden toimittaja Janne Halmkrona. Toimittajana on Jarmo Laitaneva.

Kuuntele jakso tästä

(C) Yle Puhe - 29.9.2017

Warre-Team vieraili Ylen kanavilla ensimmäisen kerran vuonna 2001, TV1:n Lauantaivekkari -ohjelmassa
 
 

_ WARRETEAM.COM MOST WANTED

Wartburg and Trabant wallpapers - Now in 4K resolution !!

  Tämä raamattu pelastaa sinut:
Autoni on Wartburg vuodelta 1978
  Yli 75 000 näyttökertaa: WT:n Helmi TV:stä tutun juontajan koeajossa

 
 

WELCOME TO THE WARRE-TEAM'S HEADQUARTERS!

ONNEKSI OLKOON!
Saammeko esitellä sinulle Warre-Teamin legendaariset web-sivut! Olet nyt liittymässä niiden muiden tuhansien fanien joukkoon, jotka ovat ottaneet WT:n omakseen. Jo ensiaskeleista -vuodesta 1998- lähtien saittimme on ollut hyvin suosittu ja palautetta on tullut runsaasti. Täällä ovat vierailleet niin ammattiautoilijat, harrastelijat, Wartburgin omistajat, ceissit, mötkyt ja jopa Yhdysvaltojen hallitus. Sivumme kerää yli 5 miljoonaa osumaa vuodessa - et ole siis yksin!!! Vuosien varrella olemme saaneet riveihimme kymmeniä vakiopelaajia ja tuhansittain uskollisia faneja. Olemme tehneet elokuvia, videoita, musiikkia, vaatemallistoja, varaosakauppaa ja kuluttaneet siinä sivussa satoja litroja kaksitahtiöljyä = lyhyesti sanottuna pitäneet hauskaa eli sitä parempaa.

MIKÄ ON WARRE-TEAM..??
Warre-Team oli lyhykäisyydessään viiden (5) uusavuttoman, egoistissovinistisen sekä aina-meiningeissä-ja-pyörien-päällä-playan projekti, jonka syvimmät tarkoitusperät ja päämäärät pysyivät ulkopuolisilta hangaroundeilta visusti piilossa. 20-vuotisen taipaleemme aikana Warre-Team on kasvanut kollektiiviksi jonka riveissä on määrittelemätön määrä henkilöitä ja taustapelaajia DDR-menopelien hämmentävästä maailmasta. Olemmeko oikeasti puupäitä vai esitämmekö vain sitä? Voit onkia tarkempia tietoja otsikoiden HISTORY ja
WT FAMILY alta.

MIKÄ ON WARRETEAM.COM..??
Omat webbisivut ovat alusta asti olleet osa vuonna 1998 perustetun Warre-Teamin toimintaa. Saittimme sisältö pyrkii antamaan edes pientä kuvaa siitä, mikä on ns. sitä parempaa. Valoitamme myös tietä niille, jotka eivät tiedä tai tunne (syystä tai toisesta) tarpeeksi hienosta itä-saksalaisesta pesämagneetista nimeltä Wartburg. Havisutamme myös historian kirjoja useammassakin kohtaa matkamme varrella. Varaa siis noin 10 tuntia aikaa, sillä eteesi aukeaa pian yli 4500 kuvaa ja yli 400 sivua. Muista tsekkaa myös maamme ensimmäinen (ja ainoa!) Wartburg-aiheinen keskustelufoorumi joka on vakiinnuttanut paikkansa DDR-harrastajien parissa.

HELMI!

Jos mieleesi tulee kysymys tai toinen, heitä se meille meilillä

KEEP THE PLANET BREATHABLE!