V8 WARRE TIMES

AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 12/1999

"Locot hei! Me ollaan kannessa. Khy!"

WARRE-TEAM PREMIEREN KANNESSA

  

WT-GALLUP - MITEN TULEVAN ELOKUVAMME PITÄISI PÄÄTTYÄ
Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä historiaa. Voit vaikuttaa ja saada kerrankin äänesi kuuluviin. Äänestä WT:n kuukauden gallupissa ja olet mukana tekemässä suuresta vieläkin suurempaa! Klikkaa tästä!
  
WARRE MILLENNIUM - MITÄ VUONNA 1999 TAPAHTUI
Yhteenveto siitä mitä vuonna 1999 tapahtui. WT kertoo totuuden nimissä mitä kaikkea tapahtui, missä ja milloin. Klikkaa tästä!

  

WT-MOVIE II KUUME KASVAA MYÖS ULKOMAILLA
Vaikka vuosituhannen suurimman ennakkokohun aiheuttama elokuva ei ole vielä valmistunutkaan, on WT-Movie II saanut palstatilaa myös ulkomailla. Amerikassa erittäin tunnettu Premiere-lehti teki WT:lle kunniaa julkaisemalla jatko-osasta 6-sivuisen artikkelin. Mukana myös tiimihaastatteluita ja fanijuliste. Tiimin asennetta kuuluisuuteen kertoo Moneyn lausunto elokuvista: "Movies are like bitches. They come and they go. WT is in the spotlight to stay".
  

CHASE OF THE FUTURE-SOUNDTRACK PIAN MYYNNISSÄ
Elokuvan LP-pituinen soundtrack on saatavilla keväällä 2000. Movie II elokuvamusiikkia on odotettu Suomen clubimaailmassa jo kesästä 1999. Promosinkut ovat soineet ympäri Eurooppaa ja DJ-palaute on ollut positiivista. Tyylinä levystä kerrottakoon: trance, goa, trip hop, rap, pop ja hempeä shit. Tähtiartisteina levyllä kuullaan mm. L'unar, Afrokillah, Celeb J, Low Loz, Jimmy Bronx ja WT All Star Rappers (playas 4 life). Levyn myynnin aloittaa ensimmäisenä maailmassa nettikaupan ykkönen - WTRSC eli WT Releated Stuff Corner -  http://warre.uiah.fi.

  

PSX JA WT YHDISTÄVÄT VOIMANSA
PlayStation pelien ykköstehdas Nimako neuvottelee parasta aikaa WT Movie II -pelistä. Seikkailupeliksi kaavailu paketti sisältäisi elokuvaa seuraten takaa-ajoa, avaruuslentoa, ceissiä sekä runsaasti ratkottavia puzzleja. Aluksi peli julkaistaisiin Suomessa ja pelin hahmot puhuisivat aitoa WT-toolkkia omilla äänillään. Kansainvälisestä versiosta ei ole vielä tietoa. Myös 3D Quake-moottorilla toimiva shoot 'em up 'em bitches -räiskintä on suunnitteilla. Lisää myöhemmin saitillamme.
  
WARRE-TEAMIN JOULUTERVEHDYS
WT:kin herkistelee jouluna. Tässä WT:n tervehdys sinulle, klikkaa tästä poka!SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE