NEWS 7/2012: HELMI NOUDETTU TAKAISIN YTIMEEN

Helmi on huollettu Jokelan Kalevin hellässä huomassa ja nyt kaikki on valmiina kesän koitoksia varten ?? Pyörän laakereita, laturi, jännitteen tasaaja ja jäähdyttäjän letkuja vaihdettiin uusiin. Suurimman (lue: eniten paalua syöneen) muutoksen mobiili koki kun molemmat kromipuskurit vaihdetiin uusiin. Kaikki on kuin tehtaalta - ja taas ollaan heti tienposkessa!

Hakureissun kuvat Sekalaiset Törmäilyt 2012 -Galleriassa!

 

WARRET KASARMITORILLA

Kesäkuun Cruising Night oli sateinen mutta siitä huolimatta Kasarmitorille saapui neljä Warrea. Normaaliin tapaan paikalle eksyi kirjava joukko ihmettelijöitä ja myös museoautojen virallinen tarkastaja. WT:n Helmi sai 'kylmän museotarkastuksen' ja on kuulemma lupaava tapaus (kunnon mötkyjen puhetta = luvataan muttei lopulta anneta mitään). Heinäkuun aikana museoon yritetään oikeasti päästä - tästä lisää tulevina viikkoina!

Wet Cruising Night -Galleria

 

WARRE-TEAMIN KAATUNEET LEGENDAPROJEKTIT

"TÄÄ PROJEKTI ON IN ICE !!"

Legendaprojektit - WT:llä on ollut niitä vuosien saatossa kymmenittäin! Useimpien näiden lopputuotoksia ollaan jouduttu selittelemään televisiossa asti. Fanimme kuitenkin muistavat monet ryminällä lanseeratut projektit, jotka ovat sitten hävinneet kuin pieru saharaan. Mikä meni perseelleen? Oliko nämä pelkkää bullshittiä?

WT Movie 3, WT:n Pornokalenteri, HiClass Babes ja kaikki muut joista olet kuullut vain villejä huhuja...

Lue miten saadaan aikaiseksi kunnon säätöä...

 

WT SUOSITTELEE: WARTBURG FORUMIN KUUKAUDEN PARHAAT

Wartburg Forumilla juttua ja kuvia mm. vuoden 2012 Dornburgin Warrekokoontumisesta ja romutorilta.

Näitä Limited Edition kuvia et näe muualta - katso ne täältä!

 

 

SUOMEN YKKÖSTAPAHTUMA (?) LÄHESTYY

Kaikki hittiautojen omistajat suuntaavat 10-12.8. Ikaalisiin jossa järjestetään Idän Ihmeet. Tänä vuonna paikalle yritetään saada etelästä kuuden Warren letka ja siitä syntyy varmasti normaalia säätöä. Kuvia ja juttua ensi kuussa!

Jos omistat Warren ja haluat mukaan letkaan = laita Warre-Teamille meiliä osoitteeseen postmaster@warreteam.com

Voit virittäytyä tunnelmaan vuoden 2011 Galleriassa

 

TUULILASIN VERTAILUSSA PERSAUKISTEN VAIHTOEHDOT

Jos kädessäsi on reilut 15000 mummoa ja ne pitäsi sijoittaa auton ostoon, olet todennäköisesti kusessa. Hiljattain julkaistussa huippuvertailussa käytetty Datsun 100 amppeerinen ottaa mittaa uudesta Wartburg 353w:stä! Tämä vertailu ei jätä ketään kylmäksi!

Kiitos Iipolle jutusta!

(C) Tuulilasi 1980

 SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE