INFO: WARTBURG 353 POLTTONESTEJÄRJESTELMÄ
DOWNLOAD:

Alkuperäinen Itä-Saksassa kuvattu ja suomeksi dubattu koulutusvideo Wartburg 353:n polttonestejärjestelmästä ja sen huollosta. Tämä huippusalainen DDR dokumentti on digitalisoitu suoraan kaitafilmeiltä ja kuvanlaatu on sen mukainen!

(C) VEB AUTOMOBILVERK EISENACH / DDR

Pituus: 13.35 min

 INFO: WARTBURG 353 SYTYTYSJÄRJESTELMÄ
DOWNLOAD:

Alkuperäinen Itä-Saksassa kuvattu ja suomeksi dubattu koulutusvideo Wartburg 353:n sytytysjärjestelmästä, useimmista vikatilanteista ja huollosta. Katso ja ihmettele miten pojat saavat laitteet toimimaan. Kiitokset J.K:lle videosta.

(C) VEB AUTOMOBILVERK EISENACH / DDR

Pituus: 12.27 min

 INFO: WARTBURG 353 SUURI PLUSSA
DOWNLOAD:

Alkuperäinen Itä-Saksassa kuvattu ja suomeksi dubattu koulutusvideo Wartburg 353:n huoltoverkostosta, varaosista ja mekaanikkojen koulutuksesta. Materiaali sisältää tuotesijoittelua, asioiden suurentelua ja totuuden väärentelyä = WT suositelee videota estoitta! Kiitokset J.K:lle videosta.

(C) VEB AUTOMOBILVERK EISENACH / DDR

Pituus: 15.01min

INFO: ATV AUTOVISION KOEAJAA WARTBURG 353W TOURISTIN
DOWNLOAD:

ATV:n Kaarle Kimpulainen esittelee maamme rakastetuimman ja Helsingin vihatuimman pesämagneetin, eli WT:n ensimmäisen Wartburg 353W Touristin. Helmi näyttää Kimpulalle todellisen luonteensa ja lopputulos on dramaattinen. Katso itse miksi Kimpula "kasvaa tähän autoon kiinni!".

Esitetty ATV:llä 2001 - We´ll be missing you.

(C) ATV & WT Entertainment 2001

Pituus: 6.08 min
INFO:WARTBURG 353W PRESENTATION BY WERNER JÄGERR
DOWNLOAD:

Kymmenen vuoden odotuksen jälkeen ATV:n Autovisionin legendaarinen Wartburg esittely on saanut jatkoa! Pro-Sieben kanavan sensuroimaton TV-persoona Werner Jägerr esittelee Warre-Teamin uuden Helmen. Huhujen mukaan koko Merihaka suljettiin kuvausten takia ja ulkomaalainen agentti loukkaantui väkivaltaisessa takaa-ajossa.

HUOM: Videossa esitetyt faktat voivat hämmentää herkimpiä katsojia.

For foreign fans: Watch Wartburg presentation by Werner Jägerr, with English subtitles from WT's YouTube -Channel! You don't want to miss this!

(C) WT Entertainment 2011

Pituus: 10.28 min