W A R R E      T I M E S

AUTOURHEILIJAN ERIKOISLEHTIJULKAISU 11/1999

"Ahhh.. ei tunnu miss■■n.."

"Sitä parempaa, pokat"

 

WT MOVIE II KUVAUKSET JATKUVAT!!
WT Movie II on tähän mennessä todellinen menestystarina. Kun jokin asia ottaa menestyäkseen sitä seuraa usein osaksipääsevien sankka joukko. Mutta..  onneksemme elokuvamme on kerännyt osakseen vain alansa ammattilaisia. Alunperin kuvausryhmämme oli toista kymmentä henkilöä. Tällä hetkellä elokuvan kuvauksiin on ottanut osaa jo yli 50 kykyä ja joukko vain kasvaa. Voidaan siis puhua oikeasta elokuvasta. Nykytrendiä seuraten myös WT tuotti elokuvastaan trailerin, joka esitettiin Screenin 2-vuotisbileissä. Tämän jälkeen elokuvamme julkaisupäivää on kysytty/vaadittu päivittäin. Traileri on myös pian saatavilla saitiltamme.

KUVAUKSET AIHEUTTANEET PAHENNUSTA
Helsingin keskustassa suoritetut kuvaukset ovat aiheuttaneet sivussa katsojissa närää. Kuvaajia ja näyttelijöitä on poistettu kuvauspaikoilta viranomaisten uhalla. Myös monet action-kohtaukset ovat päättyneet mummokolareihin ja viattomien lasten allejyräämisiin. Lisäksi aktivistit ovat kokoontuneet kieltääkseen Warre-Teamin kaltaisen toiminnan, koska se vääristää todellisuutta ja muovaa nuoren miehen elämän mukavuutta. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että nykymies voi olla jopa onnellinen, mikä ei tietenkään pidä paikkaansa. Lisäksi elokuvan eroottiseksi luonnehditut kohtaukset ovat aineellistaneet naisen roolin. "Elokuvamme on parodiaa, se ei kuvaa todellisuutta ja jokaisen huumorintajuisen pitäisi tajuta se", täsmentää käsikirjoitusta hionut Pro. "Mutta.. oikeassa elämässäkin joillakin on sitä parempaa, siis meininkiä, ja joillakin sitä hiljaisempaa. Valitettava tosiasia on se, että tiimimme ei ole koskaan nähnytkään hiljaista hetkeä", täsmentää elokuvan eroottisia hetkiä elänyt Lorenzo.

MUURIN MURTUMISESTA 10 VUOTTA - TIIMI BERLIINISSÇ
Suureksi juhlaksi odotettu Warre-Teamin ja yhdistyneen Berliinin kohtaaminen osoittautui todelliseksi thrilleriksi. Tuskalliset muistot palasivat todellisina vanhojen itä-saksalaisten mieliin ja suosionosoitukset muuttuivat lynkkausyritykseksi. Joillekin DDR:läisille tiimimme toiminta ei ole ollut lähellä sydäntä. Tiimi joutui pakenemaan vanhoja loikkaustunneleita pitkin länsi-Berliiniin ja sitä kautta edelleen Unkariin. "Olihan se aka hiljasta ku odotettiin riemukulkuetta ja sieltä tuli vaa lekasta konepeltiin. Lisäks päällepuetut WT-uniformut muuttui hetkessä terävien esineiden maalitauluksi. Täällä sää on iha mukava ja pojatkin näyttää olevan kunnossa. Mitä nyt Sid parantelee vielä venähtänyttä penistään. Ai, sori eiks mun pitänyt sanoa siitä mitään? Hei, pyyhkikää tämä edellinen siitä rapotistanne, ok?", kertoo Puolasta puhelimella tavoitettu Money.

Kaikista huolimatta WT aikoo osallistua vuonna 2000 Love Paradeen. Tällä kertaa kuitenkin musiikkivieraana, antaen berliiniläisille vielä yhden mahdollisuuden. "Tiimi toivoo rakkauden kukkivan douppiceissien keskuudessa", haaveilee Pro.
SIIRRY

UUTISTEN PÄÄSIVULLE