NEWS 10/2011: SYKSYN JÄRJETÖN MULTIMEDIA SPEKTAAKKELI

WT on saanut käsiinsä kolme Itä-Saksassa kuvattua ja suomeksi dubattua koulutusvideota Wartburg 353W:n ratkaisevista hetkistä. Alkuperäiset videot sisältävät tuotesijoittelua, asioiden suurentelua ja totuuden väärentelyä... eli WT suosittelee materiaalia estoitta! Huom. Videoissa esitetyt tekniset innovaatiot voivat herkistää vakavampia katsojia.

Tsekkaa videot täältä

(C) VEB AUTOMOBILVERK EISENACH / DDR

 

WT SUOSITTELEE: TM:N HUIPPUVERTAILU VUODELTA 1986!

Tekniikan Maailman "supa"vertailussa pelottavat itäautot: Wartburg 353W, Skoda 120 L ja Lada 1200 L. Ei hätää, Wartburg sijoittuu tässä(kin) testissä mitallisijoille, eikä kukaan kuole.

(C) Tekniikan Maailma, 1986

Lue vertailu tästä

 

 

2001-2011: WARRE ULTIMATE MOVIE 2:N JULKAISUSTA KYMMENEN VUOTTA

Warre-Teamin legendan, WT Ultimate Movie 2:n julkaisusta tulee täyteen kymmenen pitkää vuotta! Juhlavuoden kunniaksi julkaisemme elokuvan upealla DVD resoluutiolla! Tällä sekoilulla on jo yli 100000 latausta ja taas yksi lisää.

Katso WT MOVIE 2 täältä

 

ENNEN JULKAISEMATONTA MATERIAALIA KULISSIEN TAKAA

Elokuvamme juhlavuoden kunniaksi julkaisemme myös ennennäkemätöntä materiaalia kulissien takaa. Katso miten rauhallisissa merkeissä elokuvan kohtaukset käsikirjoitettiin. Tämän palaverin jälkeen WT:n puupäät eivät ole suostuneet yhteisiin haastatteluihin. K-18!

Lataa video tästä

 

TV1 LAUANTAIVEKKARI FEAT. WT

WT Movie II valmistuu 12-tuntia ennen ensi-iltaa. Samana päivänä Pro ja Lorenzo vierailevat TV1:n Lauantaivekkari -ohjelmassa ja kertovat suorassa lähetyksessä 150000 katsojalle, mistä elokuvassa ja Warre-Teamissä on oikein kysymys. (Ei se ole selvillä vieläkään)

Katso haastattelu tästä

 

MONSTER JAM ARENA FEAT. WT

Löytöjä Stasin arkistojen uumenista: Helmi I:n hautajaiset Monster Jam Areenalla 2004

Maamme rakastetuimman ja ytimen vihatuimman pesämagneetin hautajaisia vietettiin 29.10.2004 Helsingin Hartwall Areenalla, jossa Monster Jam autot saattoivat mobiilimme taivaan loputtomille autobaanoille. Lorenzo, Money ja J-P Jalo hyvästelevät Warren 8000 katsojan edessä!

Tätä et voi katsoa herkistymättä *snif*

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE