NEWS 5/2012: HELMI MATKALLA JOKELAAN


Kevään aikana Helmeen on ostettu uutta osaa taas miljoonilla! Palikkaa on haalittu mustasta pörssistä ja niitä on käyty entisöimässä (pilkkahintaan) Virossa asti. Seuraavaksi mobiili lähtee Jokelan Kalevin hellään huomaan ja siellä vekottimeen tehdään update el´gigantic. Tästä lisää tulevina viikkoina - stay tuned!

Kuvia Sekalaiset Törmäilyt 2012 -Galleriassa!

 

WARTBURG FORUMILAISET @ LAHTI CLASSIC MOTORSHOW

Kokoontumisten kausi avattiin 6.5. Lahdessa, jossa järjestettiin viides Classic Motorshow. Kadonneiden merkkien yhtenä vetonaulana oli J.K.n Helmi mitä on kuolattu foorumin syövereissä jo viime syksystä. Wartburgin harrastajia oli paikalla ympäri maata ja bongasimme mestoilta myös Werner Jägerin joka huutokauppasi autoja Trianglen meklarina.

Classic Motorshown Galleriaan

 

WARRE-TEAMIN KAATUNEET LEGENDAPROJEKTIT

"TÄÄ PROJEKTI ON IN ICE !!"

Legendaprojektit - WT:llä on ollut niitä vuosien saatossa kymmenittäin! Useimpien näiden lopputuotoksia ollaan jouduttu selittelemään televisiossa asti. Fanimme kuitenkin muistavat monet ryminällä lanseeratut projektit, jotka ovat sitten hävinneet kuin pieru saharaan. Mikä meni perseelleen? Oliko nämä pelkkää bullshittiä?

WT Movie 3, WT:n Pornokalenteri, HiClass Babes ja kaikki muut joista olet kuullut vain villejä huhuja...

Lue miten saadaan aikaiseksi kunnon säätöä!

 

WT SUOSITTELEE: TUULILASIN VERTAILUSSA HALVAT VAIHTOEHDOT!

Jos kädessäsi on reilut 15000 mummoa ja ne pitäsi sijoittaa auton ostoon, olet todennäköisesti kusessa. Hiljattain julkaistussa huippuvertailussa käytetty Datsun 100 amppeerinen ottaa mittaa uudesta Wartburg 353w:stä! Tämä vertailu ei jätä ketään kylmäksi!

Kiitos Iipolle jutusta!

(C) Tuulilasi 1980

 

PALIKKA HUKASSA?

Kesän lähestyessä olemme saaneet paljon kyselyitä Wartburgin varaosista. Varastollemme on tullut lisää suositumpia osia ja käsiimme on tarttunut myös alkuperäsisä DDR:n aarteita. Tässä muutama esimerkki myynnissä olevista täysin uusista osista:

Kannentiiviste liekkirenkailla - Laadukas! Made in Germany, 30€/kpl
Alkuperäisiä katkojan kärkiä - Made in DDR, 12€/kpl
Katkojän karkien täydellinen levy kondensaattoreilla ja kärjillä, 55€/kpl
Oven valokytkin, vanha malli - Made in DDR, 15€/kpl

Tilaukset ja kyselyt osoitteeseen: postmaster@warreteam.com

Katso kaikki myynnissä olevat osat täältä

 

WARTBURGIN SUOMENKIELISET KOULUTUSVIDEOT

WT on saanut käsiinsä kolme Itä-Saksassa kuvattua ja suomeksi dubattua koulutusvideota Wartburg 353W:n ratkaisevista hetkistä. Alkuperäiset videot sisältävät tuotesijoittelua, asioiden suurentelua ja totuuden väärentelyä... eli WT suosittelee materiaalia estoitta! Huom. Videoissa esitetyt tekniset innovaatiot voivat herkistää vakavampia katsojia.

Videot ladattavissa täältä

(C) VEB AUTOMOBILVERK EISENACH / DDR

 

 



SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE