NEWS 1/2012: HELMIÄ SIOILLE

Nyt on sitä parempaa pirssiä myynnissä!

Wartburg 353W Sedan, 98tkm, vm1982. Varusteina: sumuvalot, takalasinlämmitin ja kromipölykapselit. Penkeissä ollut uudesta asti päällissuojat ja alkuperäiset kankaat ovat uuden veroiset. Viimeinen katsastus suoritettu 1996 ja sen jälkeen seisonut sisällä. Täysin ajokuntoinen ja syksyllä 2011 tekniikaltaan läpikäyty katsastusta varten.

EDIT 25.2.2012: HELMI ON MYYTY !! Onnea voittaneelle ja näkyy kesän kokoontumisissa!

Katso huumaavat kuvat

 

WARTBURG FORUMIN KUUKAUDEN PARHAAT

Saksassa myydään pienoismalleja jossa selviää Wartburg Servicen (DDR:n WT:n?) normipäivä: Kiireellisimmät tapaukset on hoidettava ulkona koska muuten voi mennä ylitöiksi. Huoltamisessa on erittäin tärkeää muistaa huolellinen ja kitkaton voitelu, joka tarjoaa huolettavalle ja huoltoa antavalle parhaan tuloksen.

Osallistu keskusteluun WT:n Wartburg Forumilla!

 

DEEP UNDERCOVER

Helmen kunnostusta ollaan jatkettu ja talven aikana mobiili on saanut paljon uutta ja tietysti kiiltävää palikkaa. Kesällä 2012 pesämagneettimme on ytimen hienoin, kaunein ja paras 353w Tourist! Yes, there is no competition.

Vuosien piinan jälkeen WT näyttää konttorin salaliitolle lopullisen niitin, kun Helmi kammetaan väkisin museorekkariin. Tämä tulee tapahtumaan joskus tulevina vuosina kun mobiiliin on sutattu pari toimintatonttua. Helmen matkasta museorekisteriin kuvataan myös täyspitkä draamadokumentti: Not These Locos Again!?

 

DDR:N MYKISTÄVÄT KUVAMANIPULAATIOT

Kesää odotellessa voit tutustua Itä-Saksalaiseen pesään rannalla ja muihin mykistäviin kuvamanipulaatiohin. Ei näistä voi edes WT sanoa mitään järkevää - tsekkaa kaikki DDR:n trikit itse

Huomaa: Kuvat näyttävät paljon paremmilta kovassa kännissä.

 

WT SUOSITTELEE: TM:N HUIPPUVERTAILU VUODELTA 1986!

Tekniikan Maailman supavertailussa pelottavat itäautot: Wartburg 353W, Skoda 120 L ja Lada 1200 L. Ei hätää, Wartburg sijoittuu tässäkin testissä mitallisijoille, eikä kukaan tiettävästi kuole.

(C) Tekniikan Maailma, 1986

Lue vertailu tästä

 

 

WARTBURGIN SUOMENKIELISET KOULUTUSVIDEOT

WT on saanut käsiinsä kolme Itä-Saksassa kuvattua ja suomeksi dubattua koulutusvideota Wartburg 353W:n ratkaisevista hetkistä. Alkuperäiset videot sisältävät tuotesijoittelua, asioiden suurentelua ja totuuden väärentelyä... eli WT suosittelee materiaalia estoitta! Huom. Videoissa esitetyt tekniset innovaatiot voivat herkistää vakavampia katsojia.

Videot ladattavissa täältä

(C) VEB AUTOMOBILVERK EISENACH / DDR

 

BLAST FROM THE PAST: MONSTER JAM ARENA FEAT. WT

Löytöjä Stasin arkistojen uumenista: Helmi I:n hautajaiset Monster Jam Areenalla 2004.

Maamme rakastetuimman ja ytimen vihatuimman pesämagneetin hautajaisia vietettiin 29.10.2004 Helsingin Hartwall Areenalla, jossa Monster Jam autot saattoivat mobiilimme taivaan loputtomille autobaanoille. Lorenzo, Money ja J-P Jalo hyvästelevät Warren 8000 katsojan edessä!

Tätä et voi katsoa herkistymättä *snif*

Muista katsoa kaikki WT:n sekoilut Specials -osastoltamme!

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE